2019. január 12., szombat

Január hónap illatai – Soft Blanket és Sweet Nothings


Eljött hát az új év, sőt mi több, már majd’ két hét el is telt belőle... Nagyon reméljük, hogy csodásan indult az új esztendő a számotokra, és a kedvelt, jó dolgok továbbra is veletek vannak, a rosszak pedig az óévben maradtak. Mi mindenesetre reméljük, hogy az előbbiek közé tartozunk, ezért jó szokásunkhoz híven folytatjuk a blogos bejegyzéseink sorozatát, és régi ismerősként ismét a havi kedvenceket mutatjuk be Nektek. A két illat közül az egyik már régi-régi ismerős, míg a másik viszonylag friss darab a Yankee Candle kínálatában. A Soft Blanket 2011 óta kapható már, így valóban a legrégebbi kedvencek sorába tartozik, a Sweet Nothings ellenben a tavalyi év elején jelent meg, így mind a régi illatok hű rajongói, mind az újdonságok kedvelői jól járnak a jelenlegi akcióval. A két illat együttesen ezen a hivatkozáson érhető el, de lássuk csak, hogy mit is nyújtanak a bennük rejlő illatjegyek.

A Soft Blanket részletes leírását egy 2017. januári bejegyzésünkben olvashatjátok, így az összetevőket illetően azt a bejegyzésünket ajánljuk elolvasásra. Most pedig inkább csak arra szeretnénk fókuszálni, hogy mit nyújthat ez az illat számotokra most, 2019 januárjában. Nos, az említett bejegyzésben azt az érzetet idéztük fel, amely a tiszta ágyneműben elnyúlva járja át az ember lelkét, megnyugtató hatást kifejtve az érzékekre. Ez pedig nagy előny lehet az idei év kezdetén is, hiszen a legtöbben az ünnepek táján az édes illatokat választják, telis-tele vaníliával, fahéjjal, szegfűszeggel és egyéb, túláradó aromákkal. Ezek után pedig nyilván sokunknak esik jól a könnyedebb illatok visszafogott bája, és a Soft Blanket pontosan ezt biztosítja. Ráadásul az idegeket is képes kisimítani egy hosszú, stresszel teli munkanap után. Ha már hazaértetek, kipakoltátok a bevásárlást, és minden a helyére került, gyújtsátok meg ezt a gyertyát vagy a viasz alatt a mécsest, és nyújtózzatok el a kanapén, az olvasólámpa mellett a kedvenc könyvetekkel. Garantáljuk, hogy akár csak 20 perces szünetet tartva is megújul majd a testetek és a lelketek egyaránt, és könnyebb lesz rávennetek magatokat akár az esti vacsora megfőzésére, akár a havi számlák rendezgetésére.


A másik most akciós illatunk a Sweet Nothings, amely szintén szerepelt már a blogon, méghozzá egy 2018. januári bejegyzésünkben. Az összetevőket illetően tehát ismét csak egy előző bejegyzést ajánlunk a figyelmetekbe, és a magunk ismétlése helyett inkább a jelenre koncentrálunk. Nos, az Enjoy the Simple Things nevű kollekció, amelynek a részét képezi, kifejezetten stresszoldásra alkalmas illatkompozíciókat foglal magában, így a Soft Blankethez hasonlóan ez esetben is kifejezetten idegnyugtató hatásra számíthattok, ha ezt az illatot választjátok. Ugyanakkor a sokféle virágillatnak köszönhetően ez a termékünk egyben már a tavaszra is felkészít, és a napsütésre és meleg szellőre vágyó vásárlóink számára még megfelelőbb választást jelenthet. Öröm ránézni a pasztellszíneket felvonultató címkére és a viasz színére egyaránt, és ezek együttesen olyan összhatást biztosítanak, amely biztosan bárki számára felüdülést jelent az ünnepek színkavalkádja után.

Az akciós illatainkat ide kattintva találjátok meg a webáruházunkban, emellett pedig a Téli vásárunkat is figyelmetekbe ajánljuk, amelynek keretében most számos illatot jelentős kedvezménnyel szerezhettek be, hogy biztosan illatokban gazdagon és jól induljon az év.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése