2019. május 12., vasárnap

A hónap illatai – távoli tájak és ízletes sütemények


Ahogyan a dal is mondja, változnak az évszakok, és bizony úgy repült el a tavasz nagy része, hogy szinte felocsúdni sem volt időnk. A május aztán sok-sok meglepetést tartogatott és tartogat a mai napig is, hiszen az időjárás igazán szeszélyes mostanság. Egyik nap még szinte a nagykabátra van szükség, másnap pedig már a parkban ücsöröghetünk rövidujjúban, egy napsütötte padon, a kedvenc könyvünkkel a kezünkben, néha pedig napokig tartó, vigasztalhatatlan esőzés tarkítja a képet. No persze nem gond ez, a tavasz a szeszélyességével együtt szép igazán, a változatosság pedig igenis gyönyörködtet, csak néha emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy bizony mindenben rejlik valami szép. Ráadásul a Yankee Candle akciós illatainak májusi kínálata is igazán változatos, hiszen három merőben különböző, a maga nemében mégis csodálatos illat várja most, hogy 25%-kal csökkentett áron beszerezhessétek. Az Exotic Bergamot az Elevation kollekció része, és üdeség jellemzi, a Tropical Jungle egy valódi trópusi nyaralást idéző illatáradat, a Vanilla Cupcake pedig egy minden évszakban tökéletes választást jelentő, ínycsiklandó kompozíció. No de lássuk, melyik pontosan mivel is csavarhatja el a Yankee Candle-rajongók fejét.


Az Exotic Bergamot a kifinomult formák kedvelői számára már a külsejével is csábító lehet, hiszen a különleges tetejét alátétként is használhatjuk, így a gyertya maga letisztult dekorációs elemmé is válik. Az illatát illetően már tájékozódhattatok a kollekció megjelenésekor közzétett bejegyzéspárosunkban, ezért mindenképpen ajánljuk figyelmetekbe a róla szóló, ezen a hivatkozáson elérhető részt. Az ott leírtakhoz csupán annyit fűznénk hozzá, hogy biztosan nem csalódtok, ha ezt választjátok, hiszen gyorsan csodás illattal tölti be a szobát, ugyanakkor várhatóan messzi tájakra vágytok majd, ha megérzitek a benne rejlő aromákat.


A mai bejegyzésünk következő főszereplője a Tropical Jungle, amely vidám színével és trópusi tájakat idéző aromáival szintén biztosan jó választás bárki számára. Tavaly tavasszal már nagyon örvendeztünk a megjelenésének, ezért ide kattintva elolvashatjátok a részletes leírását, mostanra pedig örömmel jelenthetjük, hogy nem csupán a munkatársaink, hanem a vásárlóink körében is igazán népszerűvé vált. Csupa ötcsillagos értékelés olvasható róla a webáruházunkban, ami egyrészt óriási elismerés a számunkra egy világméretű vállalat magyar képviselőiként, másrészt nagy örömmel tölti el a szívünket. Erőteljes, valóban trópusi illat, amely egyszerre virágos és gyümölcsös, és még a munkával töltött szürke hétköznapokat is megszépíti, a vidám címkekép és viaszszín pedig még inkább lélekemelővé teszi.

Végezetül a Vanilla Cupcake érdemel említést, amely már számos alkalommal szerepelt a blogon. Valódi univerzális választás, amely bármely évszakban megállja a helyét, éppen ezért figyelmetekbe ajánljuk egyrészt a karácsonyi illatokat ismertető bejegyzésünk róla szóló részét, másrészt egy előző „hónap illatai” témájú bejegyzésünket. Harmadrészt pedig hasznos és érdekes lehet a vaníliával kapcsolatos posztunk elolvasása, hiszen ezen illatnak is e nemes fűszernövény a legfontosabb összetevője.

A három akciós illatot ide kattintva érhetitek el egy közös hivatkozáson, és a 25%-os engedmény a Vanilla Cupcake esetében többek között akár autóillatosítókra és oszlopgyertyákra is beváltható. Emellett mindegyik illat esetében figyelmetekbe ajánljuk a vásárlói visszajelzéseket, ha pedig Ti is kipróbáltátok őket, szeretettel várjuk a Ti véleményeteket is. Hiszen a legjobb visszajelzés minden esetben a többi vásárló őszinte értékelése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése