2017. január 14., szombat

2017-es Pure Essence illatok – kifinomult frissesség természetes aromákkal

Örök körforgás az élet, és sokszor észre sem vesszük, máris egy másik évszakban találjuk magunkat. Mi élvezzük a folyamatos változást, és azt, hogy mindig új és új élmények várnak ránk, és a Yankee Candle új illatai mindig segítenek a várakozásban. Nemrégiben még a karácsonyt vártuk epedve, és a készülődés során betelni sem tudtunk a fűszeres-édes illatokkal, mostanra viszont sok helyütt már leszedték a díszeket, és a lakás visszanyerte megszokott formáját. Ennek, na meg a hét során tapasztalható pluszfokoknak köszönhetően egyre többen várják már a tavaszt, és igyekeznek a mindennapok szürkeségét színekkel is feldobni. A komor fekete télikabáthoz talán már vidámabb sálat vesznek fel, és egy-egy csokor virágot csempésznek a lakásba, ezáltal is próbálva kissé vidámabbá tenni a hangulatot. Nos, ennek a várakozásnak tökéletes kiegészítője a most megjelenő három új illatunk, amelyek mind színeikben, mind illatukban már egyértelműen a tavaszt idézik: a Cherry Blossom, a Linden Tree és a Wild Mint csodálatos aromáiról lesz szó a mai bejegyzésünkben.

Elsőként a betűrendnek megfelelően a csodálatos pasztellrózsaszín viaszban érkező Cherry Blossom tehát a téma. Többen emlékezhetnek arra, hogy régebben is megtalálható volt ilyen illat a Yankee Candle kínálatában, és nagy népszerűségnek örvendett, így a rajongók most boldogan üdvözölhetik a 2017-es változatot. Eléggé összetett illatról van szó, amely ennek ellenére nagyon könnyed marad, és csodálatos módon idézi fel a virágzó gyümölcsfák illatát. A fejjegyben a cseresznye bújik meg, egyértelmű gyümölcsösséget is magában rejtve, és ez már a használata kezdeti szakaszában elárasztja a lakást. A szívjegyben aztán a cseresznyevirág, a jázmin és a rózsa egészíti ki az aromát, de az utóbbi kettő jelenléte nem túlnyomó, és inkább csak még jobban kiemelik a cseresznyevirág könnyed púderességét. Az alapjegyben aztán az örök bársonyos pézsma sejlik fel, hogy rendkívül megnyugtató módon egészítse ki és tegye teljessé az összhatást, valamint szantálfa is megtalálható, hogy a fás édessége mellett a friss jegyeivel tovább növelje az illat lágyságát. A könnyed virágossága miatt leginkább valamilyen megnyugtató tevékenységhez tudjuk elképzelni: meditációhoz és jógához is biztosan kiváló, de a kreatív alkotófolyamatnak is kiváló kiegészítője lehet, hiszen biztosan jól sikerül majd a családtagoknak kötött sál, ha a háttérben a kedvenc megnyugtató zenénk szól, és ez az illat egészíti ki a hangulatot.

A második újdonság a Linden Tree, amellyel nevéhez méltón a hársfavirágzás hangulatát élhetjük át. A hársfa Magyarországon is bőségesen nyílik, és sokan teának is gyűjtik a virágzatát, emellett pedig páratlan élmény egy-egy sor hársfa mellett elhaladva sétálgatni a tavaszi napsütésben. Valószínűleg sokak számára kedves illat ez, és kellemes élményeket idéz fel, ezért a Linden Tree is bizonyosan sok vásárlónk kedvencévé válik majd. A hársfa virága mellett az árnyliliom illata is megtalálható benne, és az utóbbi is jól érzi magát és bőségesen virágzik kis hazánkban. Leginkább az erdei séták során találkozhatunk vele, de sok helyen kertekben is megtalálható ez a könnyed illatú, könnyen gondozható virág. További virágos jegyként bangitát is tartalmaz, és ezek mellé kúszik be lágyan a pézsma, hogy bársonyosan kedvessé tegye az összhatást, ugyanakkor egy testesebb fás jegy, a cédrus is megbújik benne. Ez pedig még kifinomultabbá és különlegesebbé teszi, hiszen az erdők és az eső áztatta talaj illatát is felidézheti, ennek köszönhetően pedig valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha a szabadban sétálgatva csapná meg az orrunkat a hársfavirágillat. Akárcsak a másik két újdonság, ez a fehér viaszú különlegesség is gyengéden, mégis egyértelműen árasztja el a lakást, és rendkívüli frissességet kölcsönöz a levegőnek. Megnyugtató és frissítő egyszerre, ezért jó hasznát vehetjük, ha olyan tevékenységet kell elvégeznünk, amelyhez nem fűlik a fogunk, mert a frissességének köszönhetően tettre késszé teszi a használóját. Érdemes lehet tehát mellé igazán ritmusos zenét hallgatni, és a halogatás helyett belevetni magunkat a teendőkbe – a Linden Tree frissessége biztosan segíteni fog.

Ha pedig igazán friss összhatásra vágytok, akkor ajánljuk figyelmetekbe a Wild Mint nevű csodát, amely teljes mértékben azt az illatot rejti magában, amelyet a mentalevelek megdörzsölése után az ujjunkon érezhetünk. Biztosra mentek a megalkotói, és a lehető legnagyobb frissesség érdekében mentát, borsmentát és fodormentát egyaránt tartalmaz, és mindhárman már a használat kezdetén érethetővé is válnak. Természetesen nem kell attól félni, hogy valamilyen illatosítót juttat majd az eszünkbe, hiszen a természetes illóolajoknak köszönhetően az összhatás is teljes mértékben élethű. A pézsma ebből a kompozícióból sem hiányozhat, és remek alapot teremt a friss aromákhoz, emellett pedig szantálfát is tartalmaz, amely a lágyság mellett a zöld levelek frissességét is magában rejti. Mindezek együttese pedig pontosan a mentalevelek illatát emeli ki, a Yankee Candle kínálatának egyik legfrissebb, legüdítőbb kompozícióját hozva létre. Remek választás akár aktív tevékenységekhez, akár pihenéshez, és vendégváráshoz is biztosan beválik, hiszen biztosan mindenki megörül a menta illatának, ahogyan mélyen beleszagol a levegőbe, és az orrát az illóolajok frissessége járja át.

Nálunk a napsütéses hétköznapokon jó szolgálatot tesz mindhárom újdonság, hiszen még a munka is könnyebben megy ezekkel a könnyed illatokkal. Szeretettel ajánljuk őket figyelmetekbe, és kíváncsian várjuk, hogy Nektek melyek lesznek közülük a kedvenceitek.

A Pure Essence kollekciót itt tudjátok megnézni: 
illatgyertya.hu/ujdonsagok/pure_essence_2017

A Pure Essence csomagajánlatokat pedig itt: 
illatgyertya.hu/csomagajanlatok

Márkaboltunkban a termékek hétfőtől, 2017. január 16-tól érhetőek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése