2019. december 22., vasárnap

Legyen örömteli az ünnep – boldog karácsonyt kívánunk


Elérkezett ez is, bizony már csak két nap van hátra szentestéig, amikor is a magyar családok többsége összeül, hogy együtt ünnepelje a karácsonyt. Nagy a hajtás ilyenkor, és a legtöbb család stresszesen várja ezt az estét, kapkodva, egymást utasítgatva, hogy minden hátralévő feladatnak biztosan a végére érjenek. Mi viszont most szeretnénk megpróbálni receptet adni arra, hogy hogyan is lazíthattok ehelyett, és hogyan helyezhetitek a hangsúlyt inkább a készülődés kellemes részére és magára a várakozásra.

Először is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani azt a mondást, miszerint a Jézuska akkor is eljön szenteste, ha nem csillogóan tiszta minden ablak, vagy ha nem minden könyvet poroltunk le alaposan. Bizony, így van ez, és ha nem jut időnk mindenre, de általában véve rend és tisztaság van, akkor bizonyos, hogy a szeretteink nem fognak rosszallóan nézni, ha néhány művelet elmaradt az idén. Vegyünk egy nagy levegőt, és állítsunk fel fontossági sorrendet, hogy mik a valóban kihagyhatatlan, elmaradhatatlan teendők, és melyeket halaszthatjuk el az ünnepek utánra. Higgyétek el, Ti magatok is hálásak lesztek azért, ha kicsit lazábbra veszitek a készülődést az idén, és inkább ünneplőbe öltöztetitek a szíveteket, hogy jókedvűen, mosolyogva tudjátok fogadni a vendégeket.

Kihagyhatatlan dolog persze, hogy mindenkinek meglegyen a méltó ajándéka, és reméljük, hogy az elmúlt hetek bejegyzéseivel segítséget is tudtunk biztosítani a megfelelő kiválasztásához. Legyen rend, kerüljenek elő a kedvenc karácsonyi díszek, na meg persze az illatgyertyák, ez is fontos természetesen, de ha az erőtökből nem futja már a csillár alapos letisztogatására, akkor inkább dőljetek hátra, és élvezzétek a munkátok többi gyümölcsét. Ha pedig a dekorációhoz még további ötletekre van szükségetek, ajánljuk figyelmetekbe a Yankee Candle ezzel kapcsolatos videóját, hogy hogyan is tehető még ünnepibbé a sok csodálatos illatgyertya és dekorációs elem.



Reméljük, sikerült e rövid bejegyzéssel rávilágítanunk arra, hogy mi is az ünnep legfontosabb része, és legalább egy kicsit csökkenteni tudtuk a nagy kapkodásban a Rátok nehezedő stresszt. Kívánunk Nektek valóban békés, a szeretteitek körében töltött karácsonyt, és természetesen kívánjuk, hogy az összejövetelek hangulatát egy kicsit még inkább édesítse meg valamelyik kedvenc Yankee Candle illatotok.

Sok szeretettel:
A Yankee Candle Magyarország csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése