2019. február 16., szombat

Tavaszi Elevation illatok – megnyugtató frissítés gyümölcsök és virágok aromáival


Elmondható, hogy a Yankee Candle Magyarország csapata minden évszakban megtalálja a szépet és szerethetőt, ami nem is nehéz, lévén, hogy minden évszakhoz könnyen párosítható jó néhány hozzáillő illat. Mégis újra és újra lelkesedéssel várjuk a következő beköszöntét, és mostanra elmondható, hogy egyértelmű jelei mutatkoznak már a tavasznak. Enyhébbek a reggelek és az esték, egyre puhább a föld, sok helyütt megjelent, sőt ki is nyílt már a hóvirág, és a madarak is érzékelik a változást, így minden reggel egyre hangosabb és változatosabb énekszóval köszöntik az ébredőket. A Yankee Candle pedig a megszokott módon sok újdonsággal készül ezt méltón megünnepelni, amelyek közül az egyik az ebben a bejegyzésben részletezett Elevation kollekció két új tagja, a Passionflower és a Sun-warmed Meadows. Két összetett, mégis letisztult, gyümölcsök és virágok illatát ötvöző új kompozíció, amelyek a kollekcióban megszokott, letisztult formájukkal elegáns módon csempészik be a közelgő tavasz és nyár aromáit a lakásba.

A Passionflower esetében szenvedélyes illatkombinációra tehetünk szert, amelyben fanyar-édes gyümölcsök és éjszaka nyíló, különleges virágok illata keveredik. A fejjegye mandarin és feketeribizli élénkítő, édes illatával ajándékozza meg a használóját, és tettre késztető, energizáló hatást biztosít. A szívjegyben a lótuszvirág elegáns, kifinomult illata keveredik a jázmintea testes és elbűvölő aromáival, a tavaszi szellők illatát megragadva. Végül az alapjegyben a szépséges orchidea lenyűgöző illata alkot tökéletes összhangot az ámbra és a pézsma megnyugtató, bársonyos aromájával. Nehéz, stresszes napok esetén tehát idegsimító hatása miatt is előnyös lehet a használata, hiszen egyszerre frissítő és lazító hatású, így segíthet az ideges hangulat eltüntetésében, hogy aztán újult erővel vághassunk bele a még ránk váró további feladatokba.


A Sun-warmed Meadows lényegében rokon illat abból a szempontból, hogy idegnyugtató és üdítő aromák egyaránt jelen vannak benne, ugyanakkor a használata esetén a szabadban érezhetjük magunkat, mintha éppen egy mezei ösvényen tennénk sétát a tavaszi napsütésben. Már maga a fejjegy is eléggé összetett annak ellenére, hogy mindössze két illatból áll: a sárgadinnye magával ragadó, erőteljes aromái keverednek benne a geránium jellegzetes, zöldes-fás jegyeivel. A szívjegyben aztán egy jól bevált páros, a levendula és a citrusok kettőse egészíti ki az összhatást, így ebben az esetben is biztosított mind a megnyugtató, mind a frissítő illatok jelenléte. Lezárásként pedig a vásárlóink két kedvenc alapjegy-összetevője, a púderes pézsma és az ámbra biztosít tökéletes hátteret az eddig felsorolt illatok táncához. Az ámbra melegsége az egyre melegebb napsütést, míg a levendula és a geránium a tavaszi virágok aromáit idézi, a gyümölcsös jegyek pedig már a nyár ígéretét hordozzák magukban. Jó választást jelent tehát azoknak, akik már szeretnék feledni a tél hideg búját, és várják, hogy valóban megkezdődjön a természet megújulása.

A két illatot együttesen ide kattintva érhetitek el a webáruházunkban, és alig várjuk, hogy minél több vélemény érkezzen velük kapcsolatban is. Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a valóban hasznos és nagy számban érkező visszajelzéseket, amelyeket megosztotok velünk, hiszen ezzel nem csupán nekünk biztosítotok nagy segítséget, hanem az illatok között böngésző többi vásárló számára is megkönnyítitek a döntést. Reméljük, ez a két illat is nagy kedvencetekké válik majd, és jó hátteret teremtenek a számotokra az új évszak szépségeinek megéléséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése