2019. július 14., vasárnap

Nyári újdonságok – Farmers' Market


Újdonságokat ígértünk, és most el is hozzuk őket Nektek: a webáruházunkban már elérhetők a legújabb illatok, amelyek a Farmers’ Market kollekció részeként kaphatók, és csupa-csupa finomságot rejtenek magukban. Frissítő italok, ízletes ételek és a nyári fesztiválok illatai várnak Titeket különféle termékformátumokban, csak győzzetek választani közülük. Ismét sokszínű a kínálat, ezúttal viszont úgy érezzük, hogy még a szokásosnál is nehezebb lehet a választás, hiszen a nyárnak olyannyira különböző aspektusait ragadják meg az egyes illatok, hogy leginkább csak mindegyiküket felváltva használva ragadható meg az évszak lényege. A könnyed virágillatok mellett már az évszak terményei is helyet kaptak, sőt, egy kissé már az őszbe is előretekintünk, így a mostani hűvösebb időjáráshoz is biztosan megtalálhatjátok a megfelelő Yankee Candle kompozíciót. A Blackberry Tea, a Ciderhouse, a Dried Lavender & Oak, a Farmstand Festival, a Golden Chestnut és a Sweet Maple Chai egyaránt csodás emlékeket idézhet fel, vagy éppen megadhatja az otthon töltött szabadnapok alaphangulatát. Lássuk tehát szépen sorban, hogy melyikük pontosan mivel is igyekszik elcsábítani a márka rajongóit.

A Blackberry Tea egy aromás, ízletes gyümölcstea illatát idézi, amelyben a jázmin, a szeder és a málna, valamint a feketetea jegyei keverednek, tökéletes elegyet alkotva. Olyasfajta tea ez, amely egyrészt fogyasztható melegen, a hideg napokon, a test és a lélek felmelegítésének céljával, másrészt behűtve, jó adag jégkockával is igencsak ízletes. Hiszen a tea minden évszakban és mindenféle időjárásban jó választás lehet, és az egyik legjobb szomjoltó, amelynek fogyasztása még a nyugati világban is egyfajta szertartásossággal jár együtt. Most érdemes tehát illatként is beszerezni, és ily módon élvezni a tökéletesen érett bogyós gyümölcsök és a nemes feketetea aromáinak keverékét, hiszen a Yankee Candle-től megszokott módon ezúttal is élethű illatot kaptok, ha ezen illat mellett döntötök. Nagyméretű gyertyaként áll rendelkezésre, ezért mindenképpen javasoljuk mellé az ezen termékformátum használatával kapcsolatos bejegyzésünket is, hogy a lehető legjobban kihasználhassátok a benne rejlő lehetőségeket.


A második lehetséges választás egy gyümölcsös-fűszeres finomság, a Ciderhouse, amely az összes szokásos termékformátumban rendelkezésre áll. Érett, nemes alma és fűszerek keveréke, amely mindenkinek garantáltan meghozza a kedvét egy kis almabor fogyasztásához. A pirosló alma mellett méz, szegfűszeg, fahéj, szerecsendió, szantálfa, vanília és tonkabab aromáit tartalmazza, és igazán csábító illattal árasztja el a szobát. A magyar vásárlók esetében az ízletes almás süteményeket is felidézi, de a valódi frissen facsart alföldi almalé is közeli rokona. Mivel valóban sokak által kedvelhető, garantáltan sikert hozó illat, ezért ajándékként is bátran választhatjátok, és a nyár után is biztosan szívesen látott vendég marad, hiszen a bene rejlő nemes fűszereknek köszönhetően mind a borús őszi napokhoz, mind a téli hideg estékhez remekül illik.

A harmadik újdonság a szintén többféle formátumban kapható Dried Lavender & Oak, amelynek megszagolásával rögtön egy levendulafesztiválon vagy egy levendulakerttel körbevett étterem faasztalokkal berendezett teraszán érezhetjük magunkat. A nevéből is látható módon virágillat és fás aromák képezik a kompozíció alapját, hiszen levendula, davana, fehér virágok és cédrusfa is megtalálható benne, ezáltal könnyed, ugyanakkor erdőre emlékeztető benyomást kelt. Emellett azonban különleges, az előbb említett jegyeket jól kiemelő és szó szerint megfűszerező összetevőket is tartalmaz, hiszen fehérbors, bergamott, vanília és pacsuli járul hozzá az illat különlegességéhez. Nem egyszerű levendulaillat, hanem jóval több annál: a nyár valódi hangulatát ragadja meg, amelynek csupán egy nagyon kellemes és sokak által kedvelt eleme a kis lila virágok nemes aromája. Kiváló kiegészítője lehet a nyári hónapoknak, ha pedig nem sikerül teljes mértékben elhasználnotok, vagy szerettek egy-egy illatból több darabot is beszerezni, jövő tavasszal ismét elővéve tökéletes nyárváró társsá válhat. A valódi rajongók pedig akár az autóban is magukkal vihetik, hiszen Charming Scents illatosítóként is kapható.


A negyedik újdonságunk a Farmstand Festival, amely a fent leírt csodálatos teás illathoz hasonlóan szintén nagyméretű gyertyaként kapható. Érett, nyárvégi és őszi bogyós gyümölcsök és a pajták napszítta, aromás fájának jellegzetes illata kapott benne szerepet, és az ember szinte érzi a napsütéses meleg napok hangulatát, ha beleszagol. Bodzabogyó, szeder, eper és bontott fa illata, amely megnyugtató hatást gyakorol az ember lelkére, és a gyerekkorok ráérős, vidéken töltött nyári napjait idézi.

A következő különlegesség a Golden Chestnut, amelyet sokak kedvenc őszi-téli finomsága, a sült gesztenye ihletett. Őrölt fűszerek, fás illatú gyógynövények és egy leheletnyi citrus teszi különlegessé az összhatást, és ezáltal egyrészt a nyár ízeit idézi, másrészt az őszi-téli időszaknak is remek hangulatfestőjévé válhat majd. A fejjegyben fahéj, narancs és kardamom alkotja az illatjegyek nyitó akkordját, majd a szívjegyben a névadó füstölt gesztenye és jázmin illata bújik meg, meglepő, ugyanakkor tökéletes párost alkotva. Végül az alapjegyben a cédrus, az ámbra és a szantálfa erőteljes, megnyugtató illatjegyei bontakoznak ki, lágy alapot adva a fűszeres finomságoknak. Tökéletes átvezetés lehet a hidegebb évszakokba, de akár a hűvösebb nyárvégi esték hangulatának felmelegítésére is tökéletes. Mivel pedig egy sokak által kedvelt, Magyarországon is elterjedt finomságot idéz, bárki számára beszerezhetitek ajándékként is, és biztosan telitalálat lesz majd.

A ma tárgyalt utolsó finomság a Sweet Maple Chai, amely szó szerinti finomságot idéz. A chai sokak által kedvelt, erős fűszerekkel ízesített fekete tea, amely tejjel és tejszínnel megbolondítva rendkívül finom és lélekmelengető ízletesség. Fahéj, szegfűszeg és kardamom adja a fűszeres jellegét, pirított pekándió, juharszirup, vajkaramella és cukor garantálja az édes élményt, valamint a latte kávés aromája adja a különlegességét, kis csavart adva az összhatáshoz. Olyan fajta ital ez, amelyet nagy bögréből a legjobb fogyasztani, hogy a markunkban tartva a kezünket is melegíthesse, amellett, hogy mind az íze, mind az illata magával ragadja és elvarázsolja az érzékeinket. Mi úgy véljük, hogy ez a finomság minden évszakban megállja a helyét, hiszen még a nyári reggeleken is jól esik egy nagy bögre chai latte édes-tejes íze, nem igaz?


A hat illatot együttesen ide kattintva érhetitek el a webáruházunkban, és kíváncsian várjuk, hogy melyek lesznek majd a kedvenceitek. Nagyra értékeljük, ha a tapasztalataitokat megosztjátok velünk a termékoldalakon rendelkezésre álló „Vélemények” fülön, hiszen ez számunkra is értékes információkat biztosít, valamint a többi vásárlónak is segítséget adhattok vele. Emellett pedig szeretnénk előrejelezni, hogy hamarosan további újdonságokkal várunk majd Titeket mind a webáruházban, mind itt, a blogon, hiszen a Yankee Candle háza táján messze nem jelent leállást a nyári időszak, és folyamatosan dolgozunk a választékunk bővítésén. Hamarosan tehát ismét bejegyzésben találkozhatunk majd, addig pedig csodás nyári napokat kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése