2021. április 11., vasárnap

Scenterpiece™ – a Yankee Candle egyik legmodernebb és legbiztonságosabb megoldás

Számos remek termék szerepel a Yankee Candle termékkínálatában, és egyértelmű, hogy mindnek megvannak az előnyei. Van, aki a viaszmelegítők és a mini viaszok kombinációjára esküszik, hiszen a különféle stílusú melegítőkkel akár az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelően díszítheti az illatosításra kijelölt sarkot, ugyanakkor a gyertyafény melege is adott, hiszen az eredeti típusú melegítők teamécsessel működnek. Van, aki szereti ugyan a mini viaszainkat, mégis inkább a sokszor kényelmesebb és biztonságosabb, elektromos megoldást választja, és persze van, aki a gyertyáinkba szerelmes. Mi, a Yankee Candle Magyarország csapatának tagjai természetesen mindegyiket előszeretettel használjuk, mégis van egy megoldás, amely különösen nagy kedvencünkké vált a megjelenése óta: ez pedig a Scenterpiece™, amely egyedi és kényelmes, ráadásul különösen biztonságos megoldás, és immár ötödik éve szerepel a kínálatunkban. Úgy éreztük, itt az ideje hát, hogy ismét rápillantsunk, és kiemeljük az előnyeit és a szépségét, ezért ma az ezen termékcsaláddal kapcsolatos eddigi tapasztalatainkat és aktuális újdonságainkat vesszük sorra.

Először is a vásárlói visszajelzésekre szeretnék kitérni, amelyek alátámasztják a várakozásainkat: aki egyszer kipróbálja ezt a rendszert, az örökre a rajongója marad. A használata ugyanis rendkívül egyszerű, és a műanyag tégelynek köszönhetően a lehető legbiztonságosabb módon cserélhetők az illatok. Így nem kell a kihűlésre várni, ha a reggeli frissítő aromák  után a munka végeztével már valami megnyugtatóbb, stresszoldó illat mellett döntenénk. Jelenleg 27 illatban kaphatók a viasztégelyek, ami kellő sokszínűséget biztosít, valamint ez a választék a vásárlói visszajelzések szerinti legnépszerűbb illatokból tevődik össze. Régi kedvencek és újdonságok egyaránt megtalálhatók közöttük, így biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére valót, illetve az aktuális évszaknak és hangulatnak megfelelő megoldást.

Másodszor pedig a Scenterpiece™ melegítők lenyűgöző kínálatára szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hiszen bármilyen lakberendezési stílushoz és színvilághoz találhattok megfelelőt közöttük. Jó néhány kedvencet kiemeltünk már a rendszer megjelenésekor közzétett bejegyzésünkben, azóta viszont néhányan már nem kaphatók, viszont számos újdonság lett a méltó utódjuk. A legújabbak közül az első számú kedvencünk az első képen látható Addison, amely letisztult vonalvezetésének, valamint fehér, ugyanakkor kissé texturált felületének köszönhetően sokféle lakásban otthonos stílust teremthet. Választhatunk mellé akár a képen láthatónak megfelelően színes kiegészítőket, fiatalos és vidám végeredményt elérve, vagy akár a mostanában oly divatos, természetes anyagokat és színeket felvonultató berendezéssel is jól mutathat. A fehér sokszor valóban a legjobb választás, és mivel bármilyen környezetben megállja a helyét, akár egész évben használatban maradhat, és csupán az egyéb kiegészítők testreszabásáról kell gondoskodnunk. Ugyanez elmondható az egyik régebb óta kapható darabról, a második képen látható, Elizabeth nevűről is, amely az eladási statisztikáink alapján a Ti kedvenceitek közé is bekerült már. 

Nyugalmat sugárzó, gyönyörű árnyalatában a Belmont is sokakat elvarázsolt már, és aki igazán természetes összhatású otthonra vágyik, annak bizonyosan tetszeni fog, így akár ajándékként is megfontolandó. Antikolt hatású, mintás felületének köszönhetően ugyanakkor a vidéki stílus kedvelőinek és a legfrissebb trendeket követőknek is jó választás lehet. Nem is szaporítjuk tovább a szót, tekintsétek meg a harmadik képen, hogy mennyire barátságos és vonzó megjelenésű lehetőséget jelent.


A legrégebbi kedvencünk pedig a már az első Scenterpiece-bejegyzésben is kiemelt Noah, amely strukturált felületével és szürke színével talán az egyik leginkább időtálló választás. Szintén kellően visszafogott árnyalatú ahhoz, hogy bármilyen környezetben és bármilyen egyéb színnel együtt jól mutasson, ugyanakkor a formavilágával biztosan felhívja magára a figyelmet. Ha pedig a jelenlegi, napsütéses-madárcsicsergős évszaknak megfelelő hangulatra vágytok, még mindig dönthettek a negyedik képünkön látható Heather, a Lucy vagy a Rosa mellett, hiszen velük könnyedén romantikus, tavaszi-nyári hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba.

Reméljük, a bejegyzésünk azokat is meggyőzte, akik eddig hezitáltak a Scenterpiece™ rendszer kipróbálását illetően, ha pedig van olyan olvasónk, aki már most rajongója a rendszernek, akkor őt arra buzdítjuk: írja meg a visszajelzését, hiszen ezzel mind a mi munkánkat, mind mások döntését segítheti. A termékcsaládot itt találhatjátok a webáruházunkban – jó szemezgetést kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése