2019. február 2., szombat

Együtt egyek – a 2019-es év illata, a One Together


Bizonyára egyetértetek abban, hogy a Yankee Candle folyamatosan a maximumot teljesíti, ha újdonságokról van szó, és rendszeresen ellátja a rajongóit finomabbnál finomabb illatú termékekkel, legyen szó akár szezonális, akár egész éves kedvenccé váló kompozíciókról. A márka legalább negyedévente előrukkol egy-egy új kollekcióval, és újonnan már arra is figyel, hogy limitált időre a régi kedvenceket visszahozza, a rajongók nagy örömére. Ennek ellenére az idei évre még ennél is ütősebb ötlettel állt elő az illatkreátoraink csapata, és az év színéhez hasonló kezdeményezésként létrejött a One Together, amely mind illatában, mind külsejében valóban egyedülálló, és a 2019-es év lényegét hivatott kifejezni.


Az illat neve szabad fordításban „Együtt egyek”, és egy már önmagában is különleges növény, a csodatölcsér illóolaja jelenti az alapját. Ez a virág ugyanis lágy fás jegyek, szarvasbőr és ámbra illatát egyaránt magában rejti, és beleszippantva egyszerre érezhetünk megnyugvást és megújuláshoz szükséges ösztönzést. A Yankee Candle illatokért felelős csapata úgy érezte, hogy ez a virág a teljes évre megfelelő inspiráció lehet, és minden évszakban arra motiválhatja a márka rajongóit, hogy még tovább és tovább érjenek el a céljaik terén, hogy ez az év biztosan sikeresen és elégedettséggel zárulhasson. Az említett növény illatát természetesen további aromákkal egészítették ki, amelyek kiváló hátteret adnak a dél-amerikai területeken őshonos csodatölcsérnek. Először is egy energizáló illatú citrus, a mandarin kapott benne helyet, amely a legszürkébb hétköznapokon is tettre késszé tudja tenni az ezt az illatot választó Yankee Candle-rajongókat. Emellett a nektarin egyszerre fanyar és édes, gyümölcsös illata már a nyár meleg napfényes időszakait is előrevetíti, amelyeknek már a gondolata is mosolyt csal mindenki arcára. Végezetül pedig a szantálfa bársonyos melegségét is e különleges üvegbe zárták, így az ámbrával együttesen lélekemelő, megnyugtató hatást kelt – ez pedig bármikor jól jöhet egy-egy fárasztó, stresszel teli munkanap végén. A fűszerezést a feketebors, a török szegfű és a csillagjázmin jelenléte biztosítja, további mélységet adva az illatnak. Az egyenként is kifejezetten különleges összetevők pedig együttesen tökéletes harmóniát alkotnak, így az illat egyszerre fejezi ki a közösséget és az egyediség fontosságát – így méltó a nevéhez, hiszen ezek „Együtt egyek”.


Ami pedig a különleges üveget illeti: a megszokottól eltérő módon homokfúvott, matt üvegbe zárták a letisztult, fehér színű viaszt, és csupán az aranyszínű tető és felirat kölcsönöz letisztult eleganciát a megjelenésének. Már rátekintve is megnyugvás járhatja át a lelkünket, így érdemes esténként meggyújtani, és mélyeket szippantani a csodálatos illatából, közben pedig az elménket is megpróbálni letisztulttá tenni, hogy a hétköznapok gondjai helyett a jövő céljaira fókuszálhassunk. Az illat két formátumban érhető el: egyrészt rendelkezésre áll a már jól ismert nagyméretű üveggyertya, amelynek kezeléséről már olvashattatok a blog indulásakor, és ide kattintva felfrissíthetitek az ezzel kapcsolatos tudást, másrészt egy duplakanócos dekorgyertya is kapható belőle, amely ugyanakkora mennyiségű viaszból készült, a két kanócnak köszönhetően azonban gyorsabb az égése. Utóbbit javasoljuk tehát a gyorsabb hatást elérni vágyóknak, akik szeretnék mihamarabb betölteni az otthon levegőjét a kívánt illattal.

A két termék weboldalához ide kattintva juthattok el a webáruházunkban, és reméljük, hogy hamar sokatok kedvencévé válik majd ez az illat, bármelyik termékformátumot is választjátok, és vele kiegészülve sikeres és boldog lesz majd az idei évetek – pont úgy, ahogyan terveztétek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése