2019. június 22., szombat

Júniusi akciós illataink – frissítő aromák a kánikulai napokra


Rohan az idő, és mostanra már a legrövidebb éjszaka napján is túlléptünk. Elkeseredni persze nem kell, hiszen a nyár java még hátravan, és hamarosan csodás újdonságokkal is jelentkezünk majd. Addig viszont válogathattok a havi illataink közül, amelyek sokaknak már a bevált kedvenceivé váltak, és kiválóan illenek a nyári hangulathoz. Legyen szó akár az irodában töltött, szürke hétköznapok hangulatának emeléséről, akár a nyaralás élményeinek felelevenítéséről, a most 25%-os kedvezménnyel kapható három illatunk között biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Elsőként a Citrus Grove érdemel említést, amely az Elevation kollekciónk tagja, ezáltal igazán elegáns megjelenés jellemzi, az illata pedig könnyed és frissítő, ugyanakkor erőteljes, így könnyedén betölti a nagy tereket is. A részletes jellemzését már olvashattátok a kollekciót bemutató első bejegyzésünkben, így ezúttal is ezt ajánljuk a figyelmetekbe. Kollégáink között nagy népszerűségnek örvend, és van, aki már több példányt is elhasznált belőle, így kijelenthetjük, hogy rabul ejtő illat ez, amelyhez mindig öröm visszatérni.


A második akciós illat a Coconut Splash, amelyről szintén olvashattatok már korábban, méghozzá a tavaly áprilisi, a megjelenésekor írt bejegyzésünkben. Alig több mint egy éve szerepel a kínálatunkban, mégis óriási népszerűségnek örvend, és ezt támasztják alá a vele kapcsolatban kapott, ötcsillagos visszajelzések is. Volt olyan vásárlónk, aki annyira örvendezett a valódi kókuszillatnak, hogy a leírása telis-tele van felkiáltójelekkel, a mi lelkünk pedig nagyon örül, amikor ilyen szintű lelkesedést látunk. Valódi, valósághű aromákat tartalmaz, és ezzel kapcsolatban egy másik kedves vásárlónk mindössze egyetlen hátrányt tudott megemlíteni, méghozzá azt, hogy a hatására süteményre vágyik az ember...



A harmadik akciós illatunk a Passion Fruit Martini, amely 2016-ban tűnt fel a Yankee Candle kínálatában, azóta pedig számos rajongóra szert tett. A részletes leírását illetően figyelmetekbe ajánljuk a Warm Summer Nights kollekcióról írt bejegyzésünket, egyébiránt pedig ismét szeretnénk az ötcsillagos véleményekre fókuszálni. Citrusos, frissítő, nyári koktélos illatként hivatkozik rá egy kedves vevőnk, aki – egyébként kiváló meglátással – a Mango Peach Salsa nevű illatunkkal fennálló rokonságra is fényt vet. Gyorsan átjárja az otthon levegőjét, mégsem válik émelyítővé, és ezt a tulajdonságát is kiemelik többen is, mi pedig nagyokat bólogatva értünk egyet velük. Kiváló választás a jelenlegi időszakra is, aztán pedig a téli időszakban ismét ezt használva boldogan gondolhatunk majd vissza a nyári emlékekre... Valóban sokak által kedvelhető illat, így a család minden tagjának a kedvencévé válhat, legyen szó akár a gyermekekről, akár a család férfi és hölgy tagjairól.

A három illatot együttesen ide kattintva érhetitek el, és ne feledjétek, hogy az ajánlat a hónap végéig érvényes, júliustól pedig ismét újabb akciókkal, valamint újdonságokkal várunk majd Titeket. Addig is élményekben és illatokban gazdag nyári napokat kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése