2020. március 29., vasárnap

Húsvéti illatok, 2020 – krémesen édes fonomságok


Furcsa időket élünk, sokunknak kifordult a sarkaiból a világ, és bizony a legtöbbünknek nehéz most ezzel szembenézni. Tisztában vagyunk ezzel mi is, és aggódva figyeljük a fejleményeket, ugyanakkor a Yankee Candle szokásos világlátásának megfelelően most is a jót keressük a helyzetben. Hiszen odakint a tavasz megállíthatatlanul csiripel, virágzik, sugárzóan meleg napsütéssel ajándékozva meg minket. És bizony a húsvét is közeleg, és mi úgy véljük, a hagyományok megtartása is erőt adhat a nehéz időszakok átvészeléséhez. Éppen ezért ma két limitáld húsvéti illatunkkal ismerkedhettek meg: a Chocolate Eggs és a Sweet Bunny Treats kerül ma „terítékre”. Mert bizony nem csupán csodás illatok ezek, hanem a húsvéti édességek és sütemények legcsodásabb aromáit idézik meg.

A Chocolate Eggs például rendkívül veszélyes a diétázni vágyókra, de ha valaki van olyan szerencsés, hogy illatokkal is el tud telni, akkor számára megfelelő választás lesz. Valódi csokoládéillat várja ugyanis, amely a nagyobb tereket is könnyedén betölti, és az illata hosszan megmarad még az elfújása után is. A fejjegyben csokoládéhab és kakaó, az alapjegyben pedig vaníliabab illata szolgálja az élethű csokoládéillat megalkotását, a szívjegyben azonban váratlan izgalmak rejlenek: a cukor édessége mellett a lédús vörösáfonya fanyarsága jelenik itt meg, némi ínycsiklandó csavart hozva az enélkül talán túl édesösszhatásba. Ennél jobb már nem is lehetne, és úgy tűnik, a vásárlóink is így gondolják, legalábbis a beérkezett vélemény alapján teljesen elégedett vele, aki megvásárolta – ez pedig nagy öröm a számunkra.

A másik illatunk esetében szintén rendkívül élethű összhatásra számíthatunk, ugyanakkor csokoládé helyett ezúttal egy csodálatos vajas sütemény aromáit élvezhetjük. A címkekép egyébként húsvéti hangulatú a cuki nyuszifüleknek köszönhetően, az illat viszont bármilyen évszakban megállja a helyét, ha valaki ilyen jellegű finomságra vágyik. A Sweet Bunny Treats esetében a legfinomabb süteményekre koncentráltak az illatkreátorok, és biztosan felidézték a nagymamák legjobb receptjeit, mert hihetetlenül ínycsiklandó lett az eredmény. A fejjegyben habos vaníliás máz, citromos cukor és tejhab kezdi az előadást, így már ekkor is megvan benne a fanyar és az édes ízek azon kettőse, amely a legfinomabb süteményeket különlegessé teszi. A szívjegyben ezután vajkrém, szegfűbors és süteménytészta aromái jelennek meg, amelyeket az alapjegyben rejlő tonkabab és vaníliabab tesz igazán tökéletessé. Egy leheletnyi fanyarság és még egy leheletnyi fűszeresség kel táncra a krémesen édes illatjegyekkel, lágyan töltve be az otthon levegőjét.

Mivel pedig mindkét limitált illatunk kizárólag nagyméretű gyertyaként elérhető, szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani néhány olyan kiegészítőt, amelyekkel tovább emelhetitek az ünnep fényét, és még hangulatosabbá tehetitek a húsvéti dekorációt. Először is mindkét gyertya esetében hasznos lehet egy, a tavaszi hangulathoz illő Illuma Lid, vagyis gyertyakorona, amelyre tökéletes választás a képen a True Rose nevű illatunk tetején látható Pastel Romance. Másodszor pedig ugyanebből a kollekcióból a nagyméretű tányér és búra is kiváló lehet, hiszen a tányér óvja a bútorokat a túlzott hőtől, a búra pedig a gyertyakoronához hasonlóan védi a lángot a huzattól és egyéb légáramoktól, valamint elősegíti a gyertyán belüli hőeloszlást. Ha pedig inkább a csokis hangulatot szeretnétek fokozni, akkor a Sheridan termékcsalád lesz a megfelelő számotokra. Amennyiben további trükkökre vagytok kíváncsiak az üveggyertyák kezelésével kapcsolatban, pl. érdekel Titeket a kanócvágó fontossága, akkor figyelmetekbe ajánljuk a blog egyik első bejegyzését. Reméljük, a hasznotokra válik majd.







A húsvéti illatainkat erre a hivatkozásra kattintva érhetitek el, és reméljük, a Ti szíveteket is meghódítják majd. Jó ünnepi készülődést kívánunk, és reméljük, mind a bejegyzéseink, mind a termékeink hozzájárulnak a hétköznapjaitok vidámabbá tételéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése