2019. július 28., vasárnap

Returning Classics kollekció – régi kedvencek új köntösben

Mint azt a Yankee Candle rajongóiként Ti is bizonyára jól tudjátok, a cég folyamatosan dolgozik a megújuláson, hogy újra és újra innovatív termékekkel és újdonságokkal örvendeztethesse meg a vásárlókat. Ugyanakkor a vállalat vezetősége a hagyományokat és a vásárlói kedvenceket is folyamatosan figyelemmel követi és szem előtt tartja, és időről időre velük kapcsolatos újdonságokkal is kecsegtet. Ilyen kezdeményezés a Returning Classics kollekció is, amelynek részeként most négy olyan illatra tehettek szert nagyméretű üveggyertya formájában, amelyek az évek során a rajongóink kedvencévé váltak, ugyanakkor a vállalat folyamatos, trendkövető változásának részeként mára már nem elérhetőek a kínálatunkban. A Be Thankful, a French Vanilla, a Maple Sugar és a Spiced Apple került most sorra e kezdeményezésben, hogy limitált ideig ismét beszerezhessétek őket, ráadásul a megújult külsőt kölcsönző, különleges címkekép miatt valóban gyűjtői darabokká válnak. Együttesen ide kattintva érhetitek el őket a webáruházunkban, alább pedig elolvashatjátok a leírásukat, szépen sorban, a megszokott módon betűrendben haladva.

Elsőként tehát következzék a Be Thankful, egy csodálatos élénkpiros viaszba zárt illat, amely a hálaadás ünnepét és a hozzá kapcsolódó finomságokat idézi meg. Bár az ünnep maga Észak-Amerika sajátja, a hozzá köthető illatok bizonyára a hazai közönség számára is kedvencekké válhatnak. Lássuk csak: a fejjegyben, amely először tárul elénk, a fahéjas cukor édessége, az almahéj fanyarsága és a tört gyömbér frissessége jelenik meg, akárcsak egy jófajta magyar almáspitében. A szívjegyben szerecsendió és sütőtökös fűszerkeverék egészíti ki az összhatást, megnyugtatóan édes aromákat csempészve bele. Az alapjegyben végül arany ámbra, szantálfa és vaníliabab bársonyos melegsége tesz pontot az i-re, igazán kuckózós, megnyugtató harmóniát alkotva. Aki tehát szereti a magyar konyhára jellemző süteményes ízeket és illatokat, vagy akár konkrétan bevált illata már a Tarte Tatin vagy a Red Apple Wreath, annak bizonyára ez az illat is óriási kedvencévé válik majd.


A második illatunk a French Vanilla, amely letisztult színének és elegáns címkéjének köszönhetően akár nászajándékként is beválhat. Valódi klasszikus ez, amelyhez orchideákból nyerjük ki a vaníliaolajat, és egyértelműen ez az illat a domináns benne. Ugyanakkor más aromákat is magában rejt: a fejjegyben karamell és vajkaramella, a szívjegyben ostyatölcsér, fahéj és habos vajkrém, az alapjegyben pedig francia vanília, tonkabab és kakaó vár arra, hogy elcsavarja a rajongók fejét. Ezen aromák összessége leginkább egy olasz fagylaltozó hangulatát idézi elénk, ahol a tölcsér is saját sütésű ostyából készül, és a felszolgált kávék és egyéb finomságok illatos összetevőinek és fűszereinek aromái járják át a teret. Ebből kifolyólag akár a jelenlegi időszakra is kitűnő választás, de a melegsége miatt a hidegebb hónapokban is biztosan szívesen égeti majd az, aki most beszerzi.


A következő finomság a Maple Sugar, ez a krémes barna viaszba zárt különlegesség, amellyel szintén kicsit Észak-Amerikában érezhetjük magunkat. A nevéből is jól sejthető, hogy a juharszirup kap itt főszerepet, és a többi illatjegy is kifejezetten bársonyos és meleg, valamint édes finomságokat idéző. A fejjegyben jelenik meg a névadó szirup, valamint a vele készülő cukorka, a szívjegyben pedig karamell, vanília és könnyed fűszerek aromái járulnak hozzá a tökéletes összhatáshoz. Az alapjegy vaníliás juharszirupot rejt magában, így az amerikai palacsinta és a hozzá fogyasztott, aranyló szirup rajongói biztosan nagy örömmel használják majd ezt a gyertyát. Akik pedig még nem kóstolták ezt az aranyló kincset, talán épp e gyertya hatására tesznek majd vele először próbát...


Végezetül pedig lássuk a Spiced Apple nevű finomságot, amely már a viasza színével is egy ropogós, érett piros almát idéz. A fűszeres, karamellizált alma aromáját adja vissza tökéletes, a Yankee Candle-től megszokottan élethű módon, így aztán az égetése hatására ismét veszélybe kerülhet a diétánk... A fejjegyben fahéjas cukor, almahéj és a bársonyosan édes kardamom jelenik meg, így már a használat kezdetén is tökéletesen csábító illat tárul elénk. A szívjegyben ezt követően Macintosh alma, karamella és a szintén lágyan édes szerecsendió aromáját érezhetjük, a sort pedig az alapjegyben rejlő szegfűszeg és vaníliás fűszerek zárják. Szívet-lelket melengető illat, amely sokakban minden bizonnyal sütemény utáni vágyat ébreszt majd, úgyhogy erre bizony fel kell készülni, ha ezt az illatot választjátok.


Reméljük, felkeltették az érdeklődéseteket ezek a finomságok, hamarosan pedig újabb érdekességekkel és termékekkel jelentkezünk. Addig is csodás nyarat kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése