2017. március 25., szombat

Húsvéti illatok, 2017 – vidámságok üvegbe zárva

Talán hihetetlennek tűnik, de hamarosan bizony húsvét ünnepére készülődhetünk már, és ennek örömére három, kizárólag nagyméretű üveggyertya formájában elérhető illat elérhető webáruházunkban. A Bunny Cake és a Jelly Beans már évek óta kapható kedvenc, azonban idén egy új illat, a Happy Spring társul be melléjük, hogy megfelelő hangulatot teremtsenek az ünnepi készülődéshez és a vendégváráshoz. Mindhárom különleges a maga nemében, és kellőképpen eltérőek ahhoz, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a kedvére valót. Mi szokás szerint betűrendben mutatjuk be őket, hogy segítséget biztosítsunk az ünnepi hangulathoz külön illatot választani kívánó vásárlók számára.

A sort tehát a Bunny Cake kezdi, amelynek színe és címkeképe egyaránt cukiságot áraszt, a nyúl alakú torta ugyanakkor a húsvétot is felidézi. Jól illik a locsolóváráshoz mind az igazán lányos megjelenése miatt, mind a benne lévő aromáknak köszönhetően, ugyanis kifejezetten ínycsiklandozó kombinációt alkotnak a kompozíciót alkotó illóolajok. Cukrozott kókusz, vanília és citrusos jegyek jellemzik, amelyek közül az égetés kezdetén az édesebb kókusz sejlik fel elsőként. Ezt egészíti ki a vanília és a citrusok együttese, amelyben a vanília bársonyos édességét csupán csipetnyi fanyar gyümölcsösség fűszerezi meg. Az eredményül kapott összhatás rendkívül könnyed jellegű marad, nem kell tehát attól félnünk, hogy túl édes és már-már émelyítő aroma tölti be a lakást. Azon illatok közé tartozik, amelyek finoman lengik be a levegőt, mégis egyértelműen jelzik jelenlétüket, ezért az ünnep alkalmából érkező vendégek is biztosan élvezettel szagolnak majd bele a levegőbe. Ugyanakkor sok más Yankee Candle illathoz hasonlóan ez esetben is figyelmeztetnünk kell Titeket, hogy ez az illatkombináció olyannyira étvágygerjesztő, hogy a hatására nagy eséllyel megkívánunk valamilyen finom, krémes süteményt.

Az újdonságként érkezett Happy Spring ehhez képest merőben különböző élményt nyújt, hiszen a citrusos-édes aromák helyett virágos-gyümölcsös összetevőket tartalmaz. Igazi tavaszias illatról van tehát szó, amely sok összetevője ellenére tökéletes harmóniát alkot, a hatására pedig egy tavaszi vagy nyár eleji kertben érezhetjük magunkat. A fejjegyben rózsabimbó, zöldes jegyek, érett őszibarack és vadvirágok illata bújik meg, tehát már az égetés elején is eléggé összetett jelleget ölt. Ezt követően a szívjegyben fehér szegfű, frézia, jázmin, orgona, jácint és ylang-ylang illata jelenik meg, a friss-édes virágos jegyek mellett tehát megnyugtató bársonyosság is jellemzi. Az alapjegyet aztán pézsma és moha együttese alkotja, egyszerre válik tehát selymesen simogatóvá és a fás-zöldes jegyek miatt földessé a jellege. Ezeknek köszönhetően pedig valóban magát a tavaszt hozza el az otthon levegőjébe, így az égetése során szó szerint úgy érezheti a használója, mintha egy kerti ösvényen sétálva a virágba és gyümölcsökbe borult természet aromáit szippantaná magába. Mivel minden alkotóeleme sokak által kedvelhető, a Yankee Candle világával még csak ismerkedők számára is bátran ajánljuk, a címkekép színvilága pedig biztosan vidámságot csempész minden otthonba.

A harmadik, húsvétra tervezett illat a Jelly Beans, amely a mostanra Magyarországon is sokak által ismert és kedvelt édességről kapta a nevét. Az illatát is tökéletesen adja vissza, így a kedvelői biztosan szívesen kinyitnak egy újabb zacskó finomságot a hatására. A számos gyümölcsös és édes összetevőnek köszönhetően valóban olyan összhatást kelt, mint amikor egy csomag cukorkát nyit ki az ember, de lássuk is, milyen aromák alkotják. A fejjegyben lédús szőlő, narancs, szeder és citrom kelt édes és fanyar érzetet, majd a szívjegyben málnadzsem és a Jelly Bean jellegzetes illata folytatja a sort. Lezárásként az alapjegyben pézsma és kristálycukor teszi teljessé az összhatást, bársonyosan ínycsiklandozó hatást keltve. A citrom és a narancs aromája ráadásul rendkívül élethű módon jelenik meg, így azok számára tehát tökéletes választás akár húsvétkor, akár az év egyéb szakaszában, akiknek a gyümölcsös jellegű édességek jelentik az igazi finomságot, a címkekép és a viasz mutatós árnyalata pedig valódi vidám szobadísszé is teszi.

Mivel ezek az illatok kizárólag üveggyertyaként érhetők el, mindenképpen érdemes lehet ismét elolvasnotok az üveggyertyák kezeléséről szóló bejegyzésünket, amely hasznos tippeket és trükköket tartalmaz. A húsvéti illatainkat ide kattintva érhetitek el a webáruházban, és biztosak vagyunk abban, hogy bármelyiket is választjátok, nagy örömmel használjátok majd a tavaszi hangulat fokozására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése