2017. február 11., szombat

Valentin-napi ajándékötleteink – a trópusoktól a tavaszi virágcsokrokig

Bizony, az idő csak úgy repül, hiszen úgy érezzük, mintha csupán néhány napja még a karácsony lázában égtünk volna, mostanra pedig már a farsangi időszak is elmúlt. Többször említettük már, hogy mi, a Yankee Candle magyarországi csapata minden ünnepet nagyon várunk, így a február 14-ét, a szerelmesek ünnepét is. Mivel pedig a termékeinket tökéletes ajándéknak érezzük, úgy döntöttünk, hogy ezzel kapcsolatos külön menüpontot hozunk létre az áruházban, hogy mindenki könnyen választhasson, akár hölgy, akár úr a megajándékozott. Ebből a menüpontból szemezgetünk tehát ma, hogy Ti, kedves olvasók is kicsit részletesebben megismerhessétek a tartalmát, és további részletekkel szolgálva megkönnyíthessük a döntéseteket.

A hölgyeknek szóló menüpontban az egyik legújabb illatunk, a Cherry Blossom nyitja a sort. Róla továbbra is ódákat tudnánk zengni, annyira légies és megnyugtató virágillatot rejt magában, és ennek köszönhetően ajándékként is biztosan célba talál, hiszen valószínűleg mindenki rajongani fog a gyümölcsös jegyeket is felvonultató illatáért, valamint a csodaszép címkeképért és a rózsaszín viaszért. Az illatával kapcsolatos részletes leírást a kollekcióról szóló bejegyzésben olvashatjátok el.



A Fresh Cut Roses is részletezésre került már, méghozzá a február hónap akciós illatait ismertető bejegyzésünkben. Az előzőhöz hasonlóan virágcsokor helyett is beillő ajándék, hiszen mind a címkekép, mind a viasz színe a hamvas rózsákat juttatja eszünkbe. Tökéletes rózsaillatának köszönhetően igazán klasszikus választás, így bizonyára minden korosztály nőtagjai szeretettel fogadják majd, ha ezzel lepik meg őket a szerelmesek ünnepén. Itt említhető a Peony nevű illatunk is, amely a szintén klasszikusnak számító bazsarózsaillatával és rózsaszín viaszával szintúgy garantált sikert jelentő választás, valamint a True Rose nevű, szenvedélyes piros viaszba zárt és vörös rózsát ábrázoló címkeképpel ellátott illatunk, amely a színe miatt felér egy szerelmi vallomással. Illata sokban hasonlít a Fresh Cut Roses aromájára, de egy leheletnyivel még szenvedélyesebb módon árasztja magából a rózsák illatát. Azonban még a vörös rózsás vallomásnál is egy fokkal komolyabbra fordítja a szót a Wedding Day nevű, légies-púderes-rózsás illatunk, amellyel könnyen lánykérésbe fordítható az ünneplés.

A következő két illat, a Garden Sweet Pea és a Honey Blossom egyaránt igazán tavaszi illat, és a használatuk mellett könnyen érezheti úgy magát az ember, mintha egy tavaszi virágokba borult kertben sétálgatna. Bár az összetevőik eltérőek, a hangulatuk mégis hasonló, és az édes-légies virágillatnak köszönhetően várhatóan mindenki kedvelni fogja, aki ezeket kapja ajándékba. A Garden Sweet Pea ráadásul az égszínkék viaszának köszönhetően a kevésbé lányos típusú hölgyeknek is kiváló ajándék lehet, és lángmentes termékformák is elérhetők belőle, a Honey Blossom pedig az eleve kifinomult illata mellett különlegességet rejt magában, ugyanis a viasza már megolvadt része rózsaszínbe hajlik, így valódi élmény az égetése, ha az üveggyertya kiszerelés mellett döntünk.


A Midnight Jasmine két dologgal jellemezhető: elegáns fehér viasz és buja illat. A jázmin illata sokak kedvence, parfümben és testápolási termékekben is, ebben a termékben pedig igazán tiszta és intenzív formáját élvezheti az ajándékozott. Emellett többféle lángmentes formában is elérhető, így kedveskedhetünk vele akár a gyertyakezelést mellőzni kívánó hölgyeknek, akár a virágillatért rajongó uraknak, hogy a diffúzorok segítségével csodás virágillatba borulhasson a lakásuk. Rokon illatnak tekinthető még a szintén a menüpont részét képező White Gardenia, amely letisztult megjelenésének köszönhetően bármelyik lakásnak méltó dísze lehet, illata pedig valóban magával ragadó.

A Pink Hibiscus nevű illatunk a virágos-fás alkotójegyek elegye, ugyanakkor némi citrusos-gyümölcsös frissességet is magában hordoz. A címkekép és a viasz ebben az esetben is igazán nőies, és a visszajelzések szerint világszerte a vásárlói kedvencek közé tartozik. Akárcsak a Pink Sands, amely pézsmás alapjegyeinek köszönhetően a bársonyos és nyugalmat sugárzó illatok közé tartozik, és a címkekép is leginkább egy romantikus vakációt juttathat a szemlélője eszébe. A lángmentes változatok között megtalálható diffúzor és autóillatosító egyaránt, így a megajándékozott akár a lakásában és útközben is élvezheti a megnyugtató illatát.


A virágillatok mellett édes, nyári gyümölcsöket is felidézhetünk a Red Raspberry segítségével, amely a könnyed gyümölcsösséget romantikus színű viasszal párosítja, a Verbena nevű illatunk pedig a citrusos-bársonyos jegyeinek köszönhetően válhat szinte bárki kedvencévé. A viasz ráadásul gyönyörű pasztellszínű, a címkekép pedig igazán romantikus a rajta látható apró virágokkal, így a szenvedélyes rózsa általi vallomás helyett kissé visszafogottan, mégis egyértelműen fejezhetjük ki vele az érzelmeinket.

Az uraknak szánt ajándékok között egy kifejezetten férfiaknak szánt kollekcióval, a Barber Shop gyertyákkal nyitjuk a sort, amelyek egytől egyig igazán férfias illatkompozíciókat rejtenek magukban, fekete külsejüknek köszönhetően pedig az igazi legénylakásokban és a férfiak dolgozószobájában is méltó helyük lehet. Közös jellemzőjük a kevés összetevő, a gyógynövényes illatjegyek és a férfias frissesség, az elegáns üvegnek köszönhetően pedig még a Yankee Candle kínálatában is egyedinek mondható a megjelenésük.


Színe miatt megfelelő választás a Black Coconut is, amennyiben a megajándékozott rajong az édes, trópusi illatokért, és ha így van, az autóillatosító formátummal akár útközben is körülölelheti az illat. A Midsummer’s Night esetében a szín mellett maga az illat is rendkívül férfias, így ha nem ismerjük pontosan a megajándékozott ízlését illatok terén, ezzel vélhetően mindenképpen célba érhetünk. Üveggyertyák és számtalan autóillatosító formájában egyaránt kitűnő ajándék lehet minden korosztály képviselői számára. Fiatalosabb lehetőséget rejt magában a Turquoise Sky, amely nevének és címkeképének megfelelően egyenesen a tengerpartra repíti el használóját. Citrusos, virágos és fás jegyek egyaránt megtalálhatók benne, így tökéletes választást jelenthet akár az együtt töltött romantikus estékhez, akár a hétvégi kocsikázásokhoz, vidám színének köszönhetően pedig biztosan mindenkit jobb kedvre derít. Persze a Moonlightról sem feledkezhetünk meg, hiszen zöldes-citrusos és fás jegyeivel nyugalmat és frissességet egyaránt magában rejt, és üveggyertya esetén a legmodernebb berendezési stílusú lakásoknak is méltó dísze lehet.

Emellett kiemelendő néhány, kizárólag autóillatosító formájában elérhető illatunk, amelyek közül a Leather és a New Car Scent a legklasszikusabbak közé sorolható. Az előbbivel a bőr kifinomult illatát csempészhetjük be az autó légterébe, a későbbivel pedig olyan illatot varázsolhatunk, mintha éppen akkor gurultunk volna ki a szalonból a kocsival. A Cruise Night autóillatosító-csomaggal pedig három férfias illatra tehetünk szert: a Midsummer’s Night és a Leather mellett az Evening Air is megtalálható benne, amellyel garantált a csillagfényes éjszakák hangulata.


Mi tehát ezeket az illatokat éreztük megfelelőnek Valentin-napra, de a valódi Yankee Candle-rajongóknak biztosan nagy örömet szerez az is, ha a legnagyobb kedvencükből kapnak egy újabb darabot. Remélhetőleg adtunk néhány ötletet az illatok világával még csak ismerkedőknek is, és minden megajándékozott repes majd az örömtől, ha a kezében tarthatja a mi választékunkból beszerzett ajándékát. Kívánunk mindenkinek romantikus estéket – természetesen február 14-e előtt és után is, harmóniában és nyugalomban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése