2021. február 28., vasárnap

Színek és formák – újdonságok a kiegészítők kínálatában

Sok szót ejtettünk már a jobbnál jobb Yankee Candle-illatokról, újdonságok és régi kedvencek terén egyaránt, ugyanakkor a kiegészítőinkről jó ideje nem írtunk már bejegyzést. Pedig ugyanannyira fontos termékek ezek is, mint maguk az illatot biztosító gyertyák, viaszok és egyéb termékváltozatok, és úgy érezzük, most igazán ideális az idő arra, hogy ismét ezen a téren kalandozzunk egy kicsit, hiszen számos újdonság vár Titeked a kiegészítők oldalán.

Először is érdemes sokak kedvenc termékformátuma, a mini viasz használatához elengedhetetlen viaszmelegítők táján körülnézni, ugyanis vadonatúj formák és színek várják most a vásárlókat. Formák terén továbbra is kapható az évek óta töretlen sikerű Pebble viaszmelegítő, amely egyszerűségének köszönhetően minden lakberendezési stílushoz remek választást jelent. A szokásos árnyalatok mellett azonban számos új színben is elérhető, többek között az egyik személyes kedvencünk, a képen látható Orion Blue is választható most belőle. Emellett számos modern és klasszikus forma is kapható, amelyek akár külön-külön, egy adott stílusnak megfelelően, akár együttesen, egyfajta bohém stílust létrehozva jól mutathatnak. A mi kedvenceink a kerámiából készült Addison termékcsalád tagjai, amelyek együtt is remek dísznek bizonyulnak, ugyanakkor krémfehér színüknek köszönhetően akár a Belmont vagy a Claridge termékcsalád tagjaival együtt is jó választást jelentenek. A Belmont kiegészítők közül néhányat egyébként megmutatunk majd a bejegyzés alábbi részeiben, mert bizony nem csupán a viaszmelegítők terén érdemes ezt a termékcsaládot választani. Ráadásul azok is többféle stílusból választhatnak már, akik a mini viaszokat lángmentes módon szeretnék használni, és inkább az elektromos viaszmelegítők mellett teszik le a voksukat.

Szintén sok vásárló kedvencei a mintagyertyák, amelyekkel egyszerűen kipróbálhatók az új illatok, mielőtt valamelyik nagyobb méretű termékváltozatként is beszereznék őket, illetve olyan vásárlóink is vannak, akik kifejezetten ezt a termékformátumot kedvelik, és a megfelelő viaszmedence és illaterősség érdekében egyszerűen ezekből égetnek egyszerre 2-3 darabot. Számukra is jó híreink vannak, ugyanis számos új modell és árnyalat várja most őket a webáruházban. A mi kedvenceink a képen is látható Langham darabok, amelyek letisztult eleganciájukkal akár az indusztriális, akár az elegáns otthonokban jól mutatnak majd. Ráadásul szintén nem csak ebben a termékkategóriában találkozhattok velük, és akár a nagyméretű gyertyákhoz is választhattok hozzájuk illő darabokat.

Az üveggyertyák közül a kis méretűekhez a tányér-búra párosainkat ajánljuk figyelmetekbe, amelyek egyrészt mutatós kislámpává varázsolják a gyertyákat, másrészt pedig több szempontból is hasznosak. A tányér ugyanis védelmet biztosít a bútorok számára a túlmelegedéssel szemben, a búra pedig védi a gyertya lángját a légáramlatokkal szemben, és ennek köszönhetően egyenletesebb égést biztosít.

A közepes és nagy méretű gyertyáink esetében szintén rendelkezésre állnak búra-tányér párosok, ugyanakkor különálló búrák és tányérok, valamint gyertyakoronák is választhatók hozzájuk, hogy minden alkalomhoz és hangulathoz kiválaszthassátok a leginkább megfelelőt. Akár kombinálhatjátok is őket, saját stílust létrehozva, hogy igazán egyedivé váljon a gyertyahasználat. A választékot ide kattintva tekinthetitek meg, mi pedig ismét kiemelnénk egy kedvencet: a képen is látható Sheridan darabokkal éreznénk igazán teljesnek a gyertyákhoz méltó eleganciát, de időről időre a Pastel Romance Illuma Lid® koronával egy csipetnyi tavaszi romantikával is kiegészítenénk.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban pedig a kanócvágónkat szeretnénk kiemelni, amelynek fontosságát már részletesen ecseteltük a blog egyik legrégebbi bejegyzésében. Hiszen a tudatos gyertyahasználók számára a biztonság mellett az egyenletes minőség és égés is fontos, ehhez pedig elengedhetetlen a kanóc megfelelő méretre vágása.

Reméljük, hogy felkeltették az érdeklődéseteket az újdonságok, ha pedig már gyakorlottak vagytok a kiegészítők használata terén, várjuk szeretettel a beszámolóitokat. Ezeket akár a webáruházban, az adott termékek oldalán, akár itt, a bejegyzés alatti megjegyzésekben megoszthatjátok velünk, hogy mind számunkra, mind mások számára segítséget biztosíthassanak a tapasztalataitok. Hamarosan újabb hírekkel és újdonságokkal érkezünk majd, addig pedig illatokban gazdag tavaszvárást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése