2021. január 10., vasárnap

Új év, új örömök a Yankee Candle háza táján

Üdvözlünk Titeket 2021 első bejegyzésében! Kihívásokkal teli és mozgalmas éven vagyunk túl, és örömmel látjuk, hogy sokatoknál került a fa alá a webáruházunk kínálatából származó termék, így az új év is biztosan jól kezdődik majd számotokra is, és sok kellemes aromával körülvéve ugrotok neki az újabb kihívásoknak. Annak érdekében pedig, hogy a folytatás is biztosan jó legyen, a mai bejegyzésben egy kis ízelítővel készültünk, hogy mire is számíthattok az év folyamán.

Először is hamarosan várható a 2021-es év illatának megjelenése. A Yankee Candle először 2019-ben döntött úgy, hogy az egész évre jellemző, meghatározó illattal rukkol elő, és mind az akkori, mind a tavalyi illat igencsak népszerűnek bizonyult a magyar vásárlók körében is. Természetesen az idei év illatánál is mindent bevetettek a szakemberek, hogy olyan végeredményt hozzanak létre, amely egész évben lendületet biztosít majd a terméket használók számára. Így most már nem csupán az év színeire és a divatvilággal kapcsolatos hírekre érdemes várni az első hónapokban, hanem egy limitált illatkülönlegességre is, amelyet meggyújtva elmélyedhetünk a gondolatainkban, és összeszedettebben ugorhatunk neki a teendőinknek.

Emellett természetesen minden évszakra új kollekciókkal készül majd a vállalat. A mostani, szürke időjárásból kitörni kívánók nagy örömére idén is várhatók messzi tájakra kalauzoló, trópusi és tavaszi-nyári virágokat és gyümölcsöket megidéző illatok, amelyekkel biztosan könnyebb lesz a stresszes munkanapok átvészelése – egy kis ízelítőt mutatunk is már most belőle, az itt látható képpel. Ráadásul nem csupán a klasszikus termékformátumok terén várhatók újdonságok, hiszen sokak kedvence, az elegáns és letisztult Elevation termékcsalád is újabb tagokkal bővül majd. Annyit megsúgunk, hogy az újdonságok közül néhányra még ebben a hónapban fény derül, így a statisztikák szerinti legborongósabb hónapban is van minek örömmel elébe nézni – ez a várakozás pedig valóban segít beláthatóbbnak és vidámabbnak érezni az előttünk álló időszakokat.

Az újdonságokra várva pedig figyeljétek a hónapról hónapra változó akciós termékeket is, hiszen a régi kedvenceket sem szabad elfeledni, és mindig jó érzés, ha az ember akciós áron szerezheti be a régi jól bevált illatokat. A mi egyik nagy kedvencünk, a képen látható Warm Cashmere is a kiválasztottak között van most, mi pedig minden évszakban előszeretettel használjuk, és a vélemények alapján Titeket is meghódított.

Csapatunk nagy lelkesedéssel készül tehát egy újabb Veletek töltött, illatos évre. Tartsatok velük idén is – a webáruházban és a blogon egyaránt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése