2017. február 18., szombat

Sok kedvencünk távozik – outlet termékeink

Az idő múlása és az ezzel kapcsolatos rácsodálkozás örök téma itt, a blogon, és ezen a héten is apropója van ennek, ugyanis ma az outlet termékek közül fogunk szemezgetni. Időről időre új termékek érkeznek, és mi mindig nagyon örülünk nekik, ugyanakkor egy idő után bizonyos illatoktól és kiegészítőktől búcsúznunk is kell. Ez egyrészt szomorú, másrészt viszont örömteli is lehet, hiszen ilyenkor jelentősen csökkentett áron csaphatnak le az érdeklődők a távozó termékekre. Ide kattintva érhetitek el az őket tartalmazó menüt, mi viszont kicsit részletesebben is szeretnénk bemutatni őket Nektek, hogy ezáltal is elősegítsük a közülük való választást.

A menüben elsőként az A Child’s Wish nevű illat ötféle terméke bukkan fel, és ez esetben bizony egy igazi tavaszi kedvencünkről van szó. Csodaszép, pázsitot idéző viasz, fű- és virágillatú illóolajok: bizony igazi kincs ez az illatkompozíció február közepén, amikor a szíve mélyén már mindenki a valódi tavaszra és madárcsicsergésre vágyik. A vásárlói visszajelzések alapján is lágy, kellemes és friss illatról van szó, és az illatjegyeit szemlélve ez nem is csoda: tökéletesen adja vissza mind a friss fű illatát, mind a kerti virágok aromáját, így valóban egy tavaszi vagy nyár eleji kertbe repíti el használóját. Tökéletes kezdőillat lehet a Yankee Candle világával még csak ismerkedők számára, hiszen bár egyértelműen betölti az adott helyiséget, nem válik túláradóvá, valamint valószínűleg mindenki kedvelni fogja a visszafogott frissességét. Hiszen ki ne szeretné ismét a gondtalan gyermekkorban érezni magát...

A menü második illata az Amber Moon, amely sokak kedvencévé vált az évek alatt, és ez vélhetően többek között a benne rejlő ámbrának köszönhető. Kismértékben férfi parfümökre is emlékeztet, valamint virágos jegyek is megbújnak benne, így bár eredendően őszi illatról van szó, a tavaszi esték hangulatát is az otthonunkba varázsolhatjuk vele. Ráadásul a megszokott formátumok mellett diffúzor és Scenterpiece™ viasztégely is elérhető belőle, így a lángmentes illatosítás rajongóinak is több választási lehetőség áll a rendelkezésükre.

Illatok terén a Candy Corn a következő, amely évek óta visszatérő vendég Halloween idején, sokak örömére. Édes cukorkaillatával mindenkit levesz a lábáról, hiszen újabb módot teremt arra, hogy a gyermekkori emlékeinkben merüljünk el. Az idei kiadás az üveggyertya esetében ráadásul igazán különlegesre sikeredett, hiszen a baljós éjszaka feketeségét a cukorkák vidám képével ötvözi. Az illattal kapcsolatos részletes leírást illetően a halloweeni illatcsaládot taglaló bejegyzést ajánljuk figyelmetekbe. Ugyanezen termékcsalád másik tagja, a méltán népszerű Forbidden Apple is a kifutó termékek közé tartozik, és a csupa-csupa ötcsillagos értékelés is azt bizonyítja, hogy kivételesen élethű és ínycsiklandó illatkompozíció. Van, aki szerint a cukrozott almára emlékeztet, míg mások az almaszüret utáni, valódi friss almaillatot érzik ki belőle, de egy bizonyos: mindenki valamilyen almás finomságra vágyik majd, ha ezt az illatot használja. Ráadásként az igazán különleges, pacsulival megtöltött Witches Brew is elérhető az akciós termékek között, közepes üveggyertyaként, és a fehér pókokkal díszített, fekete külsőnek köszönhetően horrorrajongók számára az év minden szakában kiváló ajándék lehet.

A következő illat, a Frankincense a tömjén csodálatos aromájával hódít, és bár elsősorban ez az illat érződik ki belőle, a fűszeres-borsos jegyek a keleties jellegét erősítik, míg a szantálfa és a balzsamos-fás jegyek a bársonyosságát hangsúlyozzák. Így az alapvetően keleties illat kifejezetten otthonossá válik, legyen szó akár az igazán mutatós üveggyertya formátumról, a kis helyiségek esetében praktikus mintagyertyáról, vagy sokak legkedvesebb termékformájáról, a Tarts® mini viaszokról.

A Ginger Dusk is a távozó illatok között szerepel, és ez bizony sokak számára szomorú tény, hiszen ez a mind megjelenésében, mind illatvilágában nyugodt kompozíció minden évszakban megállja a helyét. Tökéletes kiegészítője lehet akár a könyvek társaságában töltött estéknek, akár a baráti összejöveteleknek, hiszen bársonyosan tölti meg a szobát, ugyanakkor a gyömbérnek és a citrusos jegyeknek köszönhetően mindenki számára kellemes frissesség is jellemzi. A bársonyos illatjegyek ráadásul sokak számára süteményt idézőek, egy kellemes citromos-gyömbéres finomságnak pedig ki tudna ellenállni? Kiváló választás Tarts® mini viasz, mintagyertya és üveggyertya formájában egyaránt, a nagyméretű diffúzor használatával pedig akár éjjel-nappal élvezhetjük az illatát.

Búcsúzik a Honey Glow, a Yankee Candle egyik legbársonyosabb illata is, amely mind a címkeképnek, mind az illatának köszönhetően meghitté varázsolhatja az estéket. Mézes illatjegyei mellett kifejezetten visszafogott módon a kifinomult férfi parfümök jegyei is megtalálhatók benne, valamint citrusos jegyek és ananász is kiérezhető belőle, a bársonyosságát pedig tovább fokozza a karamella. Az alkotójegyei tökéletes egyensúlyt alkotnak, így kezdőillatnak is kiváló választás, ráadásul a Ginger Duskhoz hasonlóan nagyméretű diffúzor is elérhető belőle.


Távozik a téli esték egyik legjobb hangulatfestője, az Icicles is, és emiatt mi is kifejezetten elszomorodtunk. Ahogyan már a téli illatokat ismertető bejegyzésünkből is érződhetett, közel állt a szívünkhöz mind a címkén látható vörösbegy, mind a különleges, hideg és meghitt illatjegyeket ötvöző kompozíció miatt. A részletekkel kapcsolatban figyelmetekbe ajánljuk a békét sugárzó aromákat ismertető blogbejegyzésünket.

Igazán virágos illatra is szert tehettek az outlet akció keretében, hiszen a Lovely Kiku is a kifutó termékek között szerepel. A krizantém friss illatát ötvözi a vanília lágyságával, így mind nappali tevékenységekhez, mind meghitt estékhez jó választást jelenthet. A csodálatos világoslila viasznak köszönhetően kifejezetten üdítő látványt nyújt, a virágillatának köszönhetően pedig tavaszt varázsolhatunk vele a rideg tél végi estékbe, hiszen bár a krizantém ősszel nyílik, ez a Yankee Candle illat a cseresznyevirág illatát is magában rejti – így válik tehát minden évszakban használható, virágos kedvenccé.

A Sugared Apple, ez a cukros-édes, ugyanakkor gyümölcsös finomság egyrészt a télbe repíti vissza a használóját, másrészt a nyárba is előretekint, hiszen mind a harsogó alma illatát, mind némi porcukros édességet magában foglal. Mi februárban is szívesen használjuk, hiszen melegséget csempész a zord estékbe, és vendégváráshoz is jó választásnak bizonyul, hiszen a konyhában készülő finomságok illatát idézve mindenkiben az otthonosság érzését kelti. A hófehér viasz és a piros almát ábrázoló címkekép közötti kontraszt pedig csak tovább fokozza ezt az érzést.

A tiszta gyümölcsaromák rajongói számára két illat is kiváló választás lehet, hiszen mind a Sweet Apple, mind a Sweet Strawberry a távozó termékek között van. Mindkettő tökéletesen élethűen adja vissza a névadó gyümölcs illatát, így mindkettő hatására szó szerint összefut a nyál a használója szájában. Jó választás azoknak, akik még csak ismerkednek az illatgyertyák világával, hiszen egy jól eltalált gyümölcsillat vélhetőleg bárki számára élvezhető lehet, a piros viasszal pedig színt csempészhetünk a téli szürkeségbe, így az orrunk mellett a szemünket is kényeztethetjük velük.

A Wild Fig édes-bársonyos illatával egyrészt valamilyen édes finomságot juttathat az eszünkbe, másrészt melegségével a hideg téli estéket is meghitté varázsolja. Olyannyira, hogy a karácsonyi illatokat bemutató sorozatunk tiszta gyümölcsaromákat ismertető részében is szerepelt, de emellett az októberi akciós illatokról szóló bejegyzésünkben is olvashattatok róla részleteket. A hagyományos termékformátumok mellett nagyméretű diffúzor és Scenterpiece™ viasztégely formájában is beszerezhetitek, bár az elegáns, mélylila viaszból adódóan ez esetben talán az üveggyertya a legjobb választás.

Végül pedig néhány szó a kiegészítőkről: elérhető üveggyertyák égetéséhez hasznos nagyméretű bura és tányér, amelyekkel biztonságosan és a bútorokat óvó módon égethetők a közepes és nagyméretű üveggyertyák, a hangulat pedig igazán kávéházivá tehető. Ugyanakkor megtalálható a kínálatban a nyarat idéző viaszmelegítő mellett néhány igazán tavaszias kisméretű tányér is, amelyekkel a kis üveggyertyák biztonságos használata garantálható. A közepes és nagyméretű üveggyertyák egyenletes égését elősegítő ILLUMA-LID® koronák közül is szerepel itt néhány, de néhány vidám karácsonyi hóember is gazdára vár még üveggyertyatartó és mécsestartó formájában. 

Mindenképpen érdemes tehát az outlet kínálatunkban szemezgetni, hogy még a kifutásuk előtt tartalékot képezzünk a kedvenc illatainkból, vagy éppen utolsó lehetőségként most szerezzük be a régóta a kívánságlistánkon szereplő darabokat. A készletek pedig egyrészt végesek, másrészt rohamosan fogynak, ezért arra biztatunk Titeket is, hogy ne késlekedjetek, és rendeljétek meg minél előbb a kinézett darabokat. Jó nézegetést kívánunk!

2 megjegyzés:

  1. Sírok, három kedvencem is távozik, az Amber Moon miatt kb. tényleg zokogok, A Honey Glow és a Ginger Dusk is imádatom tárgya volt, és a kedvenc tavaszi illatom volt a Lovely Kiku. :'( Tényleg sok illatot kedvelek a Yankeetől, de az abszolút kedvenceim közül már csak a Berry Trifle és az Ebony & Oak maradtak. Virág szomorú. :( Most azért sok mindenből betáraztam, úgyhogy egy darabig kitart majd, és reménykedem hogy az újak között megtalálom az új kedvenceimet. :) Nagyon szeretem egyébként a blogotokat, mindig elolvasom, informatív és feldobja a szombatokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Virág! Mi is nagyon sajnáljuk a régiek kivonulását, ugyanakkor reménykedünk abban, hogy az újak között is lesznek olyan csodálatos illatok, amelyek pótolják majd ezek hiányát. A bloggal kapcsolatos visszajelzésednek pedig külön örülünk, és jó tudni, hogy van, aki minden héten várja az újabb bejegyzéseket. Szép napot kívánunk Neked!

      Törlés