2018. december 22., szombat

Boldog karácsonyt kíván a Yankee Candle Magyarország csapata!


Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, és ilyenkor bizony mindenki elgondolkozik, és visszatekint egy kicsit az elmúlt évre. Számba vesszük a számunkra kedves eseményeket, és a szeretteinkkel töltjük a napokat, élvezve a néhány napnyi csendes feltöltődést a sok-sok munkanap után. Számunkra is fontos ünnep ez, ám nem csupán a számtalan új illat és kollekció miatt, amelyek most debütálnak majd a magyar otthonokban, hanem elsősorban Miattatok, a Yankee Candle Magyarország vásárlói miatt. Hosszú évek óta velünk vagytok, és nagyra értékeljük a jelenléteteket, hiszen Ti vagytok a cégünk valódi mozgatórugói.

Velünk voltatok az év során megjelent számos újdonságnál, amelyek a szokásos illatkompozíciók, kollekciók és kiegészítők mellett ezúttal valódi különlegességet is tartogattak. Hosszú idő után ismét elérhető a kínálatunkban egy különálló, fakanóccal készülő kollekció, amely meghitt hangulatot varázsol a lakásba. Idén lett igazán népszerű a körötökben a lángmentes Scenterpiece megoldás, amely időzítős megoldással együttesen minden eddiginél egyszerűbbé tette a Yankee Candle illatok használatát. Aktívan részt vesztek az életünkben most már nemcsak Facebookon, hanem az új Instagram-fiókunkban is, és mi minden esetben nagyon örülünk a hozzászólásaitoknak és a lájkjaitoknak, hiszen számunkra is fontos a visszajelzés, hogy tetszik Nektek a tevékenységünk.


Mindennél fontosabb azonban számunkra az a kezdeményezés, amely reményeink szerint csupán az első volt sok hasonló, elkövetkező projekt előtt: a Heim Pál Gyermekkórháznak összegyűjtött, jelentős összeg bizony valóban jó helyre került, és ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy a vásárlásaitokkal egy igazán jó ügyet szolgáltatok.


Bízunk abban, hogy Ti is örömmel tekintetek vissza a Yankee Candle Magyarország idei történéseire, és szeretnénk Nektek nagyon boldog, békés ünnepeket kívánni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése