2019. augusztus 25., vasárnap

Folyadékmentes diffúzorok – egy igazán letisztult illatosítási megoldás


Nemrégiben írtunk már arról, hogy mennyire halad a korral a Yankee Candle vállalata, és mennyire igyekszik újra és újra megújulni, és a legújabb trendeknek megfelelő termékeket alkotni. Akik régóta nyomon követik a márkát, azoknak bizonyára nem mondunk újdonságot a diffúzorpálcáink létezésével. Tökéletes választást jelentenek a lángmentes megoldást kedvelők számára, ugyanakkor vannak, akik nem szívesen használják őket a bennük lévő folyadék miatt. Erre válaszul állt most elő a cég egy új megoldással, a folyadékmentes, előillatosított pálcákkal, amelyek csodás, letisztult tartókban helyezhetők el az otthonon belül, sok hétig kitartó illatosítást biztosítva. Nincs tehát szükség az óvatos kezelésre, nincsen gond az illatolajjal, csupán a mutatós tartó és a letisztult, egyszerű eleganciát sugárzó pálcák maradtak. Zseniális megoldás, nem igaz?

Félre ne értsetek, az eddigi diffúzoraink is ugyanolyan jó illatélményt és –intenzitást biztosítottak, de sok felhasználó számára lehet vonzóbb a jelenlegi megoldás. Biztosan nem kell attól tartani, hogy egy rossz mozdulat miatt a folyadék a bútoron landol, valamint esetlegesen a más lakberendezési ízlésű vásárlóink is felfigyelhetnek erre az opcióra. Hiszen lehet, hogy ez az új formavilág lesz az, amely megragadja a figyelmüket. Félre ne értsétek, amint az az első képen is látható, akár az eddigi diffúzorainkkal együtt is igencsak jól mutatnak bármilyen lakberendezési stílusban, de úgy érezzük, hogy ez az újdonság lehet az, amely azok előtt is megnyitja a gyertyáktól és mini viaszoktól különböző termékeink útját, akik eddig nem mertek nyitni ezen irányban.

Az illatok terén pedig ezúttal biztosra mentek az illakreátorok: azon kompozíciókban kapható ez a termékcsalád, amelyek már sima diffúzorként és egyéb illatosítóként, pl. autóillatosítóként és illatgyöngyökként is beváltak és a vásárlók kedvenceivé váltak. Itt van tehát a klasszikus nyári illatú Black Cherry, a trópusi nyaralásokat idéző Black Coconut, az időtlen Cherry Blossom, a tisztaságillatot tökéletesen visszaadó Fluffy Towels, a virágillatok kedvelői számára nagy örömet adó Fresh Cut Roses és Midnight Jasmine, sokak örök kedvence, a Pink Sands, a klasszikusan bársonyos Vanilla, valamint az újabb illatok között is igazán kelendő Warm Cashmere. Ezek közül pedig már biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, nem igaz?

A teljes kollekciót ide kattintva érhetitek el, mi pedig már alig várjuk, hogy ezen termékekről is visszajelzéseket kaphassunk Tőletek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése