2018. szeptember 15., szombat

Segíts, hogy segíthessünk – Heim Pál Gyermekkórház Jótékonysági Program


Minden új illat megjelenése különleges a számunkra, és most három olyan őszi illatot mutatunk be Nektek, amelyek minden eddiginél különlegesebbek. Az összetevőik között ugyanis a jól megszokott, természetes alapanyagok mellett egy jó nagy adag szeretet is helyet kapott: a Yankee Candle Magyarország ugyanis idén először jótékonysági programra invitál Titeket.

Az egyesült államokbeli anyacég már régóta számos jótékony ügyet támogat, és a segítségével számtalan alapítvány tett szert már támogatásra, és a magyarországi csapat is jó ideje fontolgatta már, hogy belevág egy ilyen kezdeményezésbe. A programunk létrejöttét ugyanakkor alapos megfontolás előzte meg, és így jutottunk végül arra a döntésre, hogy a Heim Pál Gyermekkórházat szeretnénk támogatni. Hiszen mi más lenne fontosabb annál, hogy a kis betegek megújult környezetben, még jobb körülmények között kapják a kezeléseket, hogy még nagyobb esélyük legyen a gyógyulásra. Ezen akciónk keretében három igazán különleges, exkluzív amerikai illatot ajánlunk a figyelmetekbe, amelyeket nagyméretű üveggyertyaként szerezhettek be, és a vételárból minden eladott darab után 4000 Ft-ot juttatunk el a kórház számára. A jótékonysági akció 2018. november 15-éig tart, és nagyon reméljük, hogy sokan részt vesztek majd benne. Hogy még inkább motiváljunk Titeket, ezúttal a megszokott hűségpontok helyett ingyenes szállítást biztosítunk a gyertyák mellé, így remélhetőleg még inkább vonzóvá válnak majd a gyertyák a számotokra. Ráadásul mindhárom illat tökéletesen illik az őszi-téli időszakhoz, így akár karácsonyi ajándékként is beszerezhetitek őket, és a megajándékozott biztosan még inkább örül majd a meglepetésnek, ha a jótékonysági akcióról is meséltek majd neki.


A három kérdéses illat pedig a Blue Twilight Storm, a Luscious Pumpkin Trifle és a Sugared Cinnamon Apple, amelyek külön menüpontot kaptak a webáruházban. Egyrészt elérhetitek őket az áruház Újdonságok fülére kattintva, másrészt ide kattintva is eljuthattok a megfelelő helyre, ahol a jótékonysági programunk rövid összefoglalóját is megtalálhatjátok. A program sikerességét elősegítendő pedig megoszthatjátok akár a jelen bejegyzésünkre mutató hivatkozást, akár a menüpont saját linkjét, hogy a saját szavaitokkal is felhívjátok az ismerőseitek figyelmét a lehetőségre. Mi minden ilyen jellegű hozzájárulást is megköszönünk, és nagyon reméljük, hogy sikeres lesz az akció, mert valóban a szívünkön viseljük az ügyet. Elsőként azonban lássuk, mit is rejt magában ez a három különleges illat, és az ismertetésükre a megszokott formában kerül sor: az adott bekezdésben az illatkompozíció nevére kattintva az adott termékoldalra juthattok el, illetve betűrendben kerítünk sort a részletezésükre, hiszen egyébként nagyon nehéz döntés lenne a kedvencünket kiválasztani közülük.


Elsőként tehát a Blue Twilight Storm kerül sorra, amellyel kapcsolatban sokaknak már a neve alapján is borongós, hűvös időjárás juthat az eszükbe. Azt kell, hogy mondjuk, hogy bizony jó úton járnak, hiszen a vihar által felfrissült, hűvös esték hangulatát idézi meg, őszi illatokkal vegyülve. A használat kezdetén kibontakozó fejjegyben fás jegyek, feketebors, édesnarancs és elemifa kapott helyet, mely összetevők közül talán csak az utolsóként említett kapcsán merülnek fel kérdések olvasóinkban. Nos, az elemifa egy gyakran használt parfümösszetevő, amely gyantás illatjegyeket rejt magában, így tökéletes kiegészítője a gyümölcsös, fás és fűszeres illatjegyeknek. Ugyanezt az illatcsaládot képviseli a szívjegyben rejlő kék lucfenyő, ugyanakkor általa már zöldes illatjegyek is megjelennek, és két igazán fűszeres aroma, az édes-meleg szerecsendió és az őszi-téli időszak kedvence, a szegfűszeg egészíti ki. Az alapjegyben aztán fekete szezám, a diófélékre jellemző aromákat rejtő mag illata, valamint pacsuli és gyanta van jelen, így az éjszaka sötétje és hűvössége, a viharos szél egyszerre hűvös és meleg jellege és a környező tájak zöldje egyaránt helyet kapott ebben a kompozícióban. Időtlen, frissességet sugárzó illat ez, amely egyszerre érzékeket élénkítő és megnyugtató jellegű, így tökéletes választás az otthon levegőjének illatosítására, legyen szó akár egy semmittevéssel töltött napról, akár családi eseményről vagy az ünnepek előtti nagytakarításról.

A második illat az édesszájúaknak kedvez, és biztosan szeretni fogja majd mindenki, akinek a Rhubarb Crumble vagy éppen a Macaron Treats vált a kedvencévé az évek során. A Luscious Pumpkin Trifle az említettekhez hasonlóan ízletes édességek aromáit ragadja meg, ráadásul némi sütőtökkel vegyítve. A fejjegyében fahéj és tejszín párosa jár táncot, krémes-bársonyos édességet idézve, a szívjegyben pedig szegfűszeg és sütőtök párosa csatlakozik az előadáshoz. A finomságoknak azonban még itt sincs vége, hiszen az alapjegyben barnacukor és vaníliabab kapott szerepet. Így aztán olyan az összhatás, mintha cukorral és mézeskalács-fűszerkeverékkel megszórt, sült sütőtök illata szállna a konyhában, és krémes tejszínhabbal egészülne ki – biztosak vagyunk abban, hogy sokak étvágyát meghozza majd, hogy idén kissé fűszeresebb módon készítsék el a sült sütőtököt. Persze az sem kizárt, hogy a kávéjukat teszik majd különlegesebbé ilyen fűszerekkel, ha megérzik a Luscious Pumpkin Trifle illatát.

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban a Sugared Cinnamon Apple, egy igazán gyümölcsös finomság kerül terítékre, amelyet biztosan szívesen használnak majd a Tarte Tatin és a Red Apple Wreath szerelmesei. Igazán gyümölcsös, ugyanakkor fűszeres finomság, amely a magyar nagymamák citromhéjjal fűszerezett, őszi almáspitéit is felidézi. A kollekció legtöbb összetevővel operáló tagja ez, amely egyesíti magában az otthon, és azon belül is a konyha, valamint az őszi tájak aromáit. A fejjegye napsütötte mandarinból, aranysárga körtéből, almahéjból, a lombok zöld illatából és a napraforgó illatát hordozó szellőből áll, így már a használata kezdetén is rendkívül összetett, gyümölcsös-zöld aromák bontakoznak ki. A szívjegyben aztán két amerikai almafajta, a sárga Golden Delicious és a piros Macintosh kapott helyet a fahéjas almabor, a kardamom és a sütőtökvirág illata mellett. Az alapjegyben ezt követően a frissen sült sütemények aromái jelennek meg: friss vanília, szerecsendió és mozsárban tört szegfűszeg illata fűszerezi meg az összhatást. Olyan, mintha az indián nyár szellőjének illatai vegyülnének a konyhában készülő finomságok aromáival. Egy napsütötte délután, a konyhában sürgölődő háziasszony és a kitárt konyhaablak jelenik meg a lelki szemeink előtt a használata során. Jó választás egy jó könyv, kézimunka vagy egyéb kreatív tevékenységek mellé, de mindenképpen számolnunk kell azzal a mellékhatással, hogy megkívánunk majd valamilyen gyümölcsös édességet a hatására...

Reméljük, hogy felkeltette az érdeklődéseteket ez a lehetőség, és Ti is a segítségünkre lesztek majd a jótékonysági programban. A három illat mindegyikével csodás hangulatot teremthettek az otthonotokban, és remélhetőleg a leírások a segítségetekre lesznek a választásban. A három illatot együttesen ide kattintva érhetitek el, és ne feledjétek, a program hírének terjesztésével is segíthettek nekünk. Mi bízunk a sikerben, és nagyon örülünk, hogy jó célt szolgálhatunk ezzel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése