2018. december 1., szombat

Visszatérő kedvencek – négy exkluzív „régiség”


Telnek-múlnak a hetek, és bizony egyre hidegebb van, sőt, országszerte több helyen már hóesésre is volt példa, így vélhetően a vásárlók körében is egyre többeket kap el a karácsonyvárás hangulata. Ilyenkor akaratlanul is karácsonyi dalokat dúdol az ember, és az üzleteket járva is egyre több ünnepi hangulatú dal hallatszik az aláfestő zenék között. Bizony most már az ajándékok beszerzésének is ideje van, és a Yankee Candle termékek között nézelődők számára ma ismét négy különlegességgel készültünk. A Returning Favourites kollekció részeként négy igazán különleges illatra tehettek szert nagyméretű gyertya formájában. A Christmas at the Beach, a Christmas Wish, a Hollyberry és a Jack Frost ugyanis egytől egyig visszatérő kedvencek, amelyek korábban már kaphatóak voltak, és rendkívüli népszerűségnek örvendtek. Épp ezért a Yankee Candle anyavállalata most úgy döntött, hogy adott időn át ismét elérhetővé teszi őket, hogy újra beszerezhessék a régi rajongóik és a frissebb vásárlóink egyaránt. Mindegyikük külön kis világot alkot, így biztosan mindenki megtalálja majd a számára megfelelőt, ízlésvilágtól függetlenül.

Először is itt van a Christmas at the Beach, amely biztosan közel áll majd azok szívéhez, akiknek már most is elege van a hideg téli estékből, és legszívesebben, az idő kerekét előreforgatva, egy csodálatos nyaraláson találnák magukat, meleg napsütésben, koktélokat szürcsölgetve. Nevéhez méltón távoli tájak trópusi illatait foglalja magában, és már a fejjegy kibontakozásakor jobban érezhetik magukat a melegebb tájakra vágyók. Ananász, koriander, kókusz, alma, narancs és gyógynövények illata árasztja el vidám gyümölcsillattal a szobát, jókedvet sugározva és a legmorcosabb, szürke napok hangulatát is feldobva. A szívjegyben ezt követően az ibolya és a borostyán csempész földes-zöld illatjegyeket az összhatásba, a bazsalikom pedig tovább fokozza az illat fűszerességét. Az alapjegyet pedig már csak egyetlen illat, a bársonyosságot kölcsönző, ízletes vanília alkotja, így valóban leginkább egy finom koktél ízvilágához hasonlítható az általa nyújtott élmény. A viasz letisztult fehér színű, a címkekép pedig bárkiben felkeltheti az utazás iránti vágyat – mivel pedig sem émelyítő, sem túlzottan édes, fűszeres jegyeket nem foglal magában, bátran ajándékozhatjuk bárkinek, mert garantáltan sikert arat majd.


A második illat, a Christmas Wish már kicsit egzotikusabb összhatású, ugyanakkor a címkekép ellenére sem kell félni attól, hogy túláradóan édeskéssé válik majd. Sokkal inkább az otthonok akkor kialakuló illatát ragadja meg, amikor a valódi fenyőfát már befaragtuk a talpába, és a konyhában épp a linzersütemény készül, a lakás ünnepi díszét pedig csodás csokrok szépségével is biztosítani igyekszünk. A fejjegyben fenyőtű, mandula és bogyós gyümölcsök illata bontakozik ki, majd a szívjegyben jázmin, liliom és kókusz illata társul melléjük, így akár azok is élvezhetik a készülődés meghitt illatát, akiknek a munka miatt vagy egyéb okokból idén kimarad a főzés-sütés. Az alapjegyben aztán sokunk kedvence, a lágy pézsma mellett a vanília lágy melegsége és a cédrus csodás fás-zöld aromája tárul elénk, tökéletes ünnepi harmóniát alkotva. Az elsőként tárgyalt illatnál tehát kissé testesebb, határozottabb illat ez, amely akkor is kitűnő választást jelenthet, ha környezettudatossági okokból a műfenyő mellett döntöttünk, de hiányoljuk a fenyő semmihez sem hasonlítható illatát.

A Hollyberry még inkább a fás és zöld illatjegyek világába kalauzolja el a használóját, és nevéhez méltón többféle magyalbogyó illatát is magában hordozza. Mind a viasz vörös színe, mind a címkekép tökéletes karácsonyi illattá teszi, így az örökzöldek és a bogyós gyümölcsök kettősét kedvelők ne is várjanak tovább: ez bizony nekik való kompozíció lesz. A fejjegyben máris elénk tárul a fenyőtűk természetes vadsága, a gyógynövények megnyugtató, ugyanakkor élénkítő aromái, valamint a fűszeres-fás jegyek elegye. A zöldes-fás jelleget a szívjegy minden alkotóeleme tovább fokozza: koriander, fenyőtű és babérlevél aromái biztosítanak testet és elmét frissítő hatást. Az alapjegyet végül háromféle, fűszeres illatot árasztó fa alkotja: cédrusfa, guajakfa és szantálfa teszi fel a pontot az i-re. A tél szerelmeseinek ajánljuk, akik a természet illatát kívánják az otthonukba csempészni, megnyugtató, mégis mindenre kész hangulatot teremtve, hogy az ünnepet megelőző nagytakarítás is könnyebben menjen.

A negyedik illat, a Jack Frost pedig azoknak kedvez, akik számára nem teljes az ünnep a candy cane nevű cukorbot aromái nélkül. Kevés összetevős, épp ezért rendkívül kedves illat, amely mosolyt csal a bennünk lakozó gyermek arcára. A fejjegy fodormentát, a szívjegy pedig mentát tartalmaz, míg az alapjegy vanília és édes krémdesszert illatát foglalja magába. Hűvös, édességet és a hőfödte tájak jeges fuvallatát egyszerre idéző illat ez, amely a Candy Cane Lane nevű illat rajongói számára újabb kedvenccé válhat, de könnyedsége miatt akár a kezdő Yankee Candle-használók számára is jó választásnak bizonyulhat. A havat idéző viasz és a címkekép pedig biztosan mindenkinek tetszik majd, és az ezzel az illattal megajándékozottak alig várják majd, hogy maguk is hóembert építhessenek a tél folyamán.

Reméljük, hogy ez a kollekció is érdekesen hangzik a számotokra, és ne feledjétek: ha kipróbáltatok valamit a webáruházunk kínálatából, akkor az adott termék oldalán véleményt hagyhattok róla, ezáltal segítve a többi vásárló döntését is, hiszen sokszor a részletes termékleírásnál is többet jelent, ha mások tapasztalatait is elolvashatjuk a termék kosárba helyezése előtt. Mi már alig várjuk, hogy az újabb kollekciók tagjairól is minél több visszajelzést olvashassunk, és kiderüljön, vajon vannak-e közös kedvenceink. A következő bejegyzésben pedig igazán izgalmas újdonságokról számolunk majd be, úgyhogy érdemes lesz továbbra is figyelni az új bejegyzéseket. Mi már alig várjuk, hogy elárulhassuk, mik lapulnak még a Yankee Candle télapójának zsákjában, de annyit elárulunk, hogy hamarosan minden új termékre fény derül, és mindenről a lehető legkorábban értesülhettek, ha ha követitek a FB- és Instagram oldalunkat.
FB: https://www.facebook.com/YankeeCandleMagyarorszag/
Instagram: https://www.instagram.com/yankeecandlehungary/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése