2018. február 24., szombat

Outlet termékek – a megújulás kellékei


Világunkban minden folyamatosan változik; nap nap után, évszak évszak után, és a változásra bizony szükség is van olykor. A régi átadja helyét az újnak, és bár sokszor nehéz az elválás, nélküle nem haladhatnánk tovább. Ez a fajta váltás pedig a Yankee Candle esetében is eljön néha, és régi kedvenceknek kell búcsút intenünk, hogy az újdonságok között esetlegesen új szerelmekre bukkanjunk rá, amelyek sokszor még felül is szárnyalják az elődöket. Ezen folyamat részeként pedig tavaszi kiárusítást indítottunk, amelynek keretében 40%-os engedménnyel juthattok hozzá jó néhány termékünkhöz az Outlet termékek menüpontban. Itt az ideje tehát, hogy lecsapjatok a régóta nézegetett, ám még nem próbált illatokra, valamint a bevált illatok utolsó példányaira, és a mai bejegyzésben ehhez kívánunk Nektek segítséget biztosítani. Ne feledjétek, hogy a készlet folyamatosan változik, ezért érdemes lehet igyekezni, és az itt említett számtalan finomság mellett további érdekességekre is rálelhettek a menüpontban.


Itt az ideje a kosárba pakolni a Barbershop kollekció darabjait, amelyek letisztult megjelenésüknek és illatuknak köszönhetően egyaránt alkalmasak uraknak szánt ajándék céljára is. Tisztaságillat, fűszernövények és gyógynövények vegyülnek bennük, ezért a tavaszra való készülődéshez és a nagytakarításhoz is kiváló alaphangulatot teremtenek a dolgos kezűek számára, valamint a stresszlevezető tevékenységekhez is megfelelő választást jelentenek.

Az Amber Moon nevű, sokak kedvencévé vált és meghitt őszi estéket idéző illatunkból már csak néhány kisméretű üveggyertya árválkodik a raktárunkban, arra várva, hogy nyugalmat sugárzó illattal töltse be a vásárlók kisméretű helyiségeit. A Black Plum Blossom ezzel szemben még számos termékformátumban elérhető, és az érdeklődőknek a tavaly áprilisi akciós illatokat bemutató bejegyzésünket ajánljuk figyelmébe. Tavaszváró illatnak is tökéletes, ezért ha már régóta szemeztetek vele, most érdemes lehet megtenni a döntő lépést, és a kosaratokba helyeznetek valamelyik termékváltozatát.

Szintén csupán néhány darab maradt a Bundle Up nevű, tökéletesen téli illatunkból, amelyről a tavalyelőtti, téli illatokról szóló sorozatunk egyik részében olvashattatok. A Cassis nevű, csupa gyümölcsös illatkompozícióról is olvashattatok már a sorozat másik részében, és mivel ez az illatunk valóban minden évszakban megállja a helyét, nem szükséges hosszasan gondolkodni azon, hogy érdemes-e beszereznetek. Szintén gazdára vár a bársonyos és megnyugtató jellegű Egyptian Musk számos termékformátuma, és ha a részletes leírására vagytok kíváncsiak, kattintsatok ide, és már el is juthattok a vele kapcsolatos bejegyzésünkhöz. Ugyanezen bejegyzésben szerepel a Kilimanjaro Stars is, amely illatjegyeinek köszönhetően sokak kedvencévé válhat, és bizonyára a férfiak tetszését is elnyeri majd.


Néhány halloweeni finomság is elérhető még, így a ropogósan friss zöldalmát idéző Forbidden Apple, az őszi erdő illatait megtestesítő Haunted Hollow és az évek óta visszatérő Witches’ Brew is beszerezhető még az éjszakák varázslatossá tételéhez. A kollekcióról szóló bejegyzésünket itt találjátok, de vigyázzatok, mert valóban elbűvölő illatokról van szó.

Szintén akciós a márka egyik leginkább tavaszias illata, a Honey Blossom is, amely mind kinézetében, mind illatában igazán üdítő jellegű, és közelebbről is megismerkedhettetek már vele ebben a bejegyzésünkben. Emellett rálelhettek a Lovely Kiku különböző termékváltozataira is, és a tiszta virágillatok kedvelői bizonyára kedvelni fogják – a részletes leírását pedig itt olvashattátok. Az érzékibb jellegű virágillatok kedvelői számára pedig a Madagascan Orchid lehet a legmegfelelőbb, amelyről egy előző akciónk kapcsán írtunk először részletesen ebben a bejegyzésben. További csodás virágillataink még a Pink Hibiscus, amelyről itt olvashattatok, valamint a Riviera Escape, amelyben könnyed virágillat és mediterrán tengerpartok illata egyesül, hogy igazán üdítő összhatást biztosítson; a részleteket itt találjátok. Ha pedig a legtisztább, erőteljes és érzéki jellegű virágillatra vágytok, a White Gardenia lehet a megfelelő választás, amely letisztult megjelenésével díszként is hozzájárulhat a lakás otthonosabbá tételéhez. A részletes leírásáért kattintsatok ide.


A friss jellegű és egyben megnyugtató illatok szerelmeseinek a Moonlight segíthet az otthoni kikapcsolódásban, és a leggyengédebb, az otthon levegőjét észrevétlen módon felfrissítő Yankee Candle illatok egyike ez. Hangulatában hasonlít hozzá az Olive & Thyme, amelyről az egyik téli akciónk kapcsán olvashattatok már, és ide kattintva éritek el a vele kapcsolatos részleteket. A Sea Salt & Sage szintén kiváló választás, ha a mindennapok stressze elől kívántok elmenekülni, és mind otthoni relaxációhoz, mind nyugodt, baráti körben töltött estékhez megfelelő hangulatot teremt. A vele kapcsolatos részletekért kattintsatok ide.

Nyáridézéshez ajánljuk a Serengeti Sunset nevű illatunkat, amely telis-tele van gyümölcsös és virágos illatjegyekkel egyaránt, és az adventi akciónk leírásában találkozhattatok a részletes jellemzésével. Ha pedig az évszak gyümölcsösségét szeretnétek megragadni, akkor ne hagyjátok ki a Wild Fig illatát, amellyel garantáltan melegséget sugárzóvá válik majd az otthon levegője. A részletes leírásáért ide kattintsatok.

Reméljük, hasznos volt a számotokra ez a kis összegzés, és lehetőségetek lesz a kedvenceitek beszerzésére. Akár a téli illatokra vágytok még, akár a tavaszra és nyárra készültök már lélekben, biztosan megtalálhatjátok a számotokra leginkább megfelelőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése