2016. december 24., szombat

Karácsonyi üdvözlet a Yankee Candle Magyarország csapatától

Elérkezett a szenteste, így mára már biztosan mindenki kiválasztotta, mely Yankee Candle illatokkal tölti meg az otthonát, és melyeket ajándékozza oda a szeretteinek – reméljük, hogy segítséget nyújtott ebben mind a megújult weboldalunk, mind az elmúlt időszakban futó bejegyzéssorozatunk. Így hát nem is maradt más hátra, mint hogy megköszönjük Nektek a vásárlást és a blog követését, és egy kicsit átadjunk abból a hangulatból, amely a Yankee Candle világát jellemzi karácsony táján. Ehhez pedig a legelső bejegyzésünkben már említett Yankee Candle Village világába kalauzoljuk el az olvasókat, ahol a legnagyobb termékválaszték és különleges ajándékkészítési lehetőségek várják a látogatókat. Itt egy kicsit egész évben karácsonyi a hangulat, mindjárt mutatjuk is, hogy mennyi lehetőség várja az ide betérőket:


Mi tehát álmainkban ebben a zászlóshajó üzletben járunk, ahol a gyertyák mellett édességek és egyéb, kiváló minőségű finomságok is várják a vásárlókat, valamint különleges programok is rendelkezésre állnak. A kezünkről viaszszobor készülhet, amelyet a megdermedése után kesztyűhöz hasonlóan vehetünk le, és örök emlékként hazavihetünk, emellett pedig egyedi illat-összeállítású és címkéjű gyertyákat is készíthetünk. Álomvilág ez, ahol a gyermekek is biztosan jól érezhetik magukat, és a felnőttek is ismét gyermekké válhatnak a látogatás idejére. Karácsonykor ráadásul minden az ünnep körül forog, sőt, egy novemberi napon maga a Mikulás is ellátogat ide, amelyre televíziós hirdetésben hívják fel az amerikai lakosok figyelmét. Ezen a napon különleges programokkal várják az érdeklődőket, és az alábbi kisfilm alapján biztosak vagyunk abban, hogy életre szóló élmény lehet:


Miután pedig egy kicsit átadtunk a világhírű Yankee Candle Village hangulatából, kívánjuk Nektek, hogy csodásan teljen a karácsony ünnepe, és az egyik kedvenc illatunk kisfilmjével búcsúzunk szenteste alkalmából:


BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN A YANKEE CANDLE MAGYARORSZÁG CSAPATA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése