2018. szeptember 9., vasárnap

Elevation kollekció – emeld új szintre az otthonod illatosítását! – 2. rész

Ígéretünkhöz híven a mai napon jelentkezünk a kollekció – betűrend szerinti – második felével, valamint néhány érdekességet is tartogatunk még, amelyeket esetlegesen még nem ismertek a kollekció kapcsán. További mennyei illatok leírása vár Rátok ma is, ezért reméljük, a mai bejegyzést is élvezetes lesz olvasni a számotokra.


A kollekció Pear and Tea Leaf nevű darabja különleges zöld viaszával valódi színfolttá válhat a lakásban, a címkekép pedig ismét magáért beszél. Mind a körte, mind a tealevél illata univerzálisan kedvelhető aroma, ugyanakkor a Yankee Candle illatkreátorai további különlegességekkel hintették meg őket annak érdekében, hogy a megszokottól eltérő, az ínyencek igényeit is kielégítő legyen az összhatás. A fejjegyben az almahéj fanyarsága és üdesége mellett a gyömbér testet-lelket felélénkítő frissessége jelenik meg, így ez az illat már rögtön a használata kezdetén erőteljes, ugyanakkor üdítő hatást fejt ki. A szívjegyben ezt követően a chai tea őszi időszakhoz remekül illeszkedő aromái kaptak helyet, édes fűszerekkel és a tealevelek semmivel össze nem téveszthető aromájával. Emellé társul az érett körte és a klasszikus, piros Macintosh alma aromája, valamint a szegfűbors többféle fűszert idéző aromája, így ez az illat biztosan elcsavarja majd az ősz finomságait kedvelők fejét. Az alapjegyben a krémes pézsma és a vaníliabab aromája is tovább fokozza az ínyencségek illatát idéző összhatást, így míg a Harvest Walk segítségével a szabadban érezhetjük magunkat, a Pear and Tea Leaf az őszi időszakban elkészített ételek és italok aromáit idézi fel. Fanyar, édes, gyümölcsös és frissítő egyszerre – akárcsak egy jól eltalált, fűszeres-gyümölcsös fekete tea, amely megnyugtatja a lelket, ugyanakkor lendületet biztosít a nap folytatásához.

A Sheer Linen a kollekció legletisztultabb megjelenésű darabja, ami nem véletlen – valóban tisztaságillatot sugárzó aromák kaptak benne helyet, így üdítő hatással van az otthon levegőjére. Biztosan jó választás azok számára, akiknek a frissen mosott ruha illata a legkellemesebb a világon, ugyanakkor az egyéb illatjegyeknek köszönhetően mások számára is kellemes meglepetést okozhat. A fejjegyben a friss reggeli levegő aromái mellett a frissen kiteregetett ruhák illata sejlik fel, majd a szívjegyben az egyik legklasszikusabb virágillat, a gyöngyvirág mellett a fás-földes illatjegyeket is felvonultató ciklámen illata válik érezhetővé. Az alapjegyet pézsma alkotja, így a friss, az elmét is élénkítő aromák mellett nyugalmat és melegséget sugárzó jegyek is helyet kaptak benne. Kiváló napindító illat tehát, amellyel a nemszeretem feladatok elvégzése is könnyedebbé válhat. Hiszen néha mindenkinek szüksége van egy kis hangulatfokozásra, nem igaz?


A Shore Breeze mind a viasz üde színének, mind a címkeképen látható kókuszdiónak és pálmaleveleknek köszönhetően tengerparti hangulatot sejtet, és bizony nem véletlenül. Ugyanakkor kifinomult megoldásokhoz folyamodik, és nem áll meg a tengerparti koktélok hangulatánál, hanem néhány meglepő illatjegyet is felvonultat. A fejjegyben a tengeri levegő aromái és vizes illatjegyek gondoskodnak a trópusi hangulatról, és a szívjegyben is kifejezetten trópusinak mondható kókuszvíz kapott helyet, ugyanakkor az illat ezen rétegében kissé talán meglepő fordulatként a gyöngyvirág is jelen van, hogy erőteljes, friss illatával elbűvölje a gyertya használóját. Az alapjegyben arany ámbra és tengeri pézsma gondoskodik egyrészről a tengerparti napsütés melegségének, másrészről a lágy szellő simogatásának felidézéséről. Használatával megédesíthetjük és megszínesíthetjük a hétköznapok szürkeségét, amire a tél közeledtével bizony mindenkinek egyre nagyobb szüksége lesz.

A Sweet Nectar Blossom esetében talán már ránézésre, a viasz színe és a címkekép alapján is édes-selymes vaníliaillat sejlik fel bennetek, és részben ismét jók a sejtéseitek, ugyanakkor ez esetben is jelen van néhány meglepetést okozó elem. A fejjegyben körte és kókusz meglepő párosa jár vidám táncot egymással, a szívjegyben pedig a klasszikus és kifinomult gyöngyvirág társul hozzájuk. Frissesség, gyümölcsösség és selymes édesség jegyei járnak itt keringőt, amelyhez az aláfestő zenét a napfényesen meleg ámbra és a selymes és megnyugtató pézsma biztosítja. Klasszikus aromák különleges elegye ez, amely menekülést biztosít a hétköznapok stressze elől, és kisimítja a felborzolódott idegeket.


A Sweet Orange and Spice nevű kompozícióval a kollekció legédesebb és legfűszeresebb darabjához érkeztünk el, amely az édesszájúak számára mindenkor megfelelő választás lehet, de azok is biztosan szívesen illatosítják majd vele az otthonukat, akik már szeptember első napjaitól az ősz hangulatára vágynak, és szívesen kortyolják a népszerű kávézók fűszeres italait. Olyan illat ez, amely ismét csak az aratási időszakra jellemző finomságokat idézi fel, ínycsiklandó hatást kifejtve, így a használója várhatóan a szokásosnál többször érzi majd az édességek fogyasztásának szükségességét. A fejjegyben szerecsendió, gyömbér és narancshéj hármasa biztosít fanyar és üdítő jellegű kezdést, majd a szívjegyben megindul az őszi finomságok áradata: sütőtök, fahéj és szegfűszeg aromái bontakoznak ki. Az alapjegy aztán tovább édesíti az összhatást, hiszen karamell, vanília és cukorkristályok jegyei egyaránt megjelennek benne. Ráadásul néhány teljes mértékben természetes formában megtartott olaj is helyet kapott benne, így a szantálfaolaj, a kardamomolaj és a szerecsendió-olaj is ily módon került bele, ami tovább fokozza az illat élethű hatását. Emellett a viasz és a címkekép színvilága is egyaránt őszies, így mind az évszaknak megfelelő dekoráció részeként, mind a hasonló színvilágú otthonokban mutatós kiegészítővé is válhat.

A kollekció utolsó darabja a Velvet Woods, amelynek viasza és címkeképe jól tükrözi az alkotóelemek által biztosított hangulatot. Olyan, akár egy napsütötte őszi erdőben tett séta – illatokkal telt, melegséget sugárzó és megnyugtató. A fejjegyben az érzékeket kényeztető, bársonyos aromák kaptak helyet, amelyeket a szívjegyben rejlő dohányvirág, szederbor és orchidea illata egészít ki. Virágos, gyümölcsös és testes jegyek ezek, amelyek melegségét tovább fokozza az alapjegyben lévő aranyló ámbra és fás és fűszeres szantálfa. Kiváló alaphangulatot teremt a forralt bort vagy teát kortyolgató barátok jelentőségteljes beszélgetéseihez, valamint megnyugtató hatást fejthet ki egy átdolgozott, idegeskedéssel teli hét után.

Ráadásul az érdekességeknek még itt sincs vége: egyrészt említést érdemel a gyertyák fémből készült teteje, amely amellett, hogy a használat idejére emelvényként szolgál, a bútorok felületét is védi, másrészt pedig a könnyedén eltávolítható címke, amely nélkül a gyertyák még letisztultabb megjelenést kapnak, így valóban bármilyen berendezési stílushoz jól illeszkednek. Reméljük, a bejegyzésünknek köszönhetően könnyebb lesz számotokra a választás, és a régi ismerős termékformátumok mellett e különleges kollekció darabjaiban is örömötöket lelitek majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése