2017. február 4., szombat

Február hónap illatai – Vanilla és Fresh Cut Roses

Februárt írunk, ami két dolgot jelent: közeledik a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap, valamint maga a tavasz, az életigenlés időszaka, amikor minden fa és bokor rügybe borul, és a madarak minden addiginál hangosabban csivitelnek, így üdvözölve a reggeli napfényt. Az egyik talán megosztó lehet, hiszen sokak szerint csupán marketingfogás az egész, mi viszont úgy érezzük, mindig jó, ha van ok az ünneplésre, és kicsit mindenkiből előtörhet a romantika néha. A másik pedig valószínűleg mindenki kedvence, hiszen a tél szürke hétköznapjai után már a lelkünk és a szervezetünk is vágyik a napfényre, és mindenki örül a szabadban tett sétáknak és az egyre több megjelenő színnek. E két apropóhoz kapcsolódó február hónap két akciós illata, a Fresh Cut Roses és a Vanilla, de lássuk is, hogy miért.

Nos, a Fresh Cut Roses az egyik legnépszerűbb Yankee Candle illat világszerte, és a mi kis csapatunk is nagy rajongója több okból is. Már ránézni is öröm, hiszen az illóolajok csodaszép rózsaszín viaszba zárva várják, hogy felszabadulhassanak, és a címkekép csak tovább fokozza a szépségét. Valódi romantikát sugároz magából, és az illata is tökéletes akár randevú esetén, akár akkor, ha valaki már nagyon unja a tél egyhangúságát, és valamilyen módon a lakásba szeretne csempészni egy kis tavaszi vidámságot. Vásárlóink is csak szuperlatívuszokban nyilatkoznak róla, hiszen a rózsaillat mellett egyértelmű friss-zöldes jegyeket is magában foglal, tökéletesen adva vissza a rózsakertek hangulatát. A használója valóban úgy érezheti magát, mintha egy napsütéses kertben sétálgatna, és ez a kifinomult illatjegyeinek köszönhető. A fejjegyben almahéj, zöld levelek és citrusok illata jelenik meg, egyértelmű frissességet kölcsönözve az illatnak már rögtön a használat elején. A szívjegy aztán a vörös rózsa és a geránium illatát tartalmazza, míg az alapjegyben púderillat és az örök bársonyos-selymes pézsma bújik meg. Vidámság, frissesség és meghittség egyben – tökéletes gondűző tehát, de a szerelmesek meghitt estéinek is kiváló kiegészítője és hangulatfestője lehet. Természetesen rózsacsokor helyett is jó választás, hogy a pár egy csokorhoz képest jóval hosszabban élvezhesse a rózsa illatát. Intenzitásának köszönhetően ráadásul akár egy kisméretű üveggyertya vagy mintagyertya is alkalmas a hálószoba illattal való megtöltésére, így a közepes és nagyméretű üveggyertya és a Tarts® termékformátumban még a nagyobb méretű helyiségekben is egyértelmű a jelenléte.

A Vanilla már szerepelt blogunkon a karácsonyra készülődős illatok között, viszont időtlen és üde jellege miatt úgy érezzük, még most is megállja a helyét, ha valaki meghittségre és a vanília barátságos hangulatára vágyik. Köszönhető ez annak, hogy egyrészt kevés összetevős illat, másrészt a vaníliát megszelídítendő jelen van benne a pézsma bársonyossága és a vaníliaorchidea virágának frissessége is. Visszafogott bársonyosságából adódóan lassan, finoman tölti be a szobát, és lágyan öleli körbe a használóját. Azt a fajta vaníliaillatot árasztja, amelynek hatására az embernek kedve támad hosszú fürdőt venni, a kedvenc könyvét ismét elolvasni vagy családi körben társasjátékozni. Kiváló kiegészítője mind a meghitt estéknek, mind a családi programoknak, emellett pedig Valentin-napi ajándékként is kitűnő választás lehet, hiszen a letisztult szépségű viasznak és a csodás vaníliaorchideákat ábrázoló címkeképnek köszönhetően már önmagában is felér egy vallomással.

Az akciós illatok ide kattintva érhetők el, emellett pedig természetesen a róluk szóló bekezdésekben a nevükre kattintva is eljuthattok az adott termékcsalád oldalára. Ti melyiket választjátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése