2018. április 7., szombat

Április hónap illatai – Driftwood és Midnight Jasmine


Minden évszaknak megvan a maga szépsége, és ebből adódóan mindegyikre sokan várnak, ugyanakkor az idei tavasz nehezen adta magát, így talán még a szokásosnál is többen vágytak már a melengető napsugarak és a rügyek és virágok megjelenésére. Az elmúlt héten végre megajándékozott minket a természet az igazi tavasz érzetével, és a sokfelé fellelhető ibolyának köszönhetően már a virágillatokból is kaphattunk némi ízelítőt. A Yankee Candle ezúttal egy, az évszakhoz illő, illetve egy, már a nyarat idéző illatot választott ki a hónap akciós termékeiként, így a virágillatok szerelmeseinek a Midnight Jasmine, a letisztult, friss illatok kedvelőinek pedig a Driftwood áll rendelkezésre az évszak megérkezésének ünneplésére.

Elsőként a szokásos betűrendnek megfelelően a Driftwood nevű illatunkat ismerhetitek meg közelebbről, bár a részletes, illatjegyeket is bemutató leírását már elolvashattátok a Coastal Living kollekciót ismertető bejegyzésünkben, amelyet ide kattintva érhettek el. Most tehát inkább az érzékekre kifejtett hatására és a vásárlói véleményekre térünk ki, hiszen bár csupán egy éve képezi a Yankee Candle termékválasztékának részét, egyértelműen a vásárlók kedvencévé vált, így nem meglepő módon ötcsillagos értékelések kapcsolódnak hozzá. Köszönhető ez a férfiak és hölgyek által egyaránt kedvelhető, friss, uniszex jellegű illatának, amelyben mind a tengeri levegő frissessége, mind a tengervíz sóssága megtalálható, így hamar felfrissíti az otthon levegőjét. Tökéletes választás tehát akár a tavaszi nagytakarítás előmozdítására, motivációként, akár az elkészült, rendezett lakás levegőjének otthonosabbá tételére. Hiszen nincs is annál jobb, mint a mikor a teendőkkel töltött nap végén meggyújtunk egy megnyugtató, ugyanakkor frissítő illatot, és végre a hobbinknak hódolhatunk, elégedetten nézve végig a munkánk gyümölcsén.


A másik e havi akciós illat a Midnight Jasmine, amelyről szintén esett már szó, méghozzá az egyik tavalyi sorozatunk, a tavaszi illatok részletezésének részeként. Az illatjegyek részletezését illetően tehát ezt a bejegyzést ajánljuk figyelmetekbe, a mai napon pedig az egyéb tulajdonságait szeretnénk kiemelni. Egyrészt az illatát, amelytől elsőre talán sokan tartanak, hiszen a jázmin valóban erőteljes, testes virágillatot áraszt, ugyanakkor a Midnight Jasmine esetében frissebbnél frissebb jegyekkel ellensúlyozták ezt a hatást az illat megálmodói, így jelentősen megszelídítették ezt a csodás aromát. A hófehér viasznak és a csodás címkeképnek köszönhetően pedig bármilyen stílusú lakásnak a dísze lehet, így nem csupán az orrunkra, hanem egyéb érzékszerveinkre is pozitív hatást fejthet ki. Emellett a jázmin aromaterápiás hatása sem elhanyagolható, hiszen elősegíti a koncentrációt, erősíti az immunrendszert, valamint megfázás esetén a gyógyuláshoz is hozzájárul. Emellett a stresszt is csökkenti, amelyre a mai világban bizony sokaknak szüksége van, így akár a rohanó hétköznapok végén is segíthet megnyugvást hozni a pattanásig feszült idegek számára. Mivel pedig a Yankee Candle illataiban természetes illóolajokat használnak fel az illatmesterek, a jázmintea mellett a Midnight Jasmine-nal is hozzájárulhatunk a nyugodt estékhez és az elmélyüléshez. Emellett több lángmentes változat is rendelkezésre áll belőle, így például a diffúzor segítségével már a lakásba belépve azonnal élvezhetjük az aromáját, az autóillatosítónak köszönhetően pedig a reggeli dugóban is biztosíthatjuk a stressz könnyebb elviselését.


Akciós illatainkat ide kattintva érhetitek el, és biztosak vagyunk abban, hogy bármelyiküket is választjátok, örömet csempész majd a Ti tavaszi hétköznapjaitokba is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése