2017. szeptember 30., szombat

Halloween 2017 – sejtelmes őszi éjszakák illatai

Csodálatos napsütéses és néhány esetben már-már túl forró nyarat tudhatunk magunk mögött, és egyrészt fellélegezhetünk, hogy kellemesebb a hőmérséklet, másrészt előkerülnek a kisebb-nagyobb kabátkák és sálak, és sokan a kedvenc ünnepükre, Halloweenre készülődnek már. Bizony, ez az angolszász hagyományként indult, szellemekkel és egyéb rémekkel teli, vidám ünnep mostanra kicsiny országunkban is kivívta a helyét, és számos összejövetel, valamint jelmez- és sminkverseny kötődik hozzá. A Yankee Candle pedig idén is méltón megünnepli ezt az alkalmat, és két jól ismert illat mellett idén egy újdonsággal is készült a márka rajongói számára. A Forbidden Apple és a Witches’ Brew aromáihoz valószínűleg sokaknak kapcsolódnak már kedves emlékei, a Haunted Hollow pedig élethűen adja vissza az ősz aromáit, a hűvös esték hangulatát, így tökéletes tagja az idei halloweeni triónak. Az alábbi jellemzés során természetesen a megszokott módon, betűrendben haladunk rajtuk végig, és minden bekezdésben az adott terméknévre kattintva eljuthattok webáruházunk megfelelő oldalára, hogy ezáltal is megkönnyítsük számotokra a beszerzésüket, ha megtetszenének a leírásuk alapján.

Elsőként tehát a Forbidden Apple kerül említésre, amely már a tavalyi évben a csapatunk abszolút kedvencévé vált. Olyan tökéletes zöldalmaillatról van szó, amelynek hatására szó szerint összefut a nyál az ember szájában. Természetesen egyéb illatjegyek is rejlenek benne az alma mellett, azonban ezek nem nyomják el az ízletes zöldalma aromáját, hanem tökéletes háttérkórust biztosítanak annak szóló előadásához. Az alap-, szív- és fejjegy részleteit illetően figyelmetekbe ajánljuk a tavalyi leírást, amelyet ide kattintva olvashattok el, idén pedig csupán felsoroljuk az alma aromáit kiemelni hivatott egyéb összetevőket: bergamott, körte, birs, tölgy, frézia, pacsuli, tonkabab, vanília és cédrus társul sokak kedvence mellé.

Betűrendben másodikként az idei újdonság, a Haunted Hollow következik, amely egyszerre tükrözi az őszi napok napfényes melegét és az éjszakák hűvös, avarillattal kevert aromáit. A fejjegyben fűszeres aromák sejlenek fel, ezáltal jól felidézik az őszi konyhákban sülő finomságokat. A szívjegyben aztán a hűvös éjszakák és az otthonok melegségét biztosító kályhák illatát fedezhetjük fel a tömjénnek, fenyőgyantának és fenyőtűnek köszönhetően, az alapjegyben pedig pacsuli, cédrus és aranyszínű borostyán varázsol tökéletes alapot az összhatásnak. Fás-zöldes illatjegyek, melegséget sugárzó aromák és fűszerek egyvelege, amely a legzordabb, hideg estéket is otthonossá varázsolja.

A harmadik illat talán a legtöbbek kedvence: az évek óta visszatérő Witches’ Brew, amely már a tavalyi bejegyzésünkben is szerepelt, és csapatunk tagjai őszintén remélték, hogy idén is visszatér majd. Olyanfajta otthonosságot kölcsönöz a lakás levegőjének, amely minden ősszel jól esik testnek és léleknek egyaránt, és csodás aláfestést jelent az őszi álmodozásokhoz, amikor forró teával a kezünkben az otthon meleg burkából bámulunk kifelé az ablakon, az egyre színesebb lombkoronát felvonultató természetet csodálva. Már csak egy jó meleg takaró hiányzik, valamint egy jó hagyományos vagy hangoskönyv, hogy távoli tájakra utazzunk el az illat segítségével. A fekete viasz igazán rejtélyes megjelenést kölcsönöz neki, ráadásul oszlopgyertyaként és klasszikus közepes üveggyertyaként is beszerezhető – az előbbi inkább a modern otthonok tulajdonosai és E. A. Poe műveinek kedvelői számára lehet jó választás, míg az utóbbi a Halloween rajongóinak ünnepvárásához illik.


Ráadásként pedig elérhető webáruházunkban egy ajándékszett is, amely egy töklámpást ábrázoló mintagyertyatartót és két mintagyertyát foglal magában, és díszcsomagolásba rejtve új gazdáját. Egy-egy Forbidden Apple és Witches Brew található benne, így a tavalyi halloweeni illatok rajongói bizonyára nagy örömmel fogadják. A másik ráadás pedig a szintén töklámpást ábrázoló, a megszokott kiemelkedő Yankee Candle minőséget nyújtó Halloween Pumpkin viaszmelegítő, amely pontosan megfelelő távolságban tartja a mécses lángját a viaszmelegítő tálkájától, ezáltal a legjobb illatintenzitást biztosítva bármilyen Tarts® mini viasz esetében.


Minket már magával ragadott a halloweeni hangulat, nagy kedvencünkké vált a legújabb illat is, és nagyon reméljük, hogy Ti, kedves olvasóink is így lesztek ezzel. Ha kipróbáltátok valamelyik újdonságunkat, akkor várjuk szeretettel a véleményeteket, hiszen a többi vásárló számára segítséget, számunkra pedig hasznos visszajelzést jelentenek. Októberre pedig kívánunk nektek ijesztgetésekkel teli, vidám hónapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése