2021. február 7., vasárnap

Akciós illatok a szürkeség ellen – február hónap illatai


Sokszor fejtegettük már, mennyire gyorsan telnek számunkra a hetek és a hónapok, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy újra és újra meglep minket, hogyan is repülhet el szinte észrevétlenül ennyi idő. Nemrég még az új év kezdetének örültünk, most pedig már bőven a februári napokat tapossuk. Könnyű ilyenkor belesüppedni a szürkeségbe, ám van egy olyan pozitív dolog, amellyel mindig feldobhatjuk a kedvünket: ez pedig a hónap illatainak érkezése. Februárban három olyan illat kerül sorra, amely mostanra sokatok kedvencévé vált: az A Calm & Quiet Place, a Midnight Jasmine és a Salt Mist Peony vár titeket most akciós áron.

Az idő múlásának ékes bizonyítékaként az A Calm & Quiet Place megjelenése óta már három év telt el – az ekkor íródott bejegyzést ide kattintva érhetitek el –, és azóta számos pozitív visszajelzés érkezett róla. Ezek alapján elmondhatjuk, hogy elsősorban a kifinomultsága és a megnyugtató jellege ragadott meg titeket, olyannyira, hogy többek vagy az újravásárlását tervezgetik, vagy akár már többször újra beszerezték az elmúlt évek során. Csapatunk tagjai közül többen is a rajongói vagyunk, és legyen szó akár mini viaszról, akár üveggyertyáról, bármikor, nap- és évszaktól függetlenül szívesen sorra vesszük. Olyan fajta illat ez, amely biztosan mindenkinek a kedvére válik majd, így kezdőillatként is érdemes rá szavazni – a most érvényes akciós ár pedig még egy érv a beszerzése mellett.


A másodikként említendő Midnight Jasmine 2008 óta szerepel a Yankee Candle kínálatában, ez pedig a töretlen sikerének köszönhető. Erőteljes, ugyanakkor frissítő és kifinomult illat, amely sokak szívét elrabolja már az első használat alkalmával. A nagy sikerére való tekintettel pedig az egyik olyan illatunk ez, amely a lehető legtöbb termékformátumban kapható: a gyertyák mellett lángmentes változatok és autóillatosítók is rendelkezésre állnak, így akár útközben is élvezhetjük az általa biztosított, csodás illatélményt. A részletes leírását illetően figyelmetekbe ajánljuk a virágos illatainkkal foglalkozó egyik régebbi bejegyzésünket, amelyet ide kattintva érhettek el, valamint egy másik bejegyzésünket, amelyben a részletezése helyett inkább az általa biztosított hangulatot és hatást igyekeztünk megragadni.


Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban pedig a Salt Mist Peony várja, hogy még több vásárló szívét elrabolhassa. A rózsaszín viasznak és a címkeképen látható bazsarózsának köszönhetően akár a szerelmesek ünnepére is jó választás lehet, hogy a segítségével fejezzük ki a szívünk mélyén rejlő érzelmeket. A rózsaszín külsőbe rejtve pedig egy igazán különleges illatkompozíció vár felfedezésre, ugyanis a gyümölcsök és virágok mellett frissítő aromák is helyet kaptak benne. A használat kezdetén málna és tengeri só kettőse nyitja az előadást, így már ekkor különleges, egyszerre friss és fanyar hatást nyújt. Ezt követően a cseresznyevirág, a lótusz és a bazsarózsa együttese járul hozzá a romantikus-virágos hangulat fokozásához, így akár a kedvesünkkel töltött este, akár egy romantikus hangulatú könyv társaságában töltött délután esetében jó választás lehet. A tökéletes összhang érdekében végül az érzékeket kényeztető fás-földes hatásért ibolya és cédrusfa, a megnyugtatóan selymes lezárásért pedig tengeri pézsma teszi fel az i-re a pontot.

Úgy véljük, remek kis válogatással kényeztet most minket az akciós illatok csoportja, amelyet ide kattintva érhettek el a webáruházunkban. Reméljük, hogy bármelyik mellett döntötök is, gondoskodik majd a könnyebb hétköznapokról és az örömteli tavaszvárásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése