2019. január 19., szombat

Sunday Brunch kollekció - ízletes és üde tavaszi aromák


A mostani tél rengeteg hóval ajándékozott meg minket, és ha minden igaz, további alkalmakkal is hódunyha borítja majd még a tájat, mielőtt ismét kitavaszodik, hogy újra élvezhessük az egyre melegebb napsütést és a madarak csicsergését. Sokan talán örülnek ennek, és a karácsony hangulatát meghosszabbítandó még nem szedték le a díszeket a karácsonyfáról, és az egyéb karácsonyi dekorációs elemek is a helyükön vannak még a lakáson belül. Megint mások viszont tűkön ülve várják, hogy eljöjjön a megújulás évszaka, és egyre több virágos és pasztellszínű dekorációval és ruhadarabbal próbálják csalogatni, hátha mégis korábban köszönt be... Nos, az ő ízlésüknek és hangulatuknak kedvez a Yankee Candle legújabb kollekciója, a Sunday Brunch, amely részben a virágok elbűvölő aromáival, részben a villásreggelik könnyed ételeinek illatával már teljes egészében a tavaszt idézi. A megszokottaknak megfelelően betűrendben haladunk végig rajtuk, és szépen sorban ismerhetitek meg a Belgian Waffle, a Blush Bouquet, a Floral Candy és a Sweet Morning Rose nevű, csupa pasztelles gyönyörűséget, amelyek egytől egyig arra várnak, hogy elrabolják a szíveteket.


Elsőként a Belgian Waffles ínycsiklandó aromáit mutatjuk be Nektek, és biztosak vagyunk abban, hogy már csupán a címkekép is felkelti az érdeklődéseteket. Belgium méltán híres többek között a gofrijáról, amelyet a legtöbb esetben csokoládés-mogyorós krémmel és tejszínhabbal kiegészítve élveznek a helyiek és az oda látogató turisták egyaránt. Ropogós, finom tészta, krémes édesség és habos gyönyör együttese ez, és a Yankee Candle illatainak megalkotói ezúttal is tökéletesen ragadták meg az aromákat, hogy ezen illat választása esetén azon kaphassuk magunkat, hogy egy belgiumi utazást tervezgetünk éppen. A fejjegyet pirított pekándió és vanília alkotja, így tulajdonképpen már a használat kezdetén is csodálatos az összhatása, ám a szívjegyben rejlő fahéj, olvasztott vaj és a gofritészta minden finom összetevője még tovább fokozza az élvezeteket. Lezárásként az alapjegyben tejszínhab jelenik meg, így akárcsak az édesség esetében, ez az elem teszi fel az i-re a tökéletességet kölcsönző pontot. Az édes illatok kedvelőinek biztosan nem kell csalódniuk benne, mert nagy tereket is könnyedén betöltő, ízletes illat, az élethűségének köszönhetően pedig az édes illatok irányába még csak most nyitó vásárlóink is bátran próbálkozhatnak vele. Ha szereted, amikor a lakást a frissen kisült sütemény illata járja át, akkor ez az illat is biztosan tetszeni fog.


A Blush Bouquet esetében a villásreggelik világából az asztalokat díszítő csokrokra asszociálhatunk, hiszen csupa-csupa tavaszias virág együtteséből áll. A címkekép alapján is üde, frissítő illatorgiára számíthatunk, és valóban ezt is kapjuk. A fejjegyet könnyed cseresznyevirág, a szívjegyet bazsarózsa, szagos bükköny és liliom, az alapjegyet pedig bársonyos ámbra alkotja. A leglágyabb, szelíd virágillatok és a testes, erőteljes illatok tökéletes elegyet alkotnak, és egyensúlyban állnak egymással, az ámbra pedig lágy alapot biztosít mindegyiknek, hogy a levegőbe szagolva valóban megnyugvás járja át a lelkünket. Ha kint még a mínuszok tarolnak, de mi már a napfényes tavaszba vágyunk, akkor ezzel az illattal tökéletesen idézhetjük meg a nyíló virágokkal teli parkban tett séta során érzett aromákat.


A Floral Candy ellenben már azt a hangulatot idézi fel, amelyet a napsütötte teraszon, virágcsokrok között élhetünk át, miközben valamilyen édes-mázos süteményt csipegetünk a barátnőkkel egy ráérős délelőttön. Benne rejlik ugyanis mind az asztalt díszítő virágok aromája, mind az elfogyasztott finomságok illata, ezért az előző két illat hangulatát egymagában ötvözi, bár természetesen némiképp eltérő illatjegyekkel. A fejjegyben az édes-fanyar baracknektár és ribizli mellett a csurgatott cukor testesen édes aromája jelenik meg, és bizony már ez a három illatjegy is igencsak ínycsiklandó lenne. Melléjük érkezik még azonban a jázmin, a bodzavirág és a rózsaszín lonc mézes-virágos aromája a szívjegyben, valamint az ibolya az alapjegyben. Utóbbi a földes jellegének köszönhetően tökéletesen adja vissza a tavasszal megéledő természet hangulatát, így valóban egy cukrászda virágágyásokkal szegélyezett teraszán érezhetjük magunkat, ha ezt az illatot választjuk.


Végezetül a szépséges pasztell-lila viaszba zárt Sweet Morning Rose zárja az újdonságok sorát, és bizony ezen illat esetében is csodásabbnál csodásabb illatjegyekkel tölthetjük meg az otthonunkat. Ehető virágok járnak táncot a pehelykönnyű édességek aromáival, ezáltal talán mind a négy illat közül a legkülönlegesebbet hozva létre. Körtevirág és gyöngyöző rózsavíz nyitja a sort, szó szerint üdítő alaphangulatot teremtve, majd cukrozott rózsaszirom, ylang-ylang és liliom erőteljes, mégis gyengéd jegyei csatlakoznak be az előadásba. Végezetül a leggyengédebb illatok egyike, a púderes pézsma, valamint sokunk kedvence, a pillecukor alkotja az alapjegyet, megnyugtató jellegűvé téve a lezárást – olyan, akárcsak a reggeli napsütésben elfogyasztott, mesteri díszítésű sütemény örömet adó, kifinomult íze.

Reméljük, felkeltette az érdeklődéseket ez a kollekció, és akár most, a tél hidege ellen küzdve, akár az év későbbi hónapjai során a kedvenceitekké válnak majd. Mi pedig kíváncsian várjuk a velük kapcsolatos tapasztalataitokat a webáruházunk termékoldalain, hiszen számunkra is fontos a véleményetek, valamint más vásárlók számára is nagy segítséget jelenthet. Hamarosan pedig további újdonságokkal várunk majd Titeket a webáruházban és a blogon egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése