2017. március 11., szombat

Március hónap illatai – Garden Sweet Pea és My Serenity

Múlnak a hetek, és egyre inkább tavaszi az időjárás, így mostanra már a legmorcosabb munkanap reggelét is megédesíti a kinti világ: csicsergő madarak, egyre melegebben sütő napsugarak és rügyező fák-bokrok mindenütt, ez pedig szívet-lelket melengető jelenség. Március hónap 25%-os kedvezménnyel kapható illatainak köszönhetően ráadásul az otthonunkba is becsempészhetjük a hangulatot, hiszen mindkét illat egyrészt tavaszi jegyektől, másrészt nyári meleg illatoktól hemzsegő. Mi ennek köszönhetően ismét nem tudnánk választani közülük, ezért ma is betűrendben vesszük sorra őket, elsőként tehát a Garden Sweet Pea, utána pedig a My Serenity ismertetését olvashatjátok.

A Garden Sweet Pea már szerepelt a blogon, méghozzá a Valentin-napi ajándékötleteink között, bár csak érintőlegesen, édes-légies illatként ismertettük. Ma pedig megtudhatjátok, mitől is édes és légies egyszerre ez a vidám, égszínkék viaszba zárt kompozíció. A használata során elsőként kibontakozó fejjegyet szagos bükköny, körte és fehér húsú őszibarack alkotja – mindhárom illatjegy a nyárra emlékeztet inkább, és bár édeskés összhatást keltenek, ez esetben a sokak által kedvelhető és legkönnyedebb édességről van szó. Nem túláradó, ugyanakkor rendkívül élethű, így a gyümölcsös jegyeknek köszönhetően várhatóan kedvünk támad valamilyen finom gyümölcstál elfogyasztására. A szívjegyben ezt követően a frézia könnyed virágossága és az ózon frissessége jelenik meg, az eddigi virágos-gyümölcsös hatásnak további frissességet kölcsönözve. Az alapjegy aztán már édesebb összetevőkből áll össze, hiszen a rózsafa fűszeressége és a pézsma megnyugtató lágysága mellett vanília is jelen van benne. Ezen összetevőknek köszönhetően pedig a Yankee Candle egyik legkiegyensúlyozottabb kompozíciója jön létre, amely méltán vált sokak kedvencévé, emellett pedig kezdő felhasználóknak is jó választás lehet. Ugyanakkor egy veszélyt is magában rejt: függőséget okoz, és amellett, hogy a Garden Sweet Pea minél több termékváltozatára vágyik majd a használója, bizony a többi termék iránti kíváncsiságot is beindítja. Vásárlóink körében is rendkívül népszerű, és a Vélemények között még más illatokkal való együttes használatra vonatkozó tippek is megtalálhatók.

A másik márciusi illat a My Serenity, amely néhány alkotóelemében közös az előbbivel, ugyanakkor a többi eltérésnek köszönhetően már teljesen más jellegűvé válik. A fejjegyet mandarin, körte és ananász alkotja, így édes-friss gyümölcsösséggel kezdi a sort, majd a szívjegyben a virágok felé tekint ki: a gyümölcsöket rendkívül jól kiegészítő hibiszkusz és a csodálatos frangipáni jelenik itt meg. Az előbbit vélhetően sokan ismeritek már, a második viszont több néven is ismert, és Hawaii egyik csodálatos virágáról van szó: egyéb nevei a hawaii rózsa és a pluméria. Az illata sokak számára meghatározhatatlan, ezért egy kis segítséget biztosítunk: a magyar kertekben is megtalálható virágok közül bizonyos fajai a gardéniára, míg mások a jázminra emlékeztetnek. Erőteljes, mégis kellemes virágillat tehát, így garantáltan egy napsütéses kertbe repít el minket. Az alapjegyben lévő pézsma pedig tökéletes összhangot alkot a virágos és gyümölcsös jegyek között, és édesség helyett inkább bársonyosság jelenik meg neki köszönhetően az illatban. Ráadásul a My Serenity a viasz színéből és a címkeképből adódóan egyrészt bármilyen lakberendezési stílusnak kiváló kiegészítője lehet, másrészt már ezen jellemzőivel is nyugalmat áraszt. Ennek köszönhetően kiváló választás egyrészt egy stresszes munkanap lezárásaként, a felborzolt idegek megnyugtatására, másrészt az otthoni meditációhoz vagy jógához, de egy jó könyv mellé is jó kiegészítő lehet, hiszen segíti az elmerülést – ahogyan az egyik vásárlónk is írta a termék Vélemények elnevezésű oldalán.

Nagyon reméljük, hogy sokak kedvencévé válik ez a két illat, és továbbra is szeretettel várjuk a véleményeteket mind ezekkel, mind az egyéb termékeinkkel kapcsolatban. Hiszen amellett, hogy mi is igyekszünk minél több tudnivalót átadni itt, a blog felületén, bizonyára mindenki hasznosnak találja a más vásárlóktól érkezett, saját tapasztalatokon alapuló visszajelzéseket.


A hónap akciós illatait ide kattintva érhetitek el webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése