2020. szeptember 9., szerda

Nyárbúcsúztató illatok akciós kínálatunkban – a hónap illatai


Nagyon szeretjük ezt a blogot. Szeretjük, mert a többi közösségi oldalhoz képest kicsit letisztultabb módot teremt arra, hogy veletek kapcsolatot tartsunk, és a képi anyag mellett részletekbe menő szöveges formában is bemutathassuk a termékeinket. Szeretjük, mert sokszor már a vásárlói véleményekkel kiegészítve tudunk beszámolni az újdonságokról. No és persze szeretjük, mert a hónap illatainak bemutatása révén újra és újra elővehetjük a régebbi kedvenceket, az évszaknak megfelelő csokorba foglalva, módot teremtve arra, hogy a már bevált termékeinket akciós áron szerezhessétek be. Emellett úgy érezzük, méltó módot teremt az évszakok megünneplésére, átélésére és ezáltal a pillanat jobb megélésére… Hosszú nyár áll mögöttünk, amely minden eddigihez képest más volt egy kicsit. Túl vagyunk a hőmérsékleti csúcsokon, és egyre hűvösebbek már nem csak az éjszakák, de a nappalok is. Egy részünk még visszavágyik a nyári melegbe, a strandolás és a napozás örömeihez, míg a másik részünk örül annak, hogy a zárt cipők és az átmeneti kabátkák is előkerülnek lassan, és készülhetünk egy újabb, új kihívásokat rejtő időszakra. A Yankee Candle mostani válogatása kicsit mindenkinek kedvez, hiszen biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére valót az akciós illatok között: az is, aki még a nyár fülledtségére és a virágok illatára vágyik, és az is, aki mostanra már őszi dekorációval tette hangulatosabbá az otthonát, és nagy örömmel veti bele magát az őszi fűszerezésű ételekbe és italokba. Öt illat és rengeteg termékformátum és szín várja, hogy felfedezzétek magatoknak: lássuk tehát, hogy mit rejt magában a Dried Lavender & Oak, az Evening Onyx, a Fig & Clove, a Warm Cashmere és a White Tea & Jasmine.

Elsőként lássuk tehát azt a csodát, amelyet a Dried Lavender & Oak jelent. A tavalyi év nyarán ismerhettétek meg a Farmers’ Market kollekció tagjaként, és mint a levendulás illatok általában, ez is hamar a vásárlók kedvencévé vált. Nem véletlenül döntött úgy a vállalat csapata, hogy a szokásostól eltérően a lehető legtöbb formátumban elérhetővé teszi a beszerzését. A hagyományos formák mellett többféle autóillatosító és lángmentes megoldás is a rendelkezésére áll annak, aki a nyárvégi hangulatot szeretné az otthonába csempészni. Az illatról magáról itt olvashattok, a kollekciót bemutató bejegyzésünkben, most pedig inkább azt a hangulatot próbáljuk csak leírni, amelyet az idei évben biztosít számunkra a használata. Megnyugtató már eredendően, csak a levendula jelenlétéből adódóan, ugyanakkor annak a tudata is nyugalmat ad, hogy a levendula egyben fertőtlenítő hatást is gyakorol, így mindenféle formában szívesen látjuk az otthonunkban. E közkedvelt, kicsi, lila színű virág mellett a tópartokon fellelhető, száraz faágak illata érződik benne, amely a fa eredendően kellemes aromái mellett a nap melegségét is magába szívta már. Mivel a cédrusfa is a részét képezi, kissé férfias, elegáns hatás is jelen van benne, valamint egyik vásárlónk megfogalmazása szerint uniszex illat válik belőle, amely délutánonként, egy-egy hosszú nap után használva fokozza az otthonosság érzését, és segít az ellazulásban és a stressz kezelésében.


A második most akciós illatunk az Evening Onyx, amely a WoodWick termékcsalád tagjaként kapható, és mint ilyen, eleddig nem szerepelt részletes leírása a blogon, tehát éppen itt az ideje, hogy közelebbről is megismerjétek. A fejjegyben az ózonként is emlegetett, tiszta, friss levegő illatjegyei mellett sárga grapefruit és nektarin gyümölcsös jegyei sejlenek fel, így a használat kezdetén egy nyári kertben érezhetjük magunkat a napfelkelte idején, amikor még hűvös szelek járnak, és a harmatcseppek még a leveleken ülnek. A szívjegyben az orris, vagyis az íriszfélék rizómájának jellegzetes, földes-virágos, ibolyát idéző illata, a fehér geránium rózsára emlékeztető aromája és a kunkor nevű virág jegyei jelennek meg. Utóbbi illata a vaníliához hasonlatos, így sokkal elegánsabb, mint az a kedves, piciny virágokból álló ernyős virágzat alapján sejthető lenne. Az alapjegyben további különlegességek várnak ránk: az arany pacsuli, a tiszta pézsma és az olibanum, vagyis fenyőtömjén együttese különleges, füstös, ugyanakkor megnyugtató és meleget sugárzó összhatást kelt. Olyan ez az illat, mintha az egyes illatrétegekben egy-egy napszak jelenne meg – a fejjegy a reggelé, a szívjegy a déli óráké, az alaőjegy pedig az estéé –, így tökéletes választás a nap lezárásához, a napi történések átgondolásához és az ellazuláshoz. Ráadásul rendkívül elegáns megjelenésű termékváltozatokban kapható, és a fakanóc ropogása különleges hangélménnyel egészíti ki a használatát. Mind a nap lezárásához, mind a nyár búcsúztatásához kiváló lehet, és szépen átvezeti használóját a hidegebb évszakok felé.

A harmadik akciós különlegesség a Fig & Clove, amelyről tavaly nyáron olvashattatok részletes leírást a blogon. Visszajelzést ugyan még nem kaptunk róla, de a vásárlási statisztikák alapján úgy látjuk, szívesen választjátok, mi pedig meg tudjuk ezt érteni. Tökéletes azon Yankee Candle-rajongók számára, akik a finomságokra emlékeztető gyertyákat kedvelik, hiszen olyan, akár egy finom fügés sütemény, amelynek illata lassan, de határozottan tölti be a lakást, miután a konyhában a sütőbe helyezték. Ugyanakkor többet nyújt ennél: a többi benne fellelhető illat miatt olyan megnyugtató otthonosságot sugároz, amely a nagyszülőknél töltött gyermekkori éveinket idézi – ez pedig mindenki számára jó választássá teszi, legyen szó akár kezdő, akár haladó YC-rajongóról.


Negyedikként érkezik a Warm Cashmere, amely hihetetlen módon már három éve alkotja a Yankee Candle kínálatának részét. Valóban rohan az idő… A Fall In Love kollekció tagjaként ismerhettétek meg még 2017 nyarán, és azóta számos vásárlónk kedvencévé vált. Úgy tölti be a szobát, hogy szinte körülölel, és kellemes, parfümre emlékeztető aromáiból adódóan leginkább akkor vesszük észre a jelenlétét, ha egy másik helyiségből lépünk be a használat helyére. Kiváló választás tehát azoknak, akik az illat tolakodó jelenléte nélkül vágynak megnyugtató hatásra, illetve vendégvárás esetén is valódi otthonillatot csempészhetünk vele a lakásba. Aki pedig igazán megszereti, annak diffúzorként és gyöngyzseléként is hozzájárulhat az otthon illatának meghatározásához, hogy minden napszakban élmény legyen a hazaérkezés.


Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban pedig a White Tea & Jasmine érdemel részletes leírást. A WoodWick termékcsalád része, és még nem szerepelt a blogon, ezért most először olvashattok az illatjegyeiről. Csodás fehér viaszba zárt illat, amelynek a nevében szerepel a jázmin – talán mindenkinek egyből letisztult, elegáns virágillat ugrik be már ezekből adódóan is. Nem téved sokat, aki így gondolkodik, bár a szintén névadó fehér tea is jelentős szerepet kap benne. A fejjegyben bergamott és teás akkordok jelennek meg, így az Earl Grey tea szerelmeseinek biztosan már első szaglásra is tetszeni fog. A szívjegyben rózsa, ibolya és jázmin hármasa alkot virágillat-szimfóniát, így akár már e két illatréget is csodát hozhatna létre, és sokak kedvencévé válhatna. A Yankee Candle illatmesterei azonban ismét továbbmerészkedtek egy lépéssel, és cédrusfa, ámbra és pézsma hármasával alkottak tökéletes, megnyugtató, harmóniát sugárzó illatot belőle. Vásárlói visszajelzés ugyan még nem érkezett róla, és reméljük, hamarosan ez is változik, de egy dolog biztos: aki egyszer kipróbálja, az biztosan visszatér még hozzá. Minden évszakban hálás illat ez, amely az otthon védjegyévé válhat, hiszen tisztaság érzetét kelti, amelyet még tovább hangsúlyoz a viasz árnyalata.

Reméljük, felkeltették az érdeklődéseteket a most akciós illatok, amelyek mindegyikét ide kattintva érhetitek el. Ne feledtétek: ha kipróbáltátok valamelyiket, a véleményetek sokat jelent a számunkra, valamint a többi vásárlónk választását is megkönnyítheti. Jó nyárbúcsúztatást kívánunk mindnyájatoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése