2018. március 10., szombat

Március hónap illatai – Black Coconut és Vanilla


Sokak vágya teljesült, hiszen a késői fehér tél után mostanra már a tavasz bontogatja szárnyait, és ennek köszönhetően szívet-lelket és testet egyaránt melengető napsütésben sétálhatunk délutánonként. A Yankee Candle e havi akciós illatainak köszönhetően pedig a lakásba is napfényt és melegséget csempészhetünk, ugyanis egy igazán trópusi és egyben bársonyosan lágy, valamint egy klasszikus melegséget sugárzó illat kapható akciós áron a hónap folyamán. Lássuk tehát, hogy mit nyújt a Black Coconut és a Vanilla az őket választók számára.




Elsőként a tőlünk megszokott módon a betűrend szerint első Black Coconut részleteit ismertetjük. Nos, igazán egzotikus darabról van szó mind illatában, mind megjelenésében, hiszen a feketébe hajló viasznak köszönhetően igazán figyelemreméltó a külseje, akár Tarts® mini viaszként, akár egyéb termékformátumban szerzi be az ember. 2013 óta a vásárlók kedvence, ami szintén a kifinomultságáról és szerethetőségéről árulkodik, és kiváló választás mindenki számára, aki már a nyári melegbe vágyik, és a legszívesebben egy medence partján süttetné a hasát és kortyolgatná az italát. A fejjegyet ananász és kókusz alkotja, így már a használata kezdetén egy trópusi koktél aromavilágába repít el, a szívjegyben lévő kókuszvirág illatával pedig már egyenesen egy tengerparti bárban érezhetjük magunkat. Az alapjegy pedig mindezeknek valóban kiváló alapot biztosít, hiszen a fás jegyeknek, a pézsmának és púderes illatjegyeknek köszönhetően simogatóan lágy az összhatás, így ez az illatunk mindenki számára élvezhető lehet. Ráadásul számos különleges termékfajta is kapható belőle, így magatokkal vihetitek akár az autóutak során is, illetve a különböző illatosítófajtáknak köszönhetően a lakás minden pontján bevethetitek, akár lángmentes formában is.


A Vanilla ezzel szemben sokkal letisztultabb megjelenésű, kifinomult illat, amely a klasszikus aromák kedvelői számára válhat megfelelő választássá. Kevés összetevővel operál, és a titka talán épp ebben rejlik, hiszen minden összetevő azt a célt szolgálja, hogy a névadó vanília legjobb oldalát csalja elő és emelje ki. A fejjegy cukrot rejt magában, tehát a használat kezdetén az édesszájúaknak kedvez, majd a nem sokkal utána kibontakozó szívjegyben lévő vaníliaorchidea-illat társul mellé, melegséget és némi virágos frissességet egyaránt a lakás levegőjébe csempészve. Az alapjegyben aztán a vanília jelenik meg a maga letisztultságában, a lélekre nyugtató hatást kifejtve, amit tovább fokoz a bársonyos pézsma jelenléte. Ezzel az illattal a leginkább stresszes napok után is megnyugvásra lelhet az ember, a viasz színe és a címkekép pedig egyaránt elegáns összhatást biztosít. Kiváló ajándék lehet tehát mindenki számára akár virág helyett is, és egy csokornál jóval hosszabb ideig díszítheti és illatosíthatja a megajándékozott otthonát.

Az akciós illatokat ide kattintva érhetitek el a webáruházunkban, és mi biztosak vagyunk abban, hogy nem okoznak majd csalódást, hiszen a legtisztább, természetes illóolajokkal készülnek, és ennek köszönhetően a legkiválóbb minőséget képviselik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése