2017. július 22., szombat

Nyári illatok – csillagfényes éjszakák és fényárban úszó nappalok

A nyár derekán járva folytatjuk az évszakhoz illő illatokról szóló sorozatunkat, hiszen az időjáráshoz méltó illatokkal tovább fokozhatjuk az év ezen időszakának csodálatos hangulatát. Ráadásul a maihoz hasonló, hűvösen induló napokat is melegebbé varázsolhatjuk a megfelelően kiválasztott illatkompozíciókkal, ezért remélhetőleg segítségetekre lesz a sorozatunk mai része is, amelyben a Delicious Guava, a Dreamy Summer Nights, a Driftwood, az Egyptian Musk és a Flowers in the Sun nevű termékcsaládunkról tudhattok meg többet. Néhányuk már szerepelt a blogon, mely esetben az adott bejegyzésekhez is közvetlen hivatkozást biztosítunk, valamint a megszokottak szerint az adott terméknevekre kattintva eljuthattok webáruházunk megfelelő oldalaira.

A betűrendnek megfelelően elsőként említett Delicious Guava még újdonságnak számít a kínálatunkban, hiszen májusban ismerkedhettetek meg vele először, és ekkor került ki a Havana kollekcióról szóló bejegyzésünk is. Mivel akkor már részletesen olvashattatok a fej-, szív- és alapjegyeiről, ma inkább a nyárhoz illő voltáról szeretnénk néhány szót ejteni. Nos, telis-tele van gyümölccsel, hiszen többek között bergamott, citrom és a névadó guava csodálatos aromái is feltűnnek benne, emellett pedig sokak kedvencei, az őszibarack és a mangó illata is a részét képezi. A Yankee Candle kínálatának leggyümölcsösebb darabjai közé tartozik, és mivel egyáltalán nem válik túláradóvá és émelyítővé, mégis csodálatos aromákkal tölti meg az otthon levegőjét, minden alkalomra kiváló választás lehet. Akár baráti összejövetelről, akár nyugodt, családi körben otthon töltött estéről van szó, a gyümölcssalátát idéző összhatás biztosan mindenkinek a kedvencévé válik, és éppen ezért ajándékba is nyugodtan adható, hiszen nagy valószínűséggel mindenki örülni fog egy ilyen gyertyának vagy mini viasznak – hogy aztán a hatására valódi Yankee Candle-rajongóvá váljon.

A Dreamy Summer Nights szintén szerepelt már a blogon, a Warm Summer Nights kollekcióról szóló posztunkban, amelyben újdonságként számoltunk be róla, mostanra pedig már igazi kedvencünkké vált. Ez az illat ugyanis már az első használat során rabul ejt, a későbbiekben azonban örök kedvenccé válik, amely télen-nyáron kellemes illattal tölti meg a szobát – a tél folyamán a nyárról szőtt álmokhoz biztosít megfelelő hangulatot, nyáron pedig még jobban átélhetjük vele az évszak hangulatát. Nem csupán a mi kedvencünk lett, hanem webáruházunk értékelései között is csupa ötcsillagos vélemény szerepel róla, többek között édesen frissítő illatként említik, valamint finom, megnyugtató, összetett, kellemes jelzőkkel illetik. Édes és fás egyszerre, és valóban a Yankee Candle kínálatának egyik legmegnyugtatóbb illatkopozíciója. A fejjegyét narancs és vaníliás cukor alkotja, ezért már a használat elején bársonyosan édes, gyümölcsös összhatást biztosít. A szívjegyben aztán egy kedves nyári virág, a kunkor illata és a vaníliaorchidea nemes-bársonyos aromája jelenik meg, így úgy érezhetjük, mintha egy virágokkal teli nyári kertben sétálgatnánk. Végül az alapjegyben megjelenő ámbra, vaníliabab és cédrusfa varázsol fás és meleg hátteret az eddigiekhez, ezáltal a meleg nyári éjszakák aromáit belecsempészve az összhatásba. A meleg jelleg ellenére sem válik túláradóvá, hiszen a cédrus kiválóan ellensúlyozza és egészíti ki ezt a jelleget – ezen összetevővel kapcsolatban figyelmetekbe ajánljuk az Illatok világa című sorozatunk részeként közzétett, a cédrusról szóló bejegyzésünket. A Dreamy Summer Nights kiváló háttérillat lehet romantikus éjszakákhoz, relaxáló fürdőzéshez és egy jó könyv társaságában eltöltött estéhez egyaránt, az éjkék viasznak köszönhetően pedig igazán extravagáns hatást kelt mind Tarts® mini viaszként, mind gyertyaként.


A Driftwood megjelenésében és hangulatában is teljesen eltér az előbb említett illatunktól, hiszen a viasza tengerparti homokhoz hasonló színű, a címkekép és az összhatás pedig egyaránt egy tengerparti sétát idéz fel. A Coastal Living kollekció részeként jelent meg az idén, így figyelmetekbe ajánljuk az ezzel kapcsolatos bejegyzésünket. Nálunk a hétköznapok megbízható társaként vált kedvenccé, és úgy tűnik, a vásárlók körében is nagyon kedvelt, hiszen ez esetben is csupa ötcsillagos értékelés szerepel webáruházunkban. Édes-sós, nagy tereket is betöltő, illetve friss, uniszex illatként jellemzik a leírásban, és a vélemények mindegyike kitér arra, hogy mennyire élethűen adja vissza a tengerpart hangulatát. Egy kedves vásárlónk fenyő illatát is felsejleni véli benne, és mi is egyetértünk azzal, hogy leginkább az északi tengerpartok erdőközeli hangulatát adja vissza. Kiváló választás tehát akár összejövetelekhez, a levegő frissebbé tételéhez, akár azokra a napokra, amikor nem fűlik a fogunk a sok teendőhöz, de már nem halogathatjuk tovább az elvégzésüket. A Driftwood ráadásul hamar megtölti illatával a szobát, így még hosszan várni sem kell arra, hogy feldobja a hangulatunkat.

Az Egyptian Musk szintén sokak kedvence a webáruházunkban, és ez részben a nevében is megjelenő pézsmának köszönhető. A pézsma a legkedveltebb alapillatok között szerepel, hiszen egyrészt megnyugtató, másrészt élénkíti is az érzékeket. Magáról az illatkompozícióról nemrégiben, a júniusi akciós illatokról szóló bejegyzésben már részletesen olvashattatok, ezért mindenképpen figyelmetekbe ajánljuk azt is, most pedig csupán néhány jelzőt ragadnánk ki a vásárlók által biztosított visszajelzésekből: kellemes, misztikus, fantasztikus, megnyugtató, arab világot idéző, édeskés, fűszeres, erősen és intenzíven érezhető – ezekkel pedig mi is egyetértünk, nem véletlen tehát, hogy csapatunk több tagjának is igazi kedvencévé vált. Az esős napokon vigaszt nyújt, és a napfény melegségét is a levegőbe csempészi, így a hűvösebb nyári napokon sem kell a nyár hangulatát nélkülöznünk. Ugyanezen okból pedig biztosan télen is használatban marad, amikor ismét a tavaszi és nyári éjszakákról álmodozunk majd...

A mai napon utolsóként tárgyalt illat, a Flowers in the Sun hangulatáról már részletesen írtunk a Warm Summer Nights kollekcióról szóló bejegyzésben, ezért most azt vizsgáljuk meg részletesebben, hogy miből is épül del a fej-, a szív- és az alapjegy, valamint hogy hogyan vélekednek az illatáról webáruházunk vásárlói. Nos, az összhatásának köszönhetően rögtön egy nyári kertben érezhetjük magunkat, és ez nem csoda, hiszen a gyümölcsök és virágok elegyét az alapjegyet önmagában alkotó pézsma fogja össze. Emellett a fejjegy kizárólag gyümölcsöket, míg a szívjegy virágaromákat tartalmaz, így a három réteg kifinomult módon, tökéletes harmóniában olvadhat össze. A használata kezdetén citrom és narancs jelenik meg, a gyümölcsök közül tehát a legfrissítőbbek közé tartozó citrusokat választották az illat megalkotói, és ezek mellé társul a szívjegy három összetevője: az azálea, a rózsabimbók kifinomult, selymes aromái és a rózsaszín vízililiomok erőteljes, mégis hívogató illata. A használata során biztosan ellazul mindenki, így kiváló választás akár otthoni jógához és meditációhoz is, de a dolgos hétköznapok jól megérdemelt esti pihenéséhez is megfelelő hangulatot teremt. Vásárlóink közül többen is isteni nyári illatként írják le, így érdemes lehet megjegyezni a nevét, és akár nagyméretű üveggyertyaként is beszerezni, mert biztosan szívesen használjuk majd azokon a bizonyos borongós, szürke őszi-téli estéken is...



Nagyon reméljük, hogy sorozatunk mai része is a hasznotokra vált, és ezúton is köszönjük a sok-sok vásárlói véleményt, valamint arra biztatunk mindenkit, hogy írja meg a termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatait. Nem csupán számunkra jó érzés a visszajelzéseket olvasni, hanem egymást is segíthetitek a választásban azzal, hogy néhány percet rászántok erre. A mostani borongós időjárás talán pont megfelelő alkalom is erre, nem igaz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése