2018. július 14., szombat

Július hónap illatai – édes-gyümölcsös aromák


Eljött az év legnyáriasabb hónapja, a július, amely néha hűvös-esős napokkal, néha viszont igazán ideális időjárással örvendeztet meg minket. Utóbbi napokon ugyanis a napon valódi nyári meleget érezhetünk, és a barnulni vágyók bőrének bronzossága is biztosítható, az árnyék ugyanakkor enyhet adó, és a sportolni vágyók is hódolhatnak kedvenc tevékenységeiknek. A gyümölcsfák árnyékában elmerülhetünk a kedvenc könyvünk sorai között, és az ebéd utáni szunyókálást finom fagylalt vagy gyümölcstál követi. Akik pedig nem annyira szerencsések, hogy szabadságon lehetnek, hogy ehhez hasonló tevékenységekben mélyedjenek el, azok bizalommal szerezhetik be az e havi illatok egyikét, hiszen mindkettő igazán nyári illatokat testesít meg. A Mango Peach Salsa a nyári gyümölcsökből készült finomságok aromájával, a Summer Scoop pedig a tejszínes eperfagylalt élethű illatával hódít, így mindkettő valóban ínycsiklandozó. No persze akkor is jó szolgálatot tesznek, ha valaki a nyaralásból hazatérve érzi úgy, hogy nehéz ismét megszoknia a szürke hétköznapok monotonságát.

A Mango Peach Salsa azon Yankee Candle illatok egyike, amelyek már hosszú évek óta gyarapítják a cég kínálatát, és töretlen a sikerül világszerte. Ez annak köszönhető, hogy a valódi illóolajoknak hála teljes mértékben élethű módon ragadja meg a gyümölcsök aromáját. A mangó, a lime, a nektarin, a narancs és a grapefruit aromái mellett csupán azért bukkan fel a pézsma, a rózsabors és a gyömbérvirág, hogy „megfűszerezze” ezt a gyümölcssalátát, ugyanakkor egyértelműen fanyar és édes, zamatos finomságokat idéző marad az összhatás. Remekbe szabott illat, amely intenzivitásának köszönhetően a nagyobb méretű helyiségeket is gyorsan betölti. Télen-nyáron jó választás, hiszen nyáron tovább fokozhatjuk vele az évszak vidámságát és napsütéses mosolyát, a többi évszakban pedig jó társunkká válhat a nyári emlékek felidézésében – nem véletlen tehát, hogy 2007 óta szerepel a termékszortimentben. A részletes illatleírást az alap-, szív- és fejjegy jellemzőivel a tavaly májusi bejegyzésünkben olvashatjátok.


A Summer Scoop nevű csoda pedig azon kevés Yankee Candle illatok egyike, amelyek még nem szerepeltek a blogon. Nem is értjük, hogy hogyan történhetett ez, hiszen figyelemreméltó finomság, és jó néhány illatajánló bejegyzésünk volt már, amelyekben különböző illatkategóriákat vettünk sorra, mégsem esett szó róla. Sebaj, kárpótlásként most részletes ismertetést olvashattok erről a 2013 óta forgalomban lévő és a fentihez hasonlóan töretlen sikerű finomságról. A fejjegye vattacukor, eper és erdei gyümölcsök illatával nyitja az illatélményt, így már a használata kezdetén jelen vannak benne mind az édes, mind a fanyar illatjegyek, valódi finomságok aromáival gazdagítva az otthon levegőjét. Az édességek sora pedig tovább folytatódik mind a szívjegyben megjelenő csurgatott cukornak, mind az alapjegyet alkotó pralinénak és vaníliának köszönhetően. Valójában nem tudjuk jobban körbeírni, mint hogy olyan, mint a valódi, csupa földi jóval megpakolt eperfagylalt, az a fajta, amely a minőségi összetevőkre hangsúlyt fektető cukrászdákból kerül ki. Az illata bársonyosan édes, erőteljes, ugyanakkor nem válik túláradóvá, hanem valóban mindenki számára szerethető, gyermekkort idéző jellegű. Viszont fel kell hívnunk a figyelmeteket arra, hogy a használata esetén garantáltan egy fagylaltozó felé veszitek majd az irányt...


A havi akciós illatokat ide kattintva érhetitek el a webáruházunkban, és biztosak vagyunk abban, hogy elnyerik majd a tetszéseteket, emellett pedig figyelmetekbe ajánljuk a Summer Sale menüpontot, amelyben további illatokat is akciós áron vásárolhattok meg. Csodás, illatokban gazdag nyarat kívánunk mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése