2018. november 10., szombat

November hónap illatai – Christmas Magic és WInter Glow


Bár az időjárás még tagadni látszik, valójában már vészesen közeleg a karácsonyi időszak, és az ez ellen erőteljesen tiltakozók is jobban teszik, ha mielőbb nekilátnak a készülődésnek és az ajándékok beszerzésének. A Yanke Candle háza táján persze idén is időben megjelennek a karácsonyi újdonságok, ám először november hónap illatai segítségével kezdhetjük meg a ráhangolódást. Ebben a hónapban ugyanis két csodálatos, békét sugárzó és a lelket ünnepi hangulatba öltöztető illatot vásárolhattok meg 25%-kal csökkentett, engedményes áron: ezek pedig név szerint a Christmas Magic és a Winter Glow.

A Christmas Magic a tavalyi év újdonságaként jelent meg, így egy évvel ezelőtt már részletesen is megismerkedhettetek vele, a The Perfect Christmas kollekciót bemutató bejegyzésünkben. Benne minden olyan illat egyesül, amelyről a karácsony, azon belül is a magyar hagyományok szerinti Szenteste juthat az eszünkbe. A templomokra jellemző tömjénillat mellett a tökéletes, természetes aromákból összeálló fenyőillat, valamint a finomságok és dekorációk részét egyaránt képező citrusok, például mandarin és narancs is helyet kapott benne, így tökéletes hátteret teremt a készülődéshez. Jó hasznát vehetjük a már-már tavasziasan enyhe időjárás mellett, hiszen ilyenkor valahogy nehezen érkezik meg a karácsonyi hangulat. Ezzel az illattal viszont még az ünnepet megelőző nagytakarítás is könnyebben megy majd, csapatunk tagjai például már most is nagy örömmel égetik, bár bevalljuk, nálunk már a karácsonyi dalok is szívesen látott vendégek... A részletes leírást illetően olvassátok el az említett bejegyzést, amelyben a kollekció többi tagjával is megismerkedhettek, és azon sem fogunk csodálkozni, ha a Christmas Magic mellett esetlegesen egy-egy egyéb illatot is a kosaratokba helyeztek majd.


A másik e havi akciós illat pedig a Winter Glow, amely már három éve kapható a termékkínálatunkban, és ez idő alatt bizony sokak kedvencévé vált. Az illatjegyei egyértelműen kedvelhető, letisztult illattá teszik, ugyanakkor a vásárlói véleményekből az derül ki, hogy mindenkinek egy kissé mást juttat az eszébe. Na de ne szaladjunk előre, lássuk elsőként az összetevőit. A használat során elsőként kibontakozó fejjegyet fagyos narancs és rozmaring alkotja, így már a kezdetekor összetett, ugyanakkor tökéletes összhangot alkotó illatot kapunk általa. A szívjegy ugyanakkor tovább mélyíti az összhatást, egyrészt további frissességet adó gyógynövények, a levendula és az eukaliptusz felhasználásával, másrészt pedig a tökéletes téli illat, a lucfenyő segítségével. Az alapjegyet ezt követően fehér cédrus és arany ámbra zárja le, így az eddig megismert, alapvetően friss illatjegyeket zöldes-fás illat és mindent átjáró melegség teszi teljessé. Nem véletlen tehát, hogy az egyik kedves vásárlónkban a fagyos téli reggeleket idézte fel, amikor a levegőbe beleszippantva hideg járja át a tüdőnket, a téli napsütés ugyanakkor némi melegséggel árasztja el a lelkünket. Már-már költői leírásokra leltünk több vásárlónk visszajelzésében is, és van, akiben a téli levegőt, míg másban egy kifinomult testápoló vagy éppen a tisztaságillat aromáit idézi fel ez a kompozíció. Egy bizonyos: visszafogott, mégis határozott módon tölti be a szoba levegőjét, megnyugtató otthonossággal töltve be azt, így kiváló mind kezdőillatként, mint ajándékba adva, hiszen bizonyosan szeretni fogja mindenki, aki megszagolja.


E két illat tehát kiváló ráhangolódást jelent a téli és az ünnepi időszakra, hamarosan pedig további újdonságokat ismerhettek meg, amelyek egytől egyig hozzájárulhatnak mind a készülődéshez, mind a karácsony tökéletessé tételéhez. Reméljük, hogy Ti is ugyanolyan izgatottan várjátok őket, mint mi magunk, és nektek köszönhetően esetlegesen néhány barát és családtag is elmerülhet majd a jobbnál jobb illatok és szebbnél szebb kiegészítők választékában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése