2021. július 25., vasárnap

Nyáresti aromák és nosztalgia – a hónap akciós illatai

Itt van a nyár, itt van újra… És mi újra nagy örömmel vetjük bele magunkat a nagy esti sétákba, amikor végre kicsit lenyugszik a nagy meleg, és frissítő, hűs szellő lengedez, magával hozva megannyi csodálatos nyári illatot. A nyár része a sok-sok gyümölcs és virág csakúgy, mint a napon száradt ruhák sajátos, mindennél frissebb illata – nem lehet betelni a sokféle aromával, amelyek ilyenkor az orrunkat kényeztetik. Ezt az illatkavalkádot ragadta meg a Yankee Candle három e havi akciós illata is, amelyek mindegyike a régi kedvencek közé tartozik már, így biztosan sokan nagy mosollyal az arcukon rendelik meg most belőlük az utánpótlást. A klasszikus termékeink közül a Clean Cotton és a Mango Peach Salsa, az Elevation termékcsaládból pedig a Fig & Clove kapható most akciós áron a webáruházunkban.

A Clean Cotton az egyik legrégebbi illat a kínálatunkban, és mind világszerte, mind hazánkban töretlen a sikere. Mi sem támasztja ezt alá jobban, mint az a tény, hogy tizenkilenc termékformátumban vásárolhatjátok meg. Hihetetlen nagy szám ez, és bizony annak köszönhető, hogy rengeteg rajongója van, akik mind maguknak, mind mások számára előszeretettel vásárolják meg, így aztán újabb és újabb rajongók születnek. Olyannyira valódi tisztaságillata van ugyanis, amely mindenkit visszarepít a gyerekkorba, amikor a frissen mosott ruhák illata töltötte meg a lakást, vagy esetleg a kertben kiteregetett ruhák illata lengte be a nyári estét. Olyan emlék ez, amely szinte az egész emberiség esetében közös pontot jelent, és mindenkiben kellemes, nosztalgikus érzelmeket ébreszt. Nem véletlen, hogy egyre többen vásárolják meg belőle a lángmentes és az útközben, az autóban használható termékváltozatokat is. A blogon is számtalanszor szerepelt már, a vele kapcsolatos bejegyzéseket ide kattintva olvashatjátok el, de a termékoldalakon érkezett számtalan visszajelzést is a figyelmetekbe ajánljuk, ha még mindig gondolkodtok a beszerzésén. Mi biztosak vagyunk abban, hogy mindenki újra és újra beszerzi majd, aki csak egyszer is próbát tett vele.

A Fig & Clove, az Elevation termékcsalád egyik legcsábítóbb tagja esetében is olvashattatok már részletes leírást, amelyet ide kattintva érhettek el, és remélhetőleg érzékeltetni tudtuk azt a csodát, amelyet magában rejt. A legfinomabb fügés-rebarbarás sütemény illatát képzeljétek el, amelynek bársonyos aromáit csak még jobban kihangsúlyozza a bors, az aszalt szilva, a szegfűszeg, valamint a tömjén, a pacsuli és a szantálfa. Igazán otthonos illat ez, amely biztosan mindenkit elbűvöl majd – ezt tanúsítja az is, hogy Mónika visszajelzése szerint még a férje is felfigyelt a benne rejlő csodás aromákra. Az illat mellett pedig a külcsín is említést érdemel, hiszen az Elevation termékcsalád tagjai rendkívül letisztultak, mégis megragadják mindenki figyelmét – a tetejük egyben alátétként is funkcionál, a kanóc-viasz aránynak köszönhetően pedig kiegyensúlyozottan égnek, így valóban tökéletesnek mondhatók. Ha meglepitek vele akár magatokat, akár egy számotokra fontos személyt, akkor várjuk a további visszajelzéseket, hiszen ezek jelentik a számunkra a legtöbbet.


Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban pedig a Mango Peach Salsa várja, hogy ismét megörvendeztethesse a régi rajongókat, illetve új rajongókra tehessen szert azok személyében, akik most próbálják ki először. Ez az illat is veteránnak mondható, hiszen 2007 óta szerepel a kínálatban, töretlen sikerrel, így a blogon is olvashattatok már róla – a részletes leírásért kattintsatok ide. Igazából nem tudunk róla újat mondani, csupán azt, hogy tökéletesen ragadja meg a trópusi gyümölcsös hangulatot, és olyan, akár egy ízletes nyári koktél, így kiváló választás akár a nyári időszakban, akár az azt követő, illetve megelőző hónapokban az emlékek felidézésére. Szerencsére a mi vásárlóink körében is nagy sikernek örvend már évek óta, ezt támasztja alá a vele kapcsolatos számos visszajelzés is.

Reméljük, hogy a bejegyzésünk nyomán meghoztuk a kedveteket az akciós illatainkhoz, és ha így van, akkor mint minden alkalommal, most is várjuk szeretettel a visszajelzéseiteket. Ide kattintva válogathattok közülük július végéig, a már jól megszokott 25%-os kedvezménnyel csökkentett áron. Kellemes illatos kalandozásokat kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése