2017. december 30., szombat

Évzáró és előretekintés – újabb csodás YC év áll előttünk

Elérkeztünk ide is, bizony egy nap múlva már a 2017-es év végét ünnepli majd az egész világ. A napok-hónapok rohannak, és ha nem figyelünk, könnyen szürkévé válhatnak a hétköznapok. Mi úgy véljük, a Yankee Candle nagyban hozzájárul ahhoz, hogy minden időszak egy kissé színesebbé válhasson, és a dolgok elmúlása feletti szomorkodás helyett inkább a jövőbe tekinthessünk az illatai által. Ahhoz pedig, hogy számotokra is várakozásokkal teli legyen az illatgyertyák világa, idén is egy kis előzetessel szeretnénk hozzájárulni, hogy tudjátok, mikre számíthattok majd 2018 során.

Először is a tavasz előhírnökeként ismét egy négydarabos kollekció fog érkezni, és a hagyományoknak megfelelően kifejezetten könnyed illatokat tartalmaz majd. Talán nem is baj ez, hiszen a tél folyamán kissé megtelik az orrunk a sok-sok édes és tömény illattal, és jól esik beleszagolni a természet lágy ölét idéző aromákba. A múlt év tavaszi illatairól ide kattintva olvashattok, hogy ez alapján némi elképzelést nyerjetek arról, mire is számíthattok majd az év első hónapjaiban.

Ezt követően természetesen a nyári illatok felé vesszük majd az irányt, és azon belül is távoli tájak aromáira tehettek szert majd a második kollekció darabjaival. Az idei Havana kollekcióhoz hasonló trópusi aromák mellett azonban más tájakra is elutazhatunk majd, ezáltal igazán egzotikus utazás hangulatában megmártózva, úgyhogy biztosan mindenki megtalálja majd közöttük a leginkább kedvére valót.


Az ezt követő újdonságokról pedig egyelőre mi sem kaptunk még hírt, de biztosak vagyunk abban, hogy a Yankee Candle illatainak megalkotói már most is serényen dolgoznak annak érdekében, hogy az őszt és a telet tökéletesen kiegészítő illatokkal lepjenek majd meg Titeket. Mi pedig reméljük, hogy a mostani időszakban is valamelyik kedvenc, talán éppen karácsonyra kapott illatotokkal telnek az esték, és békés hangulatban, szeretteitek körében várjátok az új év megérkeztét.


Köszönjük, hogy egész évben figyelemmel követtétek a blogot, és kívánunk Nektek sikerekben gazdag, boldog új évet, és reméljük, pont úgy telik majd, ahogyan azt elterveztétek.


Szeretettel:
A Yankee Candle Magyarország csapata

2 megjegyzés: