2016. augusztus 20., szombat

A hónap illatai – Sweet Apple és Strawberry Buttercream

Az eddigi általánosabb jellegű leírások után ezúttal konkrétabb témát boncolgatunk blogunkon. Mivel szándékunkban áll a termékek használati módja mellett magukról a különféle illatokról is szót ejteni, úgy láttuk jónak, hogy első alkalommal augusztus hónap illatait vesszük részletesebben górcső alá. Két gyümölcsös illatról van szó, amelyek a gyümölcsösségük ellenére eléggé különbözőek is: az egyikük a csodás piros viaszba zárt Sweet Apple, a másik pedig az elegáns fehér színű, ínycsiklandozó címkéjű Strawberry Buttercream.

Elsőként lássuk, milyen jellemzőkkel írható le a Sweet Apple, amely csodás almaillatával akár magát Hófehérkét is elcsábítaná. A 2014-es évben látott napvilágot, egy igazán gyümölcsös kollekció részeként: a két testvérillata a Black Plum Blossom és az Orange Splash volt. Az illat „édes almás” leírása senkit ne tévesszen meg, ugyanis jelen esetben semmiféle mesterséges édességről, cukorbevonatról vagy hasonlóról nincsen szó, az elnevezés kizárólag arra utal, hogy valóban érett, még ropogós, de már nem savanykás, piros almára emlékeztet.



Kezdő Yankee Candle-használóknak is bátran ajánlható, hiszen finoman, fokozatosan lopakodik végig a lakáson, míg nem egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy egy almáskertben érezzük magunkat a hatására. Nagyobb helyiségek esetében mindenképpen a nagyméretű vagy közepes gyertyákat, valamint a Tarts® mini viaszokat tudjuk ajánlani, míg kisebb helyiségekben a kisméretű gyertya és a mintagyertyák is elegendőnek bizonyulhatnak. A Tarts® mini viaszok használatát illetően a múlt heti bejegyzés segíthet, amelyben minden szükséges tudnivalóra kitértünk. Emellett elárulunk egy fontos kis tippet: az üveges gyertyák címkéjének jobb alsó sarkában kategóriameghatározás található: a Sweet Apple esetében ez „Fruit”, tehát a gyümölcsös illatjegyek vannak benne túlsúlyban. Ez a kis ikon sokat segíthet a márkával való ismerkedés szakaszában lévő vásárlóknak.


A másik most tárgyalt illat már jóval összetettebb, és igazi illatínyencek figyelmébe ajánljuk: a Strawberry Buttercream a gyümölcsös és édes illajegyek bársonyos elegyét alkotja. Az illat határozottan bontakozik ki, és amellett, hogy az orr számára kellemes, a használója hamar azon kaphatja magát, hogy valamilyen édes finomság után kutat a konyhában. A neve jelentése „epres vajkrém”, és a konyhában szívesen sürgölődők számára talán már nem ismeretlen ez a cupcake-ek tetejének díszítésére is szívesen használt édesség. A cukrozott eper mellett tejszínesség is érezhető rajta, és kiegyensúlyozott volta miatt az eddig csak gyümölcsös illatok terén próbálkozóknak is kiváló választás lehet, és remek átmenetet képezhet az újabb, édesebb illatok felé.

Az előbb említett, a címkék sarkában található kategóriabesorolás szerint itt már a „Food & Spice” illatcsalád tagjáról van szó, amelytől ételek és fűszerek illatára számíthatunk, tehát a konyhába repít, így könnyen otthonossá tehető vele a lakás vendégvárás esetén. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2010 áprilisa óta a termékválaszték részét képezi, a vásárlók nagy örömére. Ebben az esetben inkább az ízlésvilág, mintsem a helyiség mérete alapján ajánljuk a különböző kiszerelésű termékeket: az édességek világát idéző illatokkal még csak ismerkedők számára a kisméretű gyertya, a mintagyertya vagy egy felezett-harmadolt Tarts® mini viasz lehet megfelelő, míg a valódi édesszájúaknak a nagyméretű és a közepes gyertyák, valamint az egészben felhasznált Tarts® válhat igazi szerelemmé.

A hónap illatai ide kattintva érhetők el a webáruházban augusztus végéig 25%-os engedménnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése