2018. június 23., szombat

Június hónap akciós illatai – Red Raspberry és Viva Havana


Lassan ismét egy hónap végére érünk, és bár már elmúlt az év legrövidebb éjszakája, azért jó néhány valódi nyári hét van még hátra az évből. A Yankee Candle háza táján pedig mi mással is ünnepelhetnénk az igazi nyár beköszöntét, a csodálatos időjárást és a sok-sok napsütést, mint a nyár két fontos elemét idéző illattal: a Red Raspberry az egyik leginkább nyárias gyümölcs, a málna valódi aromáit, míg a Viva Havana a messzi országokban tett utazások illatait idézi fel. Lássuk tehát, hogy mit nyújtanak, milyen élményeket idézhetünk fel általuk, hogy Ti is könnyedén eldönthessétek, melyikük a leginkább Nektek való választás.

A Red Raspberry szerepelt már havi akciós illatként a blogon, ezért egyrészt figyelmetekbe ajánljuk a múlt év szeptemberi bejegyzést, másrészt szeretnénk néhány további tippet adni a használatához. Mint azt a tavaly őszi bejegyzésben már olvashattátok, földes-zöld jegyek is megjelennek benne, ezért felidézi a szabadban töltött perceket, a kertben összegyűlt család vidám élményeit, és valóban mindenki gyümölcsös édességre vágyhat, aki beleszagol az illatáradatba. Ugyanakkor a kiegészítő jegyek ellenére is elsősorban málnás-gyümölcsös illatról van szó, így kiváló társillata lehet a Yankee Candle néhány egyéb illatkompozíciójának. Legyen szó akár a karácsonyi illatosításból visszamaradt illatokról, amilyen a Christmas Cookie vagy a Christmas Memories, akár szintén gyümölcsös és nyári illatokról, amilyen a Sicilian Lemon vagy a Black Cherry, számtalan lehetőség áll előttünk az illatok kombinálása terén. Míg az előbbiek süteményillatával kiegészülve a nagyi málnás süteményének emléke idézhető fel, addig az egyéb gyümölcsös illatokkal sajátos és egyedi koktélok illatait varázsolhatjuk a lakásba. Hiszen finom az egyszerű citromos limonádé és a málnaszörp is, de együttesen talán még finomabb ízeket – illetve ezúttal illatokat – rejtenek magukban.


A Viva Havana gyümölcsös jegyek helyett távoli tájak fűszereit és napfényes melegét hozza el az otthon falai közé. Róla még tavaly májusban olvashattatok, amikor az újdonságként megjelent Havana kollekciót mutattuk be, azóta pedig a vásárlóinknak is valódi kedvencévé vált. Beszámolóik szerint az édeskés illatjegyek ellenére is frissítő jellegű illat marad, és megfoghatatlan illat, amellyel azonnali szerelembe esik, aki kipróbálja. Mi sem támasztja ezt alá jobban, mint a tény, hogy a legnagyobb nyári melegben is ilyen vélemények érkeznek a webáruházunk Vélemények pontjába, amelyet újra is újra a figyelmetekbe ajánlunk, hiszen talán a többi vásárló véleménye lehet mindenki számára leginkább megbízható forrás. Érdemes tehát elolvasgatni az ott elküldött vásárlói leírásokat, és saját vélemény írásával Ti magatok is segítséget nyújthattok mások számára. Ami pedig magát az illatot illeti: többen is megfogalmazták, hogy olyannyira jól eltalált illat ez, hogy a nagyméretű gyertyaként történő beszerzését is fontolgatják. Ez pedig nyilvánvalóan az egyik legnagyobb elismerés azon vásárlóink részéről, akik nagyrészt mini viaszokat használnak, illetve első körben Tarts® mini viaszokat próbálnak ki.


A két illatot megtaláljátok a webáruházunk havi akciós oldalán, és egészen június végéig 25%-os engedménnyel szerezhetitek be őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése