2018. május 5., szombat

Május hónap illatai – Delicious Guava és Vanilla Lime


A tavasz szinte meg sem mutatta magát, máris leginkább nyári időjárás jellemzi a napjainkat, és sokszor hitetlenkedve állapítjuk meg, hogy mennyire meleg van már. Az ilyen hőmérséklet pedig megnehezíti a napi munkavégzést, és talán egyre többen fogalmazzák meg magukban, hogy nem lenne ezzel gond, ha a napot egy hűs medence partján tölthetnék egy távoli országban, koktéllal a kézben, fürdőruhában... Nos, utazással ugyan nem szolgálhatunk, trópusi illatokkal viszont igen, hiszen a hónap két akciós illata a Delicious Guava és a Vanilla Lime. Mindkettővel találkozhattatok már korábban is a blogunkon, ezért most egy kissé más aspektusból szeretnénk őket megközelíteni, hogy általuk Ti is messzi országok tájaira utazhassatok – a képzeletetek és az érzékszerveitek által.

Először is lássuk tehát a Delicious Guava nevű illatunkat, amely a tavalyi év egyik újdonsága, a Havana kollekció tagjaként látott napvilágot. Hamar a vásárlóink kedvencévé is vált, amit nem csodálunk, hiszen igazi gyümölcsös, frissítő finomság illatával tölti be a szobát. Ráadásul mind a címkekép, mind a viasz színe is ezt a hatást fokozza, egzotikus gyümölcsöket idézve a kinézetével, így a szaglás mellett a szépérzékünkre is hatást gyakorol, és üde színfoltot csempész a lakás berendezésébe. A klasszikus termékformátumokban szerezhető be, tehát háromféle méretű üveggyertya, mintagyertya és Tarts® mini viasz áll rendelkezésre belőle. Ha esetleg tanácstalanok lennétek a felől, hogy melyik formátum a számotokra ideális, figyelmetekbe ajánljuk ezzel kapcsolatos sorozatunkat. Az üveggyertyák kezeléséről, a Tarts® mini viaszokról és a mintagyertyákról egyaránt olvashattatok már részletes leírást, így remélhetőleg könnyen kiválasztjátok majd a számotokra megfelelő változatot.


A másik havi akciós illatunk a Vanilla Lime, amely tavaly tavasszal is az egyik akciós illatunk volt, így róla ebben a tavalyi bejegyzésben olvashattok részletes jellemzést. A Yankee Candle egyik legsokoldalúbb illata ez, amely tökéletes összhangot teremt az édes, süteményre emlékeztető és a fanyar gyümölcsös illatjegyek között, ezért kezdőillatnak is ideális lehet bárki számára. Emellett a természet egyre zöldülő világát is felidézhetjük vele az otthon falain belül, hiszen a viasz élénkzöld árnyalata szó szerint színt csempész még a legkomolyabb berendezésű lakásba is. 2007 óta kapható a márka kínálatában, és azóta töretlen a sikere, így nem csoda, hogy a magyar vásárlók szívébe is belopta magát. Szinte kivétel nélkül ötcsillagos értékeléseket kapott minden termékformátuma, mert ráadásul a klasszikus „ötösfogat” mellett lángmentes megoldások is rendelkezésre állnak belőle. Sokan úgy fogalmaznak, hogy egyszerre fanyar és lágy illat, hiszen a citrusos jegyek mellett vanília és tonkabab teszi bársonyossá az összhatást. A kakaónak és a citromhéjnak köszönhetően pedig valóban olyan, mintha egy süteménytésztába burkolt lime-os töltelék vagy egy cukros trópusi koktél illata töltené be a lakást – vagy éppen az autót, ha valaki úgy dönt, hogy autóillatosító formájában útközben is élvezni szeretné az aromáját.


Az akciós illatok egész hónapban 25%-os árengedménnyel kaphatóak, így ha már régóta szemeztetek az egyikükkel, érdemes rá most lecsapni, de akkor is jó ötlet lehet beszerezni őket, ha még csak most ismerkedtek a Yankee Candle világával. Ám vigyázat! Nagy a függőség veszélye, ha ezen két illat valamelyikébe belebolondul az ember, és elkezd további illatok között is szétnézni az áruházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése