2021. május 30., vasárnap

Az év illata, 2021 – Discovery

Tagadhatatlan, hogy a Yankee Candle nagy múltra visszatekintő, számos hagyományt ápoló cég, ezért is szeretjük oly sokan. Van azonban egy olyan hagyomány, amely csak néhány éve kezdődött a vállalatnál, ez pedig az év illatának megjelenése. A 2019-es év illatáról, a One Together nevűről olvashattatok már nálunk, ebben a bejegyzésben, tavaly pedig nagy reményekkel indult útjára az Awaken. Azonban az év maga egy kissé máshogyan alakult, mint ahogyan azt reméltük vagy szerettük volna, és sokak utazással és felfedezéssel kapcsolatos tervei kerültek nagy szomorúsággal pihenőpályára. Az új év azonban mindig új reményekkel indul, és a 2021-es év már sokak számára hozott megújult erőt és elszántságot. Ennek az évnek már jobban kell alakulnia, gondolják a legtöbben, és a Yankee Candle is ezt a reményt vette alapul a legújabb illata, a Discovery megalkotásához.

Már a külseje is különleges, hiszen egyrészt tűzijátékot idéző, másrészt távoli tájak mintáira hasonlít a címkekép maga, a színes kupak pedig szintén kiemeli az általában kapható gyertyák sorából. Az összetevői pedig szintén egyrészt egzotikusak, másrészt nagy számban vannak jelen, hiszen az illatmesterektől megszokott, rendkívül nagy odafigyeléssel készült. A fej- és szívjegy aromái édes-gyümölcsös illatok, míg az alapjegy kifinomult mélységet ad az összhatásnak. A használat kezdetén guavanektár, tangelo, narancs, vörös gyömbér és őszibarack aromái nyílnak meg ellőttünk, frissességet és az érett gyümölcsök édes fanyarságát lopva be az otthonunk levegőjébe. Ezt követően kardamon, csillaggyümölcs, maracuja, feketeribizli és mangó illata társul az eddigiek mellé, rendkívül sokszínű, trópusi koktélokat és gyümölcsös finomságokat idéző hatást kifejtve. Végül megjelennek az erőteljesebb fűszerek is, amelyek az évszázadok során a gazdagságot és a bőséget jelképezték: vanília, sáfrány, maláta és tonka bársonyosan meleg, meghitt aromái adnak alapot a színes kavalkádnak. Aki ebbe az illatba beleszippant, annak máris kedve támad távoli tájakra utazni, vagy legalábbis egy jó könyv vagy műsor társaságában ilyen tájakon szóló történetekbe merülni. Hiszen annak is megvan a maga varázsa, na meg felbecsülhetetlen értéke, ha egy teendőkkel töltött nap végén megérdemelt pihenésként az otthonunk békéjét élvezve képzeletbeli utazásra indulunk – a Discovery pedig ebben is segíthet. Emellett természetesen azt se feledjük el, hogy a különleges színvilágnak és mintának köszönhetően akár ajándéknak is megfelelő lehet, bármilyen alkalomra.

Ha esetleg nem tudtok dönteni, hogy nektek való illatról van-e szó, segítünk egy kicsit, és elmondjuk, mely régebbi illataink kedvelői számára lehet megfelelő választás. Rokona a Mango Peach Salsa, a Passion Fruit Martini, illetve az újabbak közül a Tropical Jungle, de azok számára is biztosan jó választás lesz, akik szívesen merültek el a Fruit Fusion rendkívüli gazdagságú, gyümölcsös forgatagában.

Az illatot ide kattintva éritek el a webáruházunkban, mi pedig szokás szerint nagy kíváncsisággal várjuk, hogy megjelenjenek a vele kapcsolatos első visszajelzések a „Vélemények” fülön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése