2017. április 1., szombat

Április havi illatok – Black Plum Blossom és Vanilla Lime

Már a múlt héten is kifejezetten tavaszias és a húsvéti vendégváráshoz ideális illatokat ismertettünk meg Veletek itt, a blogon, és ezen a héten is ez lesz a jellemző, hiszen április hónap akciós illatai is a virágos-gyümölcsös jegyeket és az ínycsiklandó finomságok aromáit egyesítik magukban. Ebben a hónapban ugyanis a Black Plum Blossom és a Vanilla Lime kapható 25%-os engedménnyel webáruházunkban, így ma róluk olvashattok részletes illatleírást. Mi mindkét illatkompozíciónak évek óta a rajongói vagyunk, ugyanis összetett, mégis tökéletesen harmonizáló illatot varázsolnak az otthonokba.

Lássuk a betűrendnek megfelelően elsőként a Black Plum Blossom nevű, bársonyosan gyümölcsös és virágos csodát, amelynek már a rövid leírásából is kiderül a szilva, a vanília és az örök kedvenc pézsma jelenléte. Az itt említett összetevők mellett ugyanakkor számtalan egyéb aroma is hozzájárul a tökéletes harmóniát alkotó végeredményhez, ugyanis ez az illat is a sok összetevős Yankee Candle termékek közé tartozik. A használata során elsőként megjelenő fejjegyet szilvanektár, cukornád, barack, szeder és cukrozott citrom alkotja, így elsőként édes-fanyar gyümölcsös jegyek kényeztetik a szaglószerveket. Az ezt követően kibontakozó szívjegyben aztán selymességgel jellemezhető ylang-ylang, édes pehelycukor, vadmálna és mandulavirág található meg, így a további gyümölcsös jegyek mellett igazán finom édesség és virágos frissesség egyaránt érezhetővé válik. Az illatot kiteljesítő alapjegyben ezután a bársonyosságért felelős tonkabab, fehér pézsma, ámbra és vanília mellett egy igazán fanyar különlegesség is megbújik: ánizs fűszerezi meg az összhatást, ami bizony még a Yankee Candle termékei között is kivételes dolognak számít. A blogot régóta figyelemmel követő olvasók bizonyára emlékeznek a tavalyi év egyik karácsonyi újdonságára, a Star Anise & Orange nevű illatra, amely szintén ennek a fűszernek köszönheti szokatlanul üdítő frissességét, az újabb olvasóknak pedig figyelmébe ajánljuk az ezzel kapcsolatos bejegyzésünket. Ami pedig a Black Plum Blossom további jellemzőit illeti: csapatunk tagjai között a rendkívül élethű gyümölcsös-virágos jegyek mellett a viasz színének és a címkeképnek köszönhetően is nagy kedvenccé vált, hiszen a sötétlila viasz használat közben szinte feketévé válik, ezzel pedig csodálatos kontrasztot alkot a címkén látható, vidám, szilvafavirágot ábrázoló kép. Utóbbinak köszönhetően ajándékként is kiváló választást jelenthet, hiszen üveggyertyaként és Tarts® mini viaszként egy virágcsokorhoz képest jóval tovább kényezteti a megajándékozottat mind szépségével, mind a belőle áradó illattal.

A hónap másik illata, a Vanilla Lime rendkívüli népszerűségnek örvend mind világszerte, mind a magyarországi vásárlók körében, és ezen nem is kell csodálkozni. Olyan módon egyesíti ugyanis magában az édes-süteményes aromákat és a gyümölcsös fanyarságot, amely mindenki számára élvezhetővé és ezáltal jó Yankee Candle-kezdőillattá teszi. Ugyanakkor óvatosságra intünk mindenkit, hiszen aki egyszer kipróbálta, az egyrészt nem tud majd betelni vele, és újabb darabokat kíván beszerezni belőle, másrészt az egyéb illatokkal kapcsolatban is biztosan felkelti a használója kíváncsiságát, így nem kedvez a pénztárcánknak, ha takarékoskodni próbálnánk. Összetevői között igazi ínyencségek bújnak meg, hiszen lime-ból is egy különleges fajtát, kaffir lime-ot, egy olyan friss és aromás gyümölcsöt tartalmaz, amelynek a belseje mellett a héja és a levele is elfogyasztható. Az aromáját tökéletesen egészíti ki és teszi még fanyarabbá a citromhéj, ezért a használata kezdetén egyértelműen frissesség és ínycsiklandozó aromák jellemzik. Ezt követően a szívjegyben cukor és kakaó érezhető, így bársonyosan édes jegyek jelennek meg benne, hogy aztán az alapjegyet alkotó vanília és tonkabab tovább fokozza a finomságokra emlékeztető összhatást. A vaníliás illatok rajongói számára egyértelműen jó választást jelent, de az édes illatoktól egyéb esetekben tartózkodók számára is megfelelő, hiszen a citrusos aromáknak köszönhetően biztosan nem válik tolakodóvá. Rendkívüli otthonosságot áraszt magából, és a különböző aromák tökéletes egyensúlyának köszönhetően kiváló befektetést jelent, hiszen a gyümölcsösségének köszönhetően a tavaszhoz és a nyárhoz is köthető, míg az édes aromáknak köszönhetően minden évszakban meghitté tehető vele az otthon levegője. A viasz színe és a címkekép pedig üde színfoltot jelentő dísztárggyá is teszi az üveggyertyás kiszerelést, így szintén jó választás lehet ajándékozás céljára.

Az akciós illatokat itt érhetitek el webáruházunkban, és a döntéshez további segítséget jelenthet a vásárlóktól érkezett vélemények elolvasása. Mi nagyon nagyra értékeljük a visszajelzéseket, ti pedig könnyebben választhatjátok ki a nektek tetsző illatot a segítségükkel, hogy a blog és a vásárlói jellemzések összesítése alapján biztosan a megfelelő termék érkezzen hozzátok a rendelés végén. A múlt héten ismertetett illatokhoz is érkeztek vásárlói vélemények, ezért ezeket is figyelmetekbe ajánljuk; látogassatok el a húsvéti termékek oldalára is az online áruházunkban.


Csodás illatokkal fűszerezett tavaszt kívánunk nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése