2018. december 8., szombat

Ezüstözött üvegbe zárt csodák – új illatkompozíciók és régi ismerősök


A Yankee Candle kétségkívül minden évben csodálatos karácsonyi kiegészítőkkel rukkol elő, és az új illatokban sem kell hiányt szenvednünk, az idei év azonban minden eddiginél termékenyebbnek tűnik, ha visszagondolunk rá. Már a Wanderlust kollekció is kivételesre sikerült, és azóta is számos csodálatos újdonsággal jelentkezett a cég, ráadásul a karácsonyi időszak választéka is igazán különleges az idén. A Deck the Halls és a Winter Wish kollekció ugyanis a különleges illatokat és a dísztárgyként is szolgáló külsőt ezúttal ezüstözött üvegbe zárt gyertyákban ötvözi, ami igazán különleges ajándékká teszi mindkét kollekció tagjait.

Elsőként lássuk tehát a Deck The Halls kollekciót, amely elsősorban külsejével csábít, hiszen a hat termék közül ötöt már jól ismerhetnek a Yankee Candle gyertyák rajongói. Az All Is Bright többek között a Holiday Party kollekcióról szóló bejegyzésben, a Balsam & Cedar a Christmas Memories kollekcióról szóló posztban, a Red Apple Wreath és a Sparkling CInnamon a karácsonyi illatokról szóló sorozatunk részeként, a Snowflake Cookie pedig az édesszájúaknak szánt különlegességek között került már sorra itt, a blogon. Illatok terén egyedül a Merry Mint hathat újdonságként, és annak a vékony, négyzet alakú desszertnek a rajongói örvendhetnek a legjobban neki, amelynek belsejében vaníliás-mentolos töltelék lapul, hogy az étcsokoládéval párosítva meglepő, ugyanakkor ízletes összhatást biztosítson. Az édes-keserű csokoládé, a természetes menta és a vaníliás fagylalt illatjegyei ínycsiklandozó összhatást biztosítanak, amellyel otthonossá, mégis téliessé varázsolhatjuk az otthon levegőjét. A külső csomagolásnak és a viasznak helyet adó, csodálatos, ezüstözött üvegből készült edénynek köszönhetően pedig tökéletes ajándék is a kollekció minden tagja – a külső papírdobozok hat különböző, az illatokhoz illesztett színben készülnek, amelyek közül alább kis ízelítőt biztosítunk.


A Winter Wish kollekció szintén ezüstözött üvegben kapott helyet, bár a forma kissé különböző, és ebben az esetben már az illatok terén is újdonságokra lelhetünk. A Fresh Forest segítségével – a fenyő, a borókabogyó és a pacsuli keverékének köszönhetően – a hótakaróba burkolózó erdő friss, harsány illatával tölthetjük meg a szoba levegőjét. Univerzális illat, amelynek minden megajándékozott biztosan örülni fog majd, és az illattal harmonizáló porfogó tetőnek hála akár az ajándékcsomagolás is kihagyható. A Holiday Glimmer egy ízletes, pezsgővel készülő koktél harmóniáját idézi fel a bergamott, a vanília és a pacsuli hármasával, amely az egyik legfanyarabb citrusfélének köszönhetően friss marad, ugyanakkor a vanília lágy bársonyosságával is melengeti a lelket. A Snowy Night a leírása szerint azt a nyugalmat idézi fel, amelyet a meleg szobából az ablakon át kibámulva érzünk a nagy pelyhekben, békésen hulló hóesés közben. Gyümölcsös-fanyar, fás-zöldes, virágos és édes illatjegyek keveréke ez, mintha csak az otthonunkban feldíszített fenyő, a lakás fényének emelésére használt virágok és a konyhában készülő gyümölcsös finomságok aromáit zárták volna gyertyába. A Sparkling Wine egyértelműen a gyümölcsös illatjegyekre fókuszál, és a narancs, a feketeribizli és a grapefruit illatjegyeinek köszönhetően rendkívül frissítő hatást biztosít, és hamar csodás illattal tölti meg a szobát. A Sugar Plum Champagne a vaníliás pohárkrém és a hozzá tálalt szilvás-málnás öntet ínycsiklandozó együttesével még a süteménykészítés terén nem jeleskedők otthonában is valódi ünnepi hangulatot biztosít. Végezetül, de egyáltalán nem utolsó sorban pedig a Winter White nevű illat jelent meg újdonságként e kollekció részeként, és ezt a gyertyát választva ismét a szabadban érezhetjük magunkat. A nyírfa frissessége, a fenyőtű határozott, mégis megnyugtató aromája és a citromhéj fanyarsága segítségével megfelelő légkört teremthetünk a dolgosan töltött napok utáni, jól megérdemelt pihenéshez.

Reméljük, Nektek is felkeltette az érdeklődéseteket ez a két új kollekció, és sokatok és szeretteitek számára egyaránt örömet szereznek majd a darabjaik. Ha pedig kipróbáltátok őket, várjuk szeretettel a velük kapcsolatos tapasztalataitokat a termékoldalakon elérhető Vélemények fülön. Hiszen a Ti visszajelzéseitek a legfontosabbak a számunkra, és más vásárlókat is segíthettek velük, hogy ezáltal mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb Yankee Candle illatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése