2019. április 13., szombat

Sunday Brunch – újabb finomságokkal bővült a kollekció


Csupán néhány bejegyzéssel ezelőtt, januárban még a tavaszt várva írtunk Nektek a Sunday Brunch kollekció új illatairól, reménykedve abban, hogy hamarosan végre napsütés és meleg váltja majd fel a hófödte tájat és a hideget. Mostanra szerencsére már valóban elérkezett a rügyező fák és nyíló virágok időszaka, sőt, hamarosan a húsvét megünneplésére is sor kerül. Mi pedig mindezen jó hírek mellé továbbiakkal is szolgálni tudunk: a Sunday Brunch ugyanis további tagokkal bővült, amelyek három új ínycsiklandó illattal gazdagítják a kínálatunkat. A mai bejegyzés főszereplői tehát a Grilled Peaches, a Honey Lavender Gelato és a White Strawberry Bellini, amelyek mindegyike nyárias, frissítő aromákkal indult útnak, hogy meghódítsa a vásárlóink szívét, ugyanakkor egy-egy egyedi illatvilágot képvisel. A közös menüpontban a három illat közül mindegyik esetében válogathattok a klasszikus termékformátumaink közül, alább pedig a tőlünk megszokott módon részletes jellemzést olvashattok róluk.


A Grilled Peaches & Vanilla vélhetően már a neve alapján is felkelti a kíváncsiságotokat, de ha további ösztönzésre van szükségetek, akkor ajánljuk figyelmetekbe a címkeképet. A grillráccsal érintkező részeken megpirult, még gőzölgő őszibarack és a fagylaltgombócok látványa bizonyára sokakban felébreszti a vágyat valamilyen könnyed, gyümölcsös finomság után, és az illat is éppen ezt a hatást váltja majd ki azokból, akik ezt az illatunkat választják. Már a fejjegy is kifejezetten erős kezdést jelent, hiszen a grapefruit fanyarsága, a barnacukor lágy édessége és a feketeribizli testes, jellegzetes aromája alkotja, így már első szaglásra is elbűvölő az összhatás. A szívjegyben jelenik meg a címkeképen is látható grillezett őszibarack, a lédús sárgabarack illatával kísérve, végül az alapjegyben a csurgatott méz és a vaníliás krém édes kettőse tárul elénk. Gyümölcsök fanyar-édes aromái és csupa lágyan krémes édesség kombinációja ez, amely bárki számára vonzó választás lehet, így akár ajándékként is bátran választható.


A Honey Lavender Gelato elsősorban a kissé bátrabb vevők kedvence lehet, hiszen a levendula nem általánosan kedvelt virág – bár mi úgy véljük, hogy ezzel az illatkompozícióval olyanoknak is a kedvencévé válhat, akik eddig félve nyitottak a lila kis virág irányában. Az előzőekben tárgyalt illathoz képest jóval kevesebb összetevővel dolgozik, és csupán néhány olyan aromát választottak az esetében az illatkreátoraink, amelyek mindegyike remek párost alkot a levendulával, és elősegítik, hogy a friss, könnyed oldala bontakozhasson ki. A fejjegyben a szeder, a szívjegyben pedig a levendula jelenik meg, és már ez a két illat is felidézi a mostanában oly divatos levendulás édességek lágy és fanyar aromáit. Az alapjegyben ugyanakkor vaníliás krém és méz fokozza az összhatást, egy igazán krémes fagylalt illat- és ízvilágának megfelelően. A gyümölcsös és lágy aromáknak köszönhetően a levendula leginkább kedvelhető oldala kap főszerepet, így bárki számára élvezhető illatot biztosít a nyugodt, visszavonultan töltött nyári esték hangulatának megalapozásához.


A sort a White Strawberry Bellini zárja, amely talán a leglégiesebb, legkönnyedebb mind közül, és az elegáns villásreggelik pezsgővel megbolondított gyümölcsös finomságait idézi. A fejjegyében ananász, lédús narancs és eper harmóniája nyitja a finomabbnál finomabb aromák sorát, majd a szívjegyben behűtött pezsgő, friss mangó és őszibaracknektár fokozza az üdeséget és frissességet. A sort az alapjegyben a cukor zárja, amely épp csak akkora mennyiségben kapott helyet benne, amely az eddigi aromák további kihangsúlyozásához szükséges. Legyen szó akár egy könnyed pezsgős koktélról, akár egy finom gyümölcssalátáról és a mellé elkortyolt habzóborról, bizonyára kevesen tudnának nemet mondani erre a valódi nyári, a nagy hőségbe is frissességet csempésző illatra. Hiszen bár most még távolinak tűnhet, a nyár is ugyanolyan hamar elérkezik majd, ahogyan a tavasz is felváltotta a sokáig végtelennek tűnő telet.

Ez a három illat bizony valódi felfrissülést adhat majd a kánikulában, és akár már most, tavasszal is jó választást jelenthetnek, hiszen mi is biztosíthatna jobb felkészülést a nyárra, mint a Yankee Candle élethű aromái, nem igaz? Friss, fanyar és lágyan édes illatjegyek tánca, egy-egy külön kis hangulatvilággal – mi biztosak vagyunk abban, hogy mindannyian megtaláljátok majd közöttük az éppen Nektek valót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése