2020. május 10., vasárnap

Havi akciós illataink – gyümölcsök, virágok és édes finomságok


A legutóbbi bejegyzésünk megírásakor még leginkább csak reménykedtünk abban, ami mostanra valósággá vált: beköszöntött a virágos, madárcsicsergős, meleg napsütéses, valódi nagybetűs TAVASZ. Más így a világ, más még az otthonunk falain belül lenni is, hiszen kitárhatjuk az ablakokat, és minden meleg, barátságos fénybe borul, reggelente pedig napsugarak és madárhangok üdvözölnek minket ébredéskor. Ha pedig fokozni szeretnénk ezt a hangulatot némi illatvarázslattal, a Yankee Candle szokás szerint a rendelkezésünkre áll. E hónapban három akciós illatot szerezhettek be a webáruházunkból: az Elevation kollekció Passionflower nevű illata, valamint a klasszikus termékcsaládunk két tagja, a Sun-drenched Apricot Rose és az örök kedvenc Vanilla Cupcake várja, hogy megédesíthesse a hétköznapjaitokat.

Be kell vallanunk, hogy az Elevation kollekció a kifinomult forma- és színvilágának köszönhetően különösen nagy kedvenc a köreinkben, és úgy látjuk, hogy a vásárlóink is egyre nagyobb előszeretettel választják. Ha pedig valaki még nem ismeri ezeket a minimalista, mégis elegáns megjelenésű gyertyákat, akkor itt a kiváló alkalom, hogy beszerezze valamelyik méretet a Passionflower illatból. Ráadásul tökéletes kezdés lehet, hiszen az illata a legcsodásabb gyümölcsök és virágok aromáit egyesíti magában. A fejjegy mandarint és feketeribizlit tartalmaz, fanyar kezdést biztosítva az illat számára, majd a szívjegy a jázmintea és a lótuszvirág kifinomult jegyeivel folytatja a sort. Az alapjegy orchidea, ámbra és pézsma elemeivel teszi bársonyosan meleggé, ugyanakkor különlegessé az összhatást: mintha egy jófajta házi gyümölcsös limonádét kortyolgatnánk a virágoktól roskadozó kertben, vagy épp erkélyen. Jól hangzik, ugye? A pasztell-lila színű viasz és az aranyszínű tető pedig még tovább fokozza a szépségét – mi biztosan vagyunk abban, hogy akár magatokat, akár szeretteiteket bátran meglephetitek vele, mert bárki esetében garantált a sikere.


A Sun-drenched Apricot Rose a klasszikus termékcsaládunk tagjaként jelent meg 2018 januárjában, és azóta sokak kedvencévé vált rendkívüli erőssége és tartóssága miatt. Gyümölcsök és virágok illatának különleges elegye ez, amelyről már részletesen olvashattatok az Enjoy the Simple Things kollekciót bemutató bejegyzésünkben, így most is ezt ajánljuk figyelmetekbe. Elsősorban nagy terekbe ajánljuk, kisebb terek esetében pedig inkább a mintagyertyát és a kisméretű üveggyertyát érdemes választani belőle, mert gyorsan betölti illatával a helyiségeket. Jó hír, hogy aki beleszeret, az lángmentes változatban, Scenterpiece™ tégelyként is beszerezheti.


A harmadik most akciós illatunkat pedig talán bemutatnunk sem kell már, hiszen 2006 óta szerepel a cég kínálatában, és olyannyira nagy kedvenccé vált, hogy minden lehetséges termékformátumban kapható. Az üveggyertyák, a mintagyertya és a mini viasz mellett Scenterpiece™ tégelyként, valamint különféle autóillatosítókként is beszerezhetitek. Ez pedig a Vanilla Cupcake, amely méltán lett sok magyarországi vásárlónk abszolút kedvence. Figyelmetekbe ajánljuk a vele kapcsolatban érkezett számtalan vásárlói véleményt, ugyanakkor szívesen várjuk azon rajongóink tapasztalatait is, akik eddig még nem írtak róla az adott termékek oldalán található „Vélemények” lapon. Részletes illatleírást több alkalommal is olvashattatok már róla, ezeket ide kattintva érhetitek el, ezúttal pedig már csak annyit mondanánk róla, hogy senki ne hagyja ki, akinek mosolyt csal az arcára a sütőből áradó illat, amikor éppen valamilyen krémes-vaníliás finomság készül.

Az akciós illatainkat ide kattintva érhetitek el kedvező, 25%-kal csökkentett áron. Ráadásul rendszeres vásárlóink számára a törzsvásárlói pontgyűjtés is további előnyöket tartogat – ezzel kapcsolatban itt tájékozódhattok. Reméljük, elnyeri tetszéseteket valamelyik most bemutatott illat, és kíváncsian várjuk a velük kapcsolatos beszámolóitokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése