2018. február 3., szombat

Február hónap illatai – Black Cherry és Vanilla Cupcake

Megállíthatatlanul száguld az idő, és hamarosan bizony már a tavaszi napsugarak simogatják majd a bőrünket az utcára kilépve. Az előrejelzések szerint azonban addig még hátra van egy igazán szürke és hideg időszak, amelyet átvészelni sokak számára nehéz. Szerencsére a melegséget a sok réteg ruha mellett másként is pótolhatjuk, többek között úgy, ha az otthonunkat szívmelengető illatokkal töltjük meg. Ehhez nyújt segítséget két egyaránt melegséget árasztó, mégis különböző akciós illatunk, a Black Cherry és a Vanilla Cupcake.

A Black Cherry érdekes módon már a tavalyi nyár folyamán is akciós volt egyszer, nem véletlenül, hiszen az egyik legcsodálatosabb nyári aromát ragadja meg és adja vissza tökéletesen élethűen. A részletes leírását illetően egy régebbi, nyári illatokat ajánló bejegyzésünket ajánljuk figyelmetekbe, hiszen ha régebb óta olvassátok már a blogunkat, akkor vélhetően Ti magatok is el tudjátok dönteni már az illatjegyek alapján is, hogy egy-egy kompozíciónk megfelelő választás-e a számotokra. Ha pedig esetlegesen a tavalyi nyár folyamán már beszereztétek akciós áron, akkor bizonyosan nagy rajongói lettetek mostanra, és talán már vártátok is, hogy ismét engedményes áron szerezhessétek be. A szürke, felhős, napsütés nélküli napokon pedig valóban szükség lehet arra, hogy egy valódi nyári illattal meleg időjáráshoz kötődő emlékeket idézzünk fel, és ezáltal könnyebben viseljük el a hétköznapok monotonságát. Ha pedig már próbáltátok valamelyik termékformátumot, akkor most esetlegesen kirándulást tehettek az eddig ismeretlen fajták felé is, hiszen többféle autóillatosító és Scenterpiece™ viasztégely is kapható belőle.


A másik akciós illatunk, a Vanilla Cupcake már sokkal édesebb illat, amely többek között vaníliával, cukorral és pézsmával gondoskodik a lélekemelő hatásról. A részletes leírását az édesszájúaknak szánt karácsonyi illatokat ajánló bejegyzésünkben találhatjátok meg, hiszen igazán jól illik nem csupán a téli időszakhoz általában, hanem a karácsonyi készülődés hangulatához is. Kifejezetten vaníliás és süteményes hatású illat, amely könnyedén betölti a nagyobb tereket is, mégsem válik émelyítővé, és nélkülözi a szélsőségességet. Ennek megfelelően akár az egyéb süteményes illatoktól ódzkodók számára is megfelelő lehet, és akárcsak a Black Cherry, ez is számos termékformátumban elérhető.


A különlegességek szerelmesei számára pedig új világ nyílhat meg akkor, ha akár ezt a két illatot egyszerre használják. Könnyedén megteheti bárki, ha Tarts® mini viaszt választ, és a viaszmelegítőbe fél-fél viaszt helyez be belőlük, erre pedig számtalan viaszmelegítőnk lehetőséget kínál. Először is ott vannak a klasszikus viaszmelegítők, amelyekben egyrészt tökéletes távolságra van egymástól a mécses és a viasz, másrészt pedig rendkívül könnyen eltávolítható belőlük a lehűtött és megdermedt viasz. Ezek között a Multi Aroma melegítők teljesen külön is tartják a kétféle viaszt, és külön mécsesekkel gondoskodhatunk a megfelelő melegítésről. Az elektromos viaszmelegítők segítségével pedig lángmentes megoldást kaphatunk a lakás illatosítására.

És hogy milyen hatást fejt ki e két illat együttesen? Gyermekkorunk nyaraiba repítenek, hiszen a tökéletesen élethű cseresznyeillat keveredik a vaníliás tészta szintén tökéletes illatával, így nagy valószínűséggel sokak előtt a nagymama konyhájában gyűjtött gyermekkori emlékek jelennek majd meg a hatásukra. Ennek fokozásához pedig érdemes egy csipetnyi Cinnamon Stick vagy Sparkling Cinnamon Tarts® mini viaszt is a keverékbe morzsolni, hiszen a jó magyaros pitékből ez a nemes fűszer sem hiányozhat.


A hónap illatait ide kattintva érhetitek el webáruházunkban. Reméljük, hogy Ti is örömmel merültök majd el az általuk biztosított hangulatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése