2017. szeptember 2., szombat

Szeptember hónap illatai – Red Raspberry és Shea Butter

Sokak számára nehéz lehet ezt belátni, de bizony elmúlt a nyár, és könyörtelenül beköszöntött az ősz. Kezdődnek az iskolai napok-hetek, a nyaralás után is minden visszaáll a rendes kerékvágásába, és egyre szürkébbé válnak a hétköznapok. Szerencsére azonban a Yankee Candle akciós illataival ebben a hónapban is elviselhetőbbé tehetők a dolgos napok, és a Red Raspberry segítségével a nyári hangulat is felidézhető, míg a Shea Butter a legstresszesebb időszakokba is nyugalmat varázsol.

Lássuk tehát szokás szerint a betűrend szerinti első illat, a Red Raspberry részletes jellemzését. Ez a minden ízében nyarat idéző illatkompozíció sokak kedvence a webáruházban olvasható visszajelzések szerint is, és méltán nyerte el a visszajelzéseket írók tetszését. Ebben az esetben is arra törekedtek a terméket megalkotó illatmesterek, hogy a névadó málna mellett olyan összetevőket alkalmazzanak, amelyek tökéletes összhangot teremtenek, és kiváló mellékszereplőként emelik a legfontosabb összetevő fényét. A fejjegyben elsőként a lédús narancs, az édes mandarin és a fekete cseresznye aromái jelennek meg, tehát már a használata elején csupa gyümölcsös illatáradat jelenik meg, fanyar és édes jellemzőket egyaránt magában hordozva. Ezt követően, a szívjegy részeként sejlik fel a fekete málna erőteljes aromája, valamint a nedvdús eper, a feketeribizli és az eperlevél illata. Ebben a fázisban tehát zöldes-földes jegyekkel is kiegészül az összhatás, ezáltal egy nyári kert emlékeit felidézve, és bizony garantált, hogy sokak számára ínycsiklandozó is ez az élmény, és valamilyen gyümölcsös finomságot kívánnak majd meg a hatására. Az alapjegyben aztán kristálycukor és édes pézsma gondoskodik a bársonyos lezárásról és a megnyugtató hatásról, így akár egyedül, akár baráti körben töltött estékhez kiváló választást jelent. Minden összetevője bárki által kedvelhető, így kellemes alaphangulatot teremt, a pézsmának köszönhetően pedig kifejezetten relaxáló jelleget ölt. Ráadásul számtalan termékformátumban kapható, hiszen a megszokott üveggyertya – mintagyertya – Tarts® mini viasz hármas mellett gyöngyzselé, különféle autóillatosítók, elektromos légfrissítő és Scenterpiece™ viasztégely formájában is kapható. Mi biztosak vagyunk abban, hogy bármilyen formátumban is próbálja ki először valaki, a későbbiekben majd még több módon élvezni szeretné ezt az illatot.


A másik e havi akciós illat szintén megnyugtató hangulatot áraszt, és bár nem ez a fő jellemzője, bizony benne is számos gyümölcsös illatjegy bújik meg. A névadó illat ugyanis a Shea Butter esetében is csak a szívjegyben jelenik meg, és a fejjegy csupa gyümölcsös aromát rejt magában. A használat kezdetén narancs, bergamott és bogyós gyümölcsök élénkítik az érzékeket, így ezen illat segítségével is könnyen felidézhetjük a nyári emlékeket a komor őszi estéken. A szívjegyet a sheavaj mellett a jázmin és a különleges vaníliaorchidea alkotja, az alapjegyben pedig egy egészen különleges összetevő is megjelenik: az örök kedvenc pézsma és a vaníliás cukor mellett ugyanis a guajakfa aromája is benne rejlik. Ez a nagy viasztartalmú fafajta balzsamos jellegű illatot áraszt, ezáltal pedig kiváló kiegészítője a Shea Butter többi összetevőjének. Ha pedig megtetszett, Scenterpiece™ viasztégelyként lángmentes formában, Ultimate autóillatosítóként pedig akár útközben is kiélvezhetjük ezt a megjelenésében és aromáiban egyaránt megnyugtató jellegű illatot.


A hónap illatait ide kattintva érhetitek el webáruházunkban, 25%-kal csökkentett, akciós áron. Nagyon reméljük, hogy Ti is annyira megkedvelitek majd őket, mint csapatunk tagjai, akik előszeretettel használják mindkét különlegességet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése