2018. május 19., szombat

Yankee Candle kiegészítők - az évszakhoz illő dekorációért


Sokszor jelentkeztünk már bejegyzéssel sokféle témában, ugyanakkor a kiegészítők kissé mindig a háttérbe szorulnak, és évi egy bejegyzéstől eltekintve általában csupán mellékszereplői szoktak lenni a szezonális témáinknak. Éppen ezért most arra gondoltunk, hogy ismét őket helyezzük a fókuszba, hiszen külön is figyelmet érdemelnek. A régebbi Yankee Candle-rajongók számára pluszt adhatnak a meglévő illatokhoz, és emelhetik az illatos termékek fényét, az újonnan érkezőknek pedig hasznos alapot szolgáltathatnak a hosszú távú gondtalan illatosításhoz. Kategóriánként fogunk végighaladni rajtuk, a kapcsolódó termékekre is kitérve kissé, így remélhetőleg átfogó képet adhatunk a számotokra arról, hogyan és merre is érdemes elindulnotok, ha Yankee Candle kiegészítőkkel szeretnétek díszíteni az otthonotokat.


Lássuk tehát először a Tarts® mini viaszokhoz kapcsolódó, speciális viaszmelegítőket, amelyekkel garantált a viaszok megfelelő melegítése és a lehető legkiegyensúlyozottabb illatáradat. Sokan ezekkel az apróságokkal indulnak el a Yankee Candle-függőség útján, ezért a blog kezdetekor elsők között írtunk a viaszok kezeléséről. Ajánljuk tehát figyelmetekbe a róluk szóló bejegyzésünket, amelyet ide kattintva érhettek el. A hagyományos, teamécsessel használható melegítők mellett mára már elektromos változat is elérhető, és köztük is különösen kényelmes használatot biztosítanak az időzítővel ellátott darabok. A hagyományos változatból már egy komolyabb desszert áráért is választhatunk az egyszerű, letisztult, mégis vidámságot biztosító Petal és Hue család tagjai közül, de egy kicsit nagyobb ráfordítással már igazán különleges és kifinomult darabokra is szert tehetünk. A hagyományos formavilágot és stílust tükrözi többek között a Champagne, a Golden Crackle, a Gold Wave és a Pastel Romance, míg a modern stílus kedvelőinek kedvez például a Stonehenge és a Turning Stone termékcsalád. Ha a Yankee Candle viaszmelegítőinek valamelyikébe fektettek be, az mindenképpen megtérül majd, hiszen a használatuk esetén a Tarts® mini viasz biztosan éppen megfelelő távolságban fog elhelyezkedni a teamécses lángjától, és így nem fog túlhevülve kifröccsenni a melegítő tálkájából. Az elektromos viaszmelegítők pedig lángmentes módon biztosítják a viasz felmelegedését, így kisgyermekek és kisállatok mellett is biztonságosan használhatóak, bár természetesen az esetükben is érdemes gondoskodni arról, hogy véletlenül se lökhessék le őket. Az Astbury választása esetén akár a modern, akár a klasszikus berendezésű lakásoknak megfelelő stílusú darabra tehetünk szert, míg a Glitter Glow termékcsalád tagjaival színt és vidámságot csempészhetünk az otthon falai közé – nem beszélve a különleges hatásról, ahogyan használat közben a termék falát díszítő üvegmozaikon átsejlik a fény.


Másodikként az üveggyertyákra térünk ki, amelyek a Yankee Candle valóban ikonikus termékei hosszú-hosszú évek óta. A patikaüveget idéző megjelenés már önmagában is igencsak mutatós, és a márka minden esetben figyel arra is, hogy a címkekép és a viasz színe egyaránt tökéletesen kiegészítse az illatkompozíciót. A kezelésükről már olvashattatok itt, és a bútorok felületének védelmére már akkor is kitértünk, ugyanakkor mi lenne tökéletesebb megoldás erre, mint a márka saját tányérjai, amelyek tökéletes összhangot alkotnak a hozzájuk tartozó búrákkal. A webáruházunkban itt találjátok meg őket, és közöttük is számos klasszikus darab megtalálható, hiszen a melegítőknél már említett, hagyományos formavilágú termékcsalád tányérokat és búrákat is magában foglal, ugyanakkor néhány igazán színes darab, pl. a Rustic is rendelkezésre áll, valamint a modern eleganciájú Modern Pinecone és Tribal is figyelemreméltó választás lehet.


Ha pedig a mintagyertyák ragadtak Titeket magukkal, akkor egyrészt figyelmetekbe ajánljuk a róluk szóló bejegyzésünket, másrészt pedig szeretnénk kiemelni néhány kedvenc tartónkat a mintagyertyatartók kínálatából. A Crosshatch, a Curve Line és a Matrix a modern formavilággal és a fémes hatással csempész eleganciát bármilyen stílusú otthonba, a különböző színű Bucket tartók a vidám tavaszi és nyári dekorációknak is méltó részei lehetnek, az elegáns megoldások kedvelőinek pedig A Maize & Metal család tagjai bizonyulhatnak megfelelőnek.


Végül, ugyanakkor egyáltalán nem utolsó sorban a Scenterpiece™ melegítőkre kell kitérnünk, amelyek a Yankee Candle egyik legfrissebb innovációjához kötődnek. Ez a megoldás ugyanis még a lángmentes megoldások között is igazán kiemelkedő, hiszen a Scenterpiece™ tégelyek extrakényelmes lehetőséget jelentenek, és mind a használatuk, mind az illatok közötti csere minden eddiginél egyszerűbbé vált velük. A lényegükről és a használatuk pontos módjáról már olvashattatok itt, a megjelenésük óta pedig a hozzájuk tartozó melegítőkből is egyre több választási lehetőség áll rendelkezésre. A mi személyes kedvenceink a nyári éjszakák egét idéző Twilight Dusk, a letisztult és modern Robyn, a romantikus megjelenésű Lucy és Rosa, valamint a strukturált kialakításával a legmodernebb otthonokba is jól illeszkedő Noah.


Emellett pedig nem feledkezhetünk meg arról, hogy ezek mind-mind csak példák, hiszen számos egyéb darab is megtalálható a kínálatunkban, így mindenképpen érdemes alaposan körbenézni, hiszen biztosan mindenki megtalálja majd közöttük a kedvére valót – hogy minden évszakban és minden lakberendezési stílus esetén méltó módon egészíthessük ki a csodás Yankee Candle illatok megjelenését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése