2020. augusztus 9., vasárnap

Augusztus hónap illatai – hangulatjavító aromák kánikula idejére

Tombol a nyár, és ennek örömére most a Yankee Candle akciói is tombolnak, ugyanis a hónap illata ezúttal nem a szokásos 2-3, hanem egyenesen 5 illatot foglal magában. Van itt minden, mi szemnek és orrnak ingere, a fakanócos WoodWick családtól a hagyományos termékformátumokon át egészen az Elevation kollekció egyik illatáig. Változatos lehetőségek, változatos formák, színek és illatok – ennél több nem is kell, hogy feldobjuk a melegtől kissé lelankadt hangulatot. A mai nap főszereplői szépen sorban a következők lesznek: At the Beach, Black Coconut, Exotic Bergamot, Magnolia és Pink Sands. Bizony, két örök kedvenc is megtalálható a sorban, úgyhogy most akciós áron szerezhetitek be belőlük az utánpótlást.

Az At the Beach esetében a fakanócos élmény – a ropogásnak köszönhetően – akár a nyári tábortüzek hangulatát is felidézheti, ugyanakkor a mini viaszok szerelmesei sem maradnak ellátás nélkül. A gyertyákat különleges formavilág, letisztult szín és elegáns, fából készült tető jellemzi, így akkor is érdemes közöttük körülnézni, ha a minimalista vagy akár a vintage stílus kedvelőinek keresünk valamilyen megfelelő ajándékot, hiszen bármilyen lakberendezési stílus esetén jól illeszkedik a többi berendezési tárgyhoz. A jelenlegi akciónkban kedvezményes áron kapható At the Beach ráadásul több szempontból is ideális egész éves használatra: nyáron a hangulat fokozásához, télen pedig a melegebb napok utáni vágyakozás miatt égeti majd előszeretettel mindenki, aki beszerzi. A fejjegyben friss levendula, narancsvirág és az ózon frissessége alkot megnyugtató, mégis felfrissítő élményt, majd a szívjegyben fehér jázmin, ylang-ylang és rózsaszirmok teszik még különlegesebbé az összhatást az édes és erőteljes virágillatok jegyeivel. Az alapjegyben végül a nagy kedvenc pézsma, valamint az uszadékfa sós, fás, mégis friss illata kapott helyet, így akár egy uniszex parfüm kompozíciójaként is megállná a helyét. Kiegyensúlyozottságának köszönhetően kiváló kezdőgyertya lehet, amelytől egyenes út vezet az újabb és újabb illatok kipróbálásához.

A Black Coconut olyannyira nagy kedvenc, hogy már több mint 7 éve a vásárlók egyik legnagyobb számban megvásárolt illata, emellett pedig a blogon is olvashattatok már róla részletes leírást. Gyakorlatilag a termékválasztékunk sztárjának tekinthető, és ennek megfelelően a termékformátumok terén is kiemelt szerepet kap: lángmentes formában és autóillatosítóként is beszerezhetik a szerelmesei. Nekünk többek között azért is lett a kedvencünk, mert az édes, mégis kellemesen kiegyensúlyozott illat különleges fekete viaszban öltött formát, így a trópusi szigeten rejtélyes éjszakáit idézi.

Az Exotic Bergamot 2018-ban jelent meg az Elevation kollekció részeként, így nem túl hosszú múltra tekint még vissza, mégis sok vásárlónk kedvencévé vált. Szerepelt már részletes leírása a blogon, valamint akciós illatként is írtunk már róla, hiszen a Yankee Candle örömmel szerepelteti a vásárlók kedvenceit az akciós illatai között. Szöveges visszajelzést mi magunk még nem kaptunk róla, így szívesen vesszük, ha beszámoltok a tapasztalataitokról, a külföldi forgalmazók oldalain azonban számos elégedett vásárló véleménye megtalálható. A most bemutatott 5 illat közül nekünk ez a kedvencünk, mert a citrusoknak és a levendulának köszönhetően felfrissíti a kánikulában lelassult érzékeket.

A Magnolia esetében ismét a fakanócos különlegességeket tartogató WoodWick kollekció egy tagjáról van szó. Rendkívül letisztult hatást kelt, mivel hófehér viaszba zárták, és épp emiatt akár esküvői dekoráció részeként is biztosan megállná a helyét. Ráadásul az illata is ideális akár erre a célra is: a névadó magnólia a fej- és szívjegyben egyaránt megjelenik, emellett a fejjegyben virágos és édes illatjegyek, a szívjegyben pedig jázmin és zöld növények illata sejlik fel. Az alapjegyben további zöldes aromák, virágillat és pézsma teszi fel az i-re a pontot, és így kapunk igazán letisztult, kifinomult, frissességet és nyugalmat sugárzó végeredményt.


A mai nap utolsó főszereplője pedig biztosan ismerős lesz minden Yankee Candle-rajongó számára, ugyanis 2011 óta töretlen a sikere, és ez tükröződik az ezzel az illattal készülő számtalan termékformátumban is. A Pink Sands kivételes módon ötvözi magában a frissességet és a megnyugtató jelleget, a viasza pedig különleges, bájos rózsaszín árnyalatot kapott, így nem is csoda, hogy annyian ezt választják, amikor csak lehet. Ez esetben is kiváló kezdőillatról beszélünk, amely mellett mindig kitart majd mindenki, aki egyszer szerelembe esett vele, és leginkább majd a rá hasonlító illatok terén tájékozódik a kínálatban. Tökéletes egyensúlyú, különleges illat, amelyről már részletesen olvashattatok a blogunkon is. A webáruházunkban szinte kizárólag ötcsillagos értékelések érkeztek vele kapcsolatban, és a mi szívünkhöz is közel áll: reméljük, hogy még sok éven át a termékportfólió része marad majd.

Az illatokat ide kattintva érhetitek el, 25%-kal csökkentett áron. Örömmel vesszük, ha visszajelzések írásával beszámoltok majd nekünk arról, hogy melyik mellett döntöttetek, és mik voltak a tapasztalataitok. Jó válogatást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése