2018. március 24., szombat

Húsvéti aromák – Sweet Candies és White Chocolate Bunnies


Bár az időjárás valamiért még a télhez ragaszkodik, a természet egyre inkább tagadja ezt a tényt, és a zord hideg ellenére egyre több kerti hagymás növény és bokor borul virágba, az emberek arcára is mosolyt csalva. A szabadban sétálva egyre melegebb napfény simogatja a bőrünket, és bizony a tavaszi nagytakarítást sem lehet már tovább halogatni, hiszen a jövő héten elérkezik a húsvét ünnepe, amelyet illik méltó módon, tiszta lakással várni. A Yankee Candle természetesen ez esetben is hozzájárul a készülődés hangulatához, méghozzá két új illattal: a Sweet Candies és a White Chocolate Bunnies bár egyaránt a húsvéti édességeket idézi fel, mégis kellően különbözik egymástól ahhoz, hogy mindenki ki tudja választani közülük az igazán kedvére valót.

A Sweet Candies az a fajta illat, amely bárki számára kedvelhető, hiszen az édes illatjegyek mellett a gyümölcsös aromák vannak túlsúlyban benne. A fejjegyében cseresznye és édes alma illata van jelen, így a használat kezdetén ezek töltik be a szobát, majd betársul melléjük a szívjegyben lévő nektarin és ananászvirág. Ez utóbbi igen különleges aroma, hiszen mind az ananász édes gyümölcsösségét, mind a virágok friss aromáját magában hordozza. Az alapjegyet cukor alkotja, amely kellően bársonyos alaphangot biztosít a sok édes és fanyar gyümölcsös jegynek, és ezáltal mind az orr, mind a lélek számára melengető hatást nyújt. Ráadásul a viasz élénk lila színe és a címkeképen látható vidám édességek egyaránt üde színfolttá varázsolják, így az illata mellett a megjelenésével is emelheti az ünnep fényét. Mi biztosak vagyunk abban, hogy sokan örülnének egy ilyen fajta ajándéknak a nem túl egészséges édességek halma helyett...


A White Chocolate Bunnies több szempontból is különbözik a fenti társától: egyrészt kifejezetten az édességek krémes-selymes illatára fókuszál, másrészt jóval kevesebb illatjeggyel operál. A fejjegyben a fehér csokoládé, a szívjegyben a vanília, az alapjegyben pedig a tejszín aromái bontakoznak ki, így garantáltan ínycsiklandó élményt biztosít. Édesszájúak számára tehát mindenképpen jó választás, és talán arra is megfelelő, hogy az illattal eltelve kevesebbet fogyasszunk a húsvétra készített sütemények rejtett tartalékaiból, ezáltal kevésbé veszélyeztetve a kedvenc ruhadarabunk szűkké válását... A megjelenése pedig igazán kifinomult, ugyanakkor visszafogottan a cukiságfaktor is jelen van benne: elegáns krémfehér viaszba zárt illat ez, a címkeképen pedig fehér csokoládéból készült nyuszik élvezik a napfényt a réten. Ennek köszönhetően valóban bármely korosztály számára megfelelő ajándék lehet, és a külsejének köszönhetően biztosan jól illeszkedik bármilyen lakberendezési stílushoz.


Kiegészítők terén pedig, bár kifejezetten húsvéti darabokat nem találtok meg nálunk, két, nagyméretű búrából és tányérból álló szettet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. A Pastel Romance az üvegmozaikoknak köszönhetően csodásan szórja a gyertyafényt, a tányérral pedig megóvhatjuk a bútorok felületét a gyertya égetése közben kialakuló hővel szemben. A Pearlescent Crackle pedig visszafogott gyöngyházfényének és a hajszálrepedéseknek köszönhetően szintén különleges, az északi fényre emlékeztető hatást biztosít, ugyanakkor pasztell árnyalatából adódóan szintén jól illeszkedik mind a tavaszhoz, mind a húsvéti tojások élénk árnyalataihoz. Ráadásul mindkét termék esetében kisméretű búra-tányér kettős és viaszmelegítő is rendelkezésre áll, így akár néhány tavaszi árnyalatú Tarts® mini viaszból és egy viaszmelegítőből álló csomaggal is csodás húsvéti meglepetést állíthattok össze az illatok szerelmeseinek.


Mi már nagyon várjuk az ünnepet, és reméljük, Nektek is csodásan, Yankee Candle illatokban gazdagon telik majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése