2019. március 3., vasárnap

Returning Classics – gyümölcsös és friss aromák a tavaszi-nyári napokra


A már régóta a Yankee Candle gyertyáit használó és szerető vásárlóink bizonyára sok illattal kapcsolatban örülnének, ha időről időre visszatérnének, hogy újra ismerős illatokba boríthassák velük az otthonukat. Szerencsére a cég mostanság kifejezetten elkényezteti őket ebben a témában, hiszen már a tavalyi év vége táján is ismét kaphatóvá vált néhány kultikus kedvenc, a régi rajongók nagy örömére. Idén pedig a cég megalakulásának 50. évfordulója alkalmából további népszerű illataink térnek vissza, ráadásul limitált, különleges külsőben. Nagy büszkeség a vállalat számára, hogy már fél évszázada a vásárlók kedvenceként tartják számon, hiszen kis kézműves vállalkozásként indult a cég története. Ha érdekel Titeket, hogy pontosan hogyan, ajánljuk figyelmetekbe a legelső blogbejegyzésünket. A ma tárgyalt három illat mindegyike igazán különleges és a szívünkhöz közel álló – a Honeydew Melon, az Orange Dreamsicle és a Rainbow’s End mind illatában, mind külsejében remekül illik a tavaszi-nyári időszakhoz, így biztosan nagy örömet szereznek majd, bármelyiket is választjátok. A webáruházunkban a Returning Classics menüpontban találjátok őket, alább pedig szokásunkhoz híven a részletes leírásukat is biztosítjuk.


A Honeydew Melon egy igazán nyári gyümölcs, a cukordinnye aromáit hordozza magában, és a megszokott módon egyéb, az illatot jól kiemelő jegyeket is magában foglal. Hiszen bármely gyümölcs finomabb lehet néhány jól megválasztott egyéb gyümölcs vagy fűszer aromáival kiegészítve, és ezt a Yankee Candle illatkreátorai is jól tudják. A fejjegyben a névadó cukordinnye mellett vizes jegyek jelennek meg, így akár a tengerparti vagy tóvidéki nyaralásainkat is eszünkbe juttathatja. A szívjegyben a nemes és szépséges gyöngyvirág illatjegyei biztosítják az enyhet adó erdők hangulatát, míg az alapjegyben cukor és pézsma egészíti ki az összhatást. A gyümölcsös-virágos illatok rajongói természetesen biztosan szeretni fogják, de a márka illataival még csak ismerkedők számára is remek kezdést jelenthet, hiszen csupa szerethető és általánosan kedvelt illatjegy jellemzi. A viasz színe és a címkén látható minta pedig a lakás díszévé és üde színfoltjává teheti, így ajándékba is kiváló lehet bármilyen alkalomra és bárki számára.


Az Orange Dreamsicle már kifejezetten nyári jegyeket tartalmaz, hiszen a narancsöntettel nyakon zúdított vaníliafagylalt aromáit idézi. Finomabbnál finomabb természetes összetevőkből készül, és a hatására mindenki garantáltan megéhezik valamilyen jeges finomságra. A fejjegyben citromhéj, zamatos narancs és pezsdítő grapefruit jár táncot, valódi citrusos kavalkádot hozva létre. A szívjegyben a tangelo és az édes mandarin tovább fokozza ezt a hatást, ugyanakkor a fehérhúsú őszibarack és a vajkrém már lágyabb, édesebb aromákat is belecsempész az összhatásba. Lezárásként a vaníliabab és a tonka egy jó minőségű, valódi vaníliával készült fagylalt lágyságát idézi meg, így vendégváráshoz kizárólag akkor ajánljuk, ha az általa felidézett édességekhez hasonlóval meg is tudjátok kínálni a vendégeiteket. A viasz színe és a címke ezúttal is üde színfoltot jelent, és már csupán rájuk pillantva is energikusabbá válhatunk, a citrusfélék pedig igazán élénkítő hatást gyakorolnak. Kiváló választás tehát akkor is, ha régóta halogatott feladatokat kell elvégeznünk, és szükség van egy kis energialöketre.


A világoskék viaszba zárt Rainbow’s End a friss illatok kedvelői számára lehet megfelelő választás. A vihar utáni levegőt idézi, amikor a táj felfrissült, és az eső hatására elült pornak köszönhetően valóban tiszta, enyhet adó levegőt szívhatunk a tüdőnkbe. A fejjegyben zöld virágos jegyek, citromhéj és narancs hoz azonnali felüdülést, amit tovább fokoz a szívjegyben rejlő menta és eukaliptusz. Az alapjegyben lezárásként végül a fás és zöld jegyeket egyaránt magában foglaló fenyő és a minden illatot bársonyosan simogatóvá varázsoló pézsma biztosítja a tökéletes lezárást. Egyszerre frissítő és megnyugtató hatású, így akár egy fárasztó nap lezárásaként, akár egy sok teendővel tűzdelt nap nyitásaként jól járhatunk vele.

Reméljük, hogy felkeltették az érdeklődéseteket a visszatérő kedvencek, hamarosan pedig további újdonságokkal és érdekességekkel szolgálunk majd itt, a blogon. Addig is illatokban gazdag, szép tavaszi napokat kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése